- 6 Ağustos 2021
- 436
- 176
- 29
- Konu Sahibi Obiranne95
Sabah 6 da kalktim canim açma yapmak istedi. Hamuru bi guzel yogururken bi baktim 3-4 tane kurt gitti mi butun emekler 1 saattir onunla ugrasiyorum (
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sabah 6 da kalktim canim açma yapmak istedi. Hamuru bi guzel yogururken bi baktim 3-4 tane kurt gitti mi butun emekler 1 saattir onunla ugrasiyorum (
Sicakta nemde birde agzi acik kalınca kurtlanır.Ay un mu kurtluymus? Un nasil kurtlanir ki?
Sicakta nemde birde agzi acik kalınca kurtlanır.
Kurtlu oldugunu yogurma biterken gordum ya ona canim sıkılıyo iki gram enerjim vardi onu da bununla tükettim yorulduguma mi kizayim malzemenin cöpe gittigine mi (Kurt proteindir olsun
Şaka bir yana üzüldüm, olmadı pastaneye gönder birini alsın sana canın çekmiştir şimdi.
Birde kurtlu hamurun neyiyle uğraşıyorsun 1 saattir. ? Aman kurtları seçip temiz yeri pişireyim deme sakın. Komple at.
Valla sıcak ve nem de agzi kapalı unumuz bile kurtlanırdı bizim eskiden. Serin ve kuru yerde durması bu yüzden önemli. Zaten o minikler dışardan gelmiyor undan türüyor.Bunu bilmiyordum iyi oldu ogrendigim. Tesekkur ederim. Agzi hic acik kalmasa bile kurtlanir mi ki ya? Korktum simdi.
Ben alali 1.5 ay olmustu da sicaklardan kurtlandi herhalde. Dinen bile kurtlu un yenmesi yasakmış attım gittiUnun vakti geçmiş anlaşılan
Adresinizi bilsem size açma gönderirdim. Yazık hamilesiniz çıkıp alamaz mısınız?Ben alali 1.5 ay olmustu da sicaklardan kurtlandi herhalde. Dinen bile kurtlu un yenmesi yasakmış attım gitti
Saçmalama sıkma bunun için canını. Tamam hamile halinle emek verdin yoruldun haklisin.Kurtlu oldugunu yogurma biterken gordum ya ona canim sıkılıyo iki gram enerjim vardi onu da bununla tükettim yorulduguma mi kizayim malzemenin cöpe gittigine mi (
Valla sıcak ve nem de agzi kapalı unumuz bile kurtlanırdı bizim eskiden. Serin ve kuru yerde durması bu yüzden önemli. Zaten o minikler dışardan gelmiyor undan türüyor.
İki gün önce konusu açılmıştı birinin unu devamlı kurtlaniyormus havadan sanırımBen alali 1.5 ay olmustu da sicaklardan kurtlandi herhalde. Dinen bile kurtlu un yenmesi yasakmış attım gitti
Gunces saçmalama sırası sana mi geçti şimdi deli deli konuşma ya sen serin yerde tut birşey olmaz. Evham da yapma. Ununu her kullanım öncesi ele için rahat etsin. Zaten içindeki havayı almak için de elemek daha iyi.Off undan sogudum ya. Hic basima gelmedi ama bundan sonra evhamdan gelmeyecegi varsa da gelir
Sıkma CanınıOff undan sogudum ya. Hic basima gelmedi ama bundan sonra evhamdan gelmeyecegi varsa da gelir
Gunces saçmalama sırası sana mi geçti şimdi deli deli konuşma ya sen serin yerde tut birşey olmaz. Evham da yapma. Ununu her kullanım öncesi ele için rahat etsin. Zaten içindeki havayı almak için de elemek daha iyi.
Evet kurtlanır, benim 5 kiloluk tam buğday unum vardı, hem böcek girmişti hem kurtlanmıştı. Ağzı kapalıydı. Ama şimdiye kadar beyaz unuma hiçbir şey olmadı daha çabuk tükettiğimiz için sanırım.Bunu bilmiyordum iyi oldu ogrendigim. Tesekkur ederim. Agzi hic acik kalmasa bile kurtlanir mi ki ya? Korktum simdi.
kuru ışık almayan yerde sakladigim unum böceklenmisti. Çok serin değildi bulunduğu yer ama sıcak da değildi. Hamuru yogururken elime bir şeyler geldi baktım siyah siyah böcek. Markette kurtlanmis olabilir çünkü yeni açmıştım paketi de.Bunu bilmiyordum iyi oldu ogrendigim. Tesekkur ederim. Agzi hic acik kalmasa bile kurtlanir mi ki ya? Korktum simdi.
Niye bu kadar abartıyorsunuz? Benim eşim yatılı okumuş, pilavın içinde sürekli kurt olurmuş. Hiç mi meyve yerken yarım kurt görmediniz?En son gecen kis bir sebzenin icinden( diyim de konu sahibi hamile cani cekmesin) yikarken kurtmudur, solucan midir kocaman bisi cikti. Ciglik cigliga odaya kactim o gun bu gundur eve sokmuyorum fobi olustu. Simdi bir de un cikti basimiza
Haydaa buyrun çalgıya cengiye. Söyle düşün kurdun bir yiyecek sebze veya meyveden çıkması senin onu alıp yemenden daha doğal bir durum. Bu düzeyde etkilendiğini bilmiyordum. Seninki muhtemelen psikolojik yönü ağır basan bir fobi. Kurt böcek vs. canlılara karşı genel gibi.En son gecen kis bir sebzenin icinden( diyim de konu sahibi hamile cani cekmesin) yikarken kurtmudur, solucan midir kocaman bisi cikti. Ciglik cigliga odaya kactim o gun bu gundur eve sokmuyorum fobi olustu. Simdi bir de un cikti basimiza