akpli ünüversiteli bir arkadaş bana rte sınırları genişletmek istiyor demişti,bu konuda fikrin varmı?Kimse Kürtlerle düşman değil zaten. Durumu nasıl bu hale getiriyorlar anlamıyorum.
Bir de Suriye politikasi yanlış deyip duruyorsunuz ötesi yok.. eee peki doğrusu ne soyle de bilelim? Siz olsaniz mesela siniriniz tehdit altindayken nasil davranirdiniz ne yapardınız? Hamaset siyasetiyle bu gemi yürümez gerçekçi olmak lazım
yok ya anlamak değil bu politik bir olay anladın sen onuOlayı Türk-kürt olarak anlayıp, lanse ettiğin için tebrik ederim.
pkklı gençleri öldürmekle bu terör bitmez bunların basındakileri öldüreceksin,bitmeyecek bak yazıyorum buraya 30 seneyi geçti,olan mazluma oluyor,aradaKürtlerle küs değiliz ki. O insanlarda pkk yüzünden zarar görüyor,ha teröristle barışın diyorsanız çok beklersiniz. Kac milyon terörist varsa hepsini gömebiliriz sorun yok.
ister chp ister mhp ister akp olsun babam dahi olsa yanlışa yanlış derim hiç bir şey ulkemizden halıkımızdan önde olamaz hiç bir düşünce hiç bir ideal,Kimse Kürtlerle düşman değil zaten. Durumu nasıl bu hale getiriyorlar anlamıyorum.
Bir de Suriye politikasi yanlış deyip duruyorsunuz ötesi yok.. eee peki doğrusu ne soyle de bilelim? Siz olsaniz mesela siniriniz tehdit altindayken nasil davranirdiniz ne yapardınız? Hamaset siyasetiyle bu gemi yürümez gerçekçi olmak lazım
Basındakileri oldürsende bir lider çıkar eminim zira kafa yapıları degişmezpkklı gençleri öldürmekle bu terör bitmez bunların basındakileri öldüreceksin,bitmeyecek bak yazıyorum buraya 30 seneyi geçti,olan mazluma oluyor,arada
pkk bitmez artık umudum yok,Basındakileri oldürsende bir lider çıkar eminim zira kafa yapıları degişmez
Çanak tutulursa,oturup pazarlık yapılırsa bitmez tabi.pkk bitmez artık umudum yok,
neyin ne olduğunu herkes biliyor,pkk yüz buldu kardeşim meclise girdi,çözüm süreci nedir allah aşkına,diyelimki kürt halkını sorunları var devletin çözeceği kişi abdullah öcalan falan değil herhaldeÇanak tutulursa,oturup pazarlık yapılırsa bitmez tabi.
çözüm sürecinde pkk neden muhattabımız oldu anlatırmısın neden kürt vatandaşlardan olusan bir gurup değilde pkk,pkk toprak istiyor10 milyon kürdü öldürmeye niyeti olan mı var ? O kadar da haber takip ederim , hiç böyle bir katliam projesi duymadım
Amaç kürtleri yok etmek değil de , kürt bölgelerine HUZUR getirmek olmasa , bu savaş bu kadar çetrefilli ve şehit sayısı yüksek olmazdı .
Terörist öldür , terörist deliklerini bul , arada terörist deliklerine siper olan sözde sivil halkı ekarte et , çığırtkanlar siviller vuruluyor demesin diye ince ince işle operasyonları , dümdüz etmek mümkün olmasın çünkü halk arada tampon edilsin falan falan ...
Neyse , bu konuda korunmaya çalışılan gerçek kürtler biliyor zaten olayın aslını . Geri kalana ne anlatsan , boş .
çözüm sürecinde pkk neden muhattabımız oldu anlatırmısın neden kürt vatandaşlardan olusan bir gurup değilde pkk,pkk toprak istiyor
hepimiz dünyalı değilmiyiz yav bazıları bunu çok iyi biliyor bencede bir sözmu vardı akılsızlar olmasa akıllılar yaşayamazKürtler ile barışmak derken, aslında kürt halkı ötekileştirmeye gider olay..
Türk- Kürt sorunu asırlardır var olduğu söylenen, ama cumhuriyet kurulduktan sonra şeyh said ayaklanması ile bu sefer iyice artan sorun durumuna gelmiş, aslında bu günün temellerini atmış..
O olaydan sonra şimdiye kadar yine şeyhlerin şıhların sözlerine göre hareket eden toplum durumuna getirilmiş ve devletin elini uzatmasına fırsat vermeyen, öğretmen, doktor istemeyen, günahtır, vs ile reddettiren, aslında kendi kendilerini ötekileştiren toplum durumundan çıkamayan, bu günkü kanayan, durumunu almasına sebep gibi ..
Kısacası önce bir geçmişi bilmek, asıl sorunu çözmek gerek..
Yani bu şeyhler şıhlar geçmişte kimlere hizmet etmiş? Bu günküler kimmlere etmekte?
Doğudaki petrol için avuç ovuşturanlar, daha dün orayı paylaşmaya çalışanlara hizmet ettiklerini kendi içindekiler biliyordur da, ama halk ne kadar biliyor?
Peki o kaçak elektrik kullananlar bizden özür dileyecek mi?
Bu günkü hükümet neden olayı etnik savaş gibi gösterilmesine göz yumuyor?
Ki zaten pkk kulisinin kürtlerle alakası yok.10 milyon kürdü öldürmeye niyeti olan mı var ? O kadar da haber takip ederim , hiç böyle bir katliam projesi duymadım
Amaç kürtleri yok etmek değil de , kürt bölgelerine HUZUR getirmek olmasa , bu savaş bu kadar çetrefilli ve şehit sayısı yüksek olmazdı .
Terörist öldür , terörist deliklerini bul , arada terörist deliklerine siper olan sözde sivil halkı ekarte et , çığırtkanlar siviller vuruluyor demesin diye ince ince işle operasyonları , dümdüz etmek mümkün olmasın çünkü halk arada tampon edilsin falan falan ...
Neyse , bu konuda korunmaya çalışılan gerçek kürtler biliyor zaten olayın aslını . Geri kalana ne anlatsan , boş .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?