Kurtlar İmparatorluğu-Jean-Christophe Grange

Siyah kan isimli kitabını okumuştum ve şimdi son çıkan kitabını aldım..kesinlikle süper bi yazar tüm kitaplarını bulup almaya çalışıcam ...

Kurtlar İmparatorlu'ğunu ilk çıktığında yazarı ve konusunu bilmeden tesadüfen almıştım, yazarın ilk okuduğum kitabıdır, ve ilk sayfadan itibaren okuyucuyu yakalayan bir kitap, elimden bırakmadan bir gün içinde okumuştum ve resmen bayılmıştımm!,Türklerle ilgili verdiği bilgiler beni çok şaşırtmıştı,çok bilgili ve araştırmacı bir yazar, zekasına hayranım !,bütün kitaplarını okudum ama en favori kitabım Kurtlar İmparatorluğu, 2, cisi Siyah Kan( şiddetle tavsiye ederim!) 3.cüsü ise Kızıl Nehirler! yazarın Şeytan Yemininden sonra yeni kitabını sabırsızlıkla bekliyorummm!! Yemeyip, içmeyip ,uyumayıp, yeni kitabını yazsa! yerimseniben

Ben de bu kitabı çok beğenerek ve elimden düşürmeden okudum. Daha sonra filmini izleyince aynı tadı alamadım. Aynı yazarın Leyleklerin Uçuşu ve Siyah Kan romanları da güzeldi ama bence Kurtlar İmparatorluğu hepsinden güzeldi.

tek kelimeyle süper bir yazar biçok romanını okudum hemde bu tarz romanları sevmeyen biri olarak tesadüfen elime gecmişti kitabı ama elimden düsmedi okurken. cok güzel bir yazım tarzı var sanki yasıyosunuz olayları benim en cok begendigim romanı taş meclisi gecenlerdede kızıl nehirleri aldım ama okumaya daha baslamadım kesinlikle bu yazarın kitaplarını okuyun derim

kitabı okudum filminide seyrettim ama kitabı okurken çok fazla kurmuşum galiba kafamda yani film beni hiç etkilemedi.ben daha farklı düşünmüşüm .yinede sürükleyici güzel bir roman.tavsiye ederim.kızıl nehirler kitabını okumuştum onu daha çok beğendim.

gözlerime inanamıyorum cadı kitap okumus :1shok:
ay bi de tavsiyede bulunmuş
artık süresiz banlansam da gam yemem :1closedeyes:

Arkadaşlar ben bu kitabı ilk çıktığında alıp 1 günde okuyup bitirmiştim. çok sürükleyici ve güzel bir kitap . Yaklaşık 3 sene sonra filmi yayınlandı ama ne yalan söyleyeyim diğer arkadaşlar gibi bende filminden hiç etkilenmedim. Ama kitap süperdi o kadarki 1 gün boyunca kahvaltı dışında hiç bir şey yemedim hiç bir şey yapmadım sadece kitabı okumuştum. Eline aldığın zaman bitirmeden duramıyorsun.

bu adamın kitapları inanılmaz sürükleyici abartısız 3 günde falan bitirdim ve bütün kitaplarını okudum şiddetle tavsiye ediyorum tetikte bekliyorum her çıkan kitabını alıyorum

ilgiyle okumusdum bu kitabi, konuyu görene kadar kitabi okudugumu bile unutmusumnaniknanik baya sürükleyiciydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…