• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kurtlar İmparatorluğu-Jean-Christophe Grange

tatlicadiarzu

O Bir Dadas
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
2.083
8
116
47
Ankara

Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!

Her şey korkuyla başladı. Ve yine korkuyla sona erecek.
"Gerçekten etkileyici bir yazar."
- The Guardian
"Grange güçlü bir kalem. Onu seviyorum."
- Anita Brookner, The Spectator
"Eleştirilere, mantığa, gerçeğe meydan okuyan bir kitap..."
- The Washington Post
"Paris'te sokak sokak, cadde cadde yaşanan bir kedi-fare oyunu... İstanbul'a kadar süren ve Nemrut Dağı'nda sona eren bir kaçma-kovalamaca... Jean-Chritophe Grance'ye yaraşır bir kitap."
- Le Monde
Seri cinayetlere, uyuşturucu kaçakçılığı, Strasbourg-Saint-Denis'deki küçük Türkiye, Fransız polisindeki iç hesaplaşmalar, tıbbın karanlık amaçları alet edilmesi.
Paris'i kana boyayan Türk mafyası. Kızıl Nehirler'in, Taş Meclisi'nin ve Leyleklerin Uçuşu'nun yazarı Grange'den yine çarpıcı, yine soluk soluğa bir roman.

Şiddetle Tavsiye Ederima.s

bende grange nin kurtlar imparotorluğu ve kızıl nehirler hariç diğer tüm kitaplarını okudum süper gerilim var. özellikle taş meclisi çok ii.
iyi okumalar

TAŞ MECLİSİ
LEYLEKLERİN UÇUŞU
KIZIL NEHİRLER
KURTLAR İMPARATORLUĞU
SİYAH KAN
VE VE VE YENİ ÇIKAN EN SON KİTABI
ŞEYTAN YEMİNİ...
BENCE OKUMAYANLAR ÇOK ŞEY KAÇIRIYOR!!!

bkitap çok güzel birde Türkiye ile ilgili oldugundan daha bir merakla okudum. benimde favorim siyah kan. kızıl nehirleri arıyorum bulamadım malesefsenağlama leyleklerin uçusunu okuyorum suan o bitsin aramaya devam edecegim. umarım bulurum

son çıkan kitabı hariç tüm kitaplarını okudum. kesmedi filmlerini de izledim.(kızıl nehirler, kurtlar imparatorluğu, taş meclisi) tabi kitapları daha iiydi.gerilim severlere şiddetle tavsiye edilir....

TAŞ MECLİSİ
LEYLEKLERİN UÇUŞU
KIZIL NEHİRLER
KURTLAR İMPARATORLUĞU
SİYAH KAN
VE VE VE YENİ ÇIKAN EN SON KİTABI
ŞEYTAN YEMİNİ...
BENCE OKUMAYANLAR ÇOK ŞEY KAÇIRIYOR!!!

Hepsi de bir solukta okuduğum kitaplar. Uykumdan, işimden, özel hayatımdan ve daha birçok şeyden fedakarlık ederek okuyorum bu adamın kitaplarını. İnanılmaz bir bilgi birikimine, araştırmacı kişiliğe ve tabii ki sonsuz bir hayal gücüne sahip. Gerçekten de okunması gereken kitaplar yazıyor...

Ben Kızıl Nehirler'i,Taş Meclisi'ni, Kurtlar İmp.okudum.Simdi de Leyleklerin Uçuşu'nu okuyorum. Kesinlikle harika bir kalemi var yazarın. Ben de herkese öneriyorum(tabii gerilim sevenler için)

bende okumustum kıtabı fılmınıde ızledım ama hıc begenmedım.tas meclsını de okudum tas meclısı dah guzell ama

bende okumustum kıtabı fılmınıde ızledım ama hıc begenmedım.tas meclsını de okudum tas meclısı dah guzell ama

Kesinlikle kitaplar filmlerden daha güzel. Ben zaten Fransız filmlerini pek sevmem. Sana katılıyorum canım... :1hug:

kurtlar imparatorluğunu ben de okumuştum,gerilim kitaplarından pek hoşlanmazdım ama harika sürükleyici bir kitap kısa sürede bitirmiştm yazarın diğer kitaplarınıda almak istiyorum

kurtlar imparatorluğunu ben de okumuştum,gerilim kitaplarından pek hoşlanmazdım ama harika sürükleyici bir kitap kısa sürede bitirmiştm yazarın diğer kitaplarınıda almak istiyorum

Hiç geciktirmeden alıp okumanı tavsiye ederim canım. İnan ki pişman olmayacaksın...

siyah kan cok güzel.cok sürükleyici.sanki katil beni öldürcekmiş gibi geliyo.cok gerildim gercekten

Back