- 22 Haziran 2022
- 2.680
- 1.074
- 30
-
- Konu Sahibi KahveCekirdegi7
Halam o civarda oturuyor ve gayet memnun.Kızlar selamlar
Pendik Kurtköy mah. Oturanlar var mı? Memnun musunuz bölge çevre nasıl ev almak için tavsiye eder misiniz. Sabiha gökçene yakın çevrelerde. Şimdiden teşekkürler herkese.
Kurtköy çok güzel bir yer ben çok araştırdım gittim geldim oralara taşınma hayaliyle yaşıyorum. O taraflarda en sevdiğim yerler diyebilirim kurtköy tuzla marina civarlarıKızlar selamlar
Pendik Kurtköy mah. Oturanlar var mı? Memnun musunuz bölge çevre nasıl ev almak için tavsiye eder misiniz. Sabiha gökçene yakın çevrelerde. Şimdiden teşekkürler herkese.
neden peki o civarda oturmak isterdiniz halanızın evi site miHalam o civarda oturuyor ve gayet memnun.
Ben bir kez gıttim oraya ama eğer İstanbul'da yaşasaydım kesinlikle o civarda oturmak isterdim.
biraz merkeze uzak geldi trafiği çok olur gibi havalimanıve teknoparka yakın oralarda güzel sitelerde yapılmış ama hayat nasıldır merkeze gitgel falanÜç sene mesken konutlarında oturdum gayet güzel sakin bir yer ben çok seviyorum orayı eşimin iş nedeniyle memlekete gelmek zorunda kaldım tavsiye ederim bence yaşanılacak yer
deprem açısından araştırdınız mı peki güvenli bir bölge miKurtköy çok güzel bir yer ben çok araştırdım gittim geldim oralara taşınma hayaliyle yaşıyorum. O taraflarda en sevdiğim yerler diyebilirim kurtköy tuzla marina civarları
Evet sitede.neden peki o civarda oturmak isterdiniz halanızın evi site mi