Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bakıcı, Kreş, Oyun AblasıKurtköy'de bakıcı arıyorum
merhaba bende kurtköy uydukentdeyim ama sanırım bu fiyata biraz bulmak zor..Galiba evinizde baktırmayı istiyorsunuz.Yakın olduğunuz bir evde baktırmayı düşünüyormusun??umarım iyi birini bulursunuz:))
merhaba bende kurtköy uydukentdeyim ama sanırım bu fiyata biraz bulmak zor..Galiba evinizde baktırmayı istiyorsunuz.Yakın olduğunuz bir evde baktırmayı düşünüyormusun??umarım iyi birini bulursunuz:))
merhaba hemen yakınımda bir siteden birini buldum bugun ilk defa geldi bakalım inşallah anlaşırız. Kendi evimde baktırmak istiyorum kış aylarında zor olur başka türlüsü. Fiyat konusunda da kurtköyde bu civarda bakıcılık fiyatları. Oturduğum sitede de bu şekilde. İstanbul'un farklı bölgelerinde daha yüksek olabilir ama burada böyle açıkçası. Giden bakıcımda da sorun para değil kızlarıydı.
Bakalım hayırlısı diyorum şu velet bir büyüse :)