Kurtçuk

kosankaplumbaga

Geri vitesim yok benim gerekirse ileriden dönerim
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2015
253
269
Kızlar kafayı yemek üzereyim salonumda laminatın üzerinde beyaz kurtçuklar varya ondan gördüm. Nasıl aldım öldürdüm bilemiyorum elim ayağım titriyor. Hayır her hafta yardımcı abla geliyor. Ayda bir tüm dolap içleri çamaşır suyuyla silinir tüm perdeler yıkanıe. Her hafta kapı pencere halı koltuk silinir. İnanın herkes evimin temizliğine imreniyor. Gece yarılarına kadar ev temizlerim çamaşır sularından ellerim yara oluyor ve geçen hafta yaz temizliği yapmıştık hiç birşey yoktu. Kızlar bu nerden gelmiş olabilir ve en korkuncu devamı var mıdır..? Evi ilaçlatsam çözüm olur mu? Başına gelen varsa bişey söylesin lütfen.

bakliyatlar kurtlanmış olabilir ama salona kadar geldiyse çok fazla kurtlanmış olmalı ki bunu da görmemeniz imkansız.
başka nerden olur hiçbir fikrim yok açıkçası

Mutfakta asla kavanozda bakliyat bulundurmam küçük paketlerde alıp pişirip çokta kaldıysa buzdolabına koyarım. Ayrıca mutfağa tekrar baktım. Birde salonda hiç yemek yemeyiz.

Belki yediğiniz bir şeyden düştü. o kadar temizlik yapıyormuşsunuz birde. hemde bir tane. başka da görseniz ilaçlama tamam da. bence evi boşuna ilaca boğmayın. Hem çamaşır suyu ile o kadar temas iyi değil diyorlar. Dikkat edin kendinize.

Bir kurtçuk mu sizi bu kadar kötü yaptı?

Yaw n'olur vazgeçin şu çamaşır suyu sevdasından. Bununla ilgili bir belgesel izledim. Çamaşır suyunun soluduğunuz kimsayalı, evinizdeki bakterilerden çoooook daha fazla sağlığınıza zararlı.

Bakterilerden arınmış bir toplum olduk, ama çocuklarımız hep astım, hep solumun yollarından problemli...

Ay bu kadar çırpınıyorum bu başıma geliyorsa birde yapmasam ne olurdu acaba. Korkum ya tek değilse ya bir yerlerde varsa daha

baska bi konuda uzun uzun yazmistim, mutfagimda aspirator borusuna yuva yapan kuslar olunce kurtlanmis ve bi yigin kurt ocagimin uzerine dusmustu !!!!! esimle temizleyene kadar fenalik gecirmistim ve gunlerce mutfagi temizlemis bi sure ocakta yemek pisirememistim. muhtenelen olen bi hayvanin curumesi sonucu ortaya cikmistir.bocek veya kelebek falan olabilir

Kabus gibi!

Herşey olabilir. Parkelerin arasında bile yuva yapmış olabiliyorlarmış.
Konunuzla ilgili değil mazur görün, meraktan : hem aylık temizlik yapılıyor, hem haftalık yapılıyor ve anladığım kadarıyla çok derin yapılıyor ; siz neden gece yarılarına kadar temizlik yapıyorsunuz ? Nedir bu kadar sizin evi bu hale getiren ki iş bu denli bitmiyor ?

Çamaşır suyu en zararlı kimyasallardan. Banyo dışında kullanılmamalı.

Birde sirkeyle silmeyi deneyin. Böceklerin en sevmediği kokuymuş.

Evi resmen talan ettim bulmam lazım hiç bir tane olduğuna ikna olamıyorum bende bir aspiratöre bakayım gerçi bir tane daha görürsem bayılırım sanırım

Aileden gelen saçma bir alışkanlık .. Annemde böyle sanırım böyle gördğm anneannemde böyleydi hatta.. Parkeler benimde aklıma geldi. Biz bu evi alurken yerdeki parkeleri sökmeden üzerine laminat yaptılar... Ayy ya öyleyse..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…