Kürtajsız düşükten sonra adet

buzmavisi23

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2024
50
12
3
22
Merhaba arkadaşlar,
Benim 7 haftalık (tüp) bebeğim düşükle sonuçlandı. Kürtajsız kendi kendine düştü.
Yaklaşık 35 gün geçti, ama hala adet olmadım. Siz düşükten kaç gün sonra adet oldunuz yardım edebilirmisiniz ? Neden böyle

Ben de yaklaşık 7 haftalık düşük yaptım. 2 gün oluyor.
Düşükten sonra kürtaj falan hiçbir işlem yapılmadı. Şu an ara ara sancı şeklinde ağrılarım oluyor. Normal mi acaba?

Düşükten sonra kürtaj falan hiçbir işlem yapılmadı. Şu an ara ara sancı şeklinde ağrılarım oluyor. Normal mi acaba?
Canım geçmiş olsun, doktora bi görün istersen. benim ağrım olmadı düşük sırasında yani bilemiyorum ilk gebelikti bide. Belki bilenler yardım eder

Allah yardımcınız olsun, Rabbim en kısa sürede tekrardan nasip etsin eğer istiyorsanız ♡

Tabi. Düşükten sonra doktora gittim acilden giriş yaptım. Detaylı ultrasonla parça kalmış mi diye bakıldı. Parça kalsaydı kürtaj yapılacaktı ve arkasından ilaç verilecekti.
Ama bana kürtaja gerek olmadığı ,parça pek fazla kalmadığı söylendi. Çok kanamanız olursa gelirsiniz denildi. Müdahale olmadığı için ilaç da yazılmadı.
Herhangi bir ilaç almanız gerekiyor mu ya da doktora gitmeye gerek var mı

Kanamanız pıhtı şeklinde mi oldu

Merhabalar düşük kendiliğinden oluyor dimi sizin nasıl başladı bende şuan düşük yapmayı bekliyorum

Merhabalar düşük kendiliğinden oluyor dimi sizin nasıl başladı bende şuan düşük yapmayı bekliyorum
Evet kendiliğinden düştü benim lavaboya. Kanamayla birlikte. Kahverengi lekelenme şeklinde başladı bir gün sonra kırmızıya döndü ve biraz su gibi aktı sonra düştü

Kaç haftalıktınız? Beta değeriniz kaçtan kaça düştü. Geçmiş olsun bu arada. Benim de dün kanamam oldu. Betam 4400 den 3000küsürlere düşmüş salı tekrar gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…