• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürtajdan Sonraki Ay Ara Kanama

ginandjuice

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2016
12
1
36
30
Merhaba, ben 3 Ağustos’ta kürtaj olmak zorunda kaldım. Reglimi, 5 ve 9 Eylül arasında oldum. Regl sonrası çok hafif, kanlı, kokusuz akıntı geldi. Çok stres yaşadığım 16 Eylül’de reglin ilk günündeki gibi kan geldi. Bugüne kadar yoğun olmasa bile kanama devam etmekte.

Şu anki kanamam yumurtlama döneminde olan bir kanama mıdır, stresten midir, yoksa kürtajla ilgili bir sıkıntıdan mı kaynaklıdır? Böyle bir durum yaşayan var mı?

Edit: Eklemeyi unutmuşum, kanama ile birlikte çok hafif regl ağrısı gibi ağrım da oluyor.

Son düzenleme:
Merhaba, ben 3 Ağustos’ta kürtaj olmak zorunda kaldım. Reglimi 5 ve 9 Eylül arasında oldum. Regl sonrası çok hafif kanlı kokusuz akıntı geldi. Çok stres yaşadığım 16 Eylül’de reglin ilk günündeki gibi kan geldi. Bugüne kadar yoğun olmasa bile kanama devam etmekte. Şu anki kanamam yumurtlama döneminde olan bir kanama mıdır, stresten midir, yoksa kürtajla ilgili bir sıkıntıdan mı kaynaklıdır? Böyle bir durum yaşayan var mı?
bende böyle ara kanama yaşadım kürtaj olduğum doktora gittim rahmin temiz olduğunu stresten olduğunu söyledi

Çok teşekkür ederim cevabınız için, rahatlattınız.

Kürtajdan sonra iki kere kontrole gitmiştim, temiz olduğunu söylemişti doktor. Bu aralar çok stresliyim, saçlarım çok dökülüyor, ben de stresten olduğunu düşünüyorum ama insan korkuyor. Umarım kötü bir durum yoktur.

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim cevabınız için, rahatlattınız.

Kürtajdan sonra iki kere kontrole gitmiştim, temiz olduğunu söylemişti doktor. Bu aralar çok stresliyim, saçlarım çok dökülüyor, ben de stresten olduğunu düşünüyorum ama insan korkuyor. Umarım kötü bir durum yoktur.
rica ederim :KK200:bu ay mesela ara kanama yaşamadım düzene biniyor stres yapmayaya çalışın

Back