Folikasiti mutlaka kullan gebelikten 3 ay önce kullanılmaya başlanması gerekir, doktorum kürtajdan sonra kontrole gittiğimde de söylemişti mutlaka kullan dedi. Ben senin bahsettigin macunu almadım testere disli Aslan pençesi bitki çayını aldım faydasını gördüm hormonlar konusunda, süt geliyordu kesildi kullanmaya başladıktan bir hafta sonra. Rahime çok faydalı bir bitki çayıymış bilginiz olsun kızlar :) Çok araştırmıştım bu bitkiyi, hemen hemen herkes faydasını görmüş kullandığı ay hamile kalanlar varCanım valla kullandım kite göre yumurtlama donemine girdigim için bıraktım sadece eşimle bir kez korunmasız birlikte olduk ondada akşama kahverengi leke geldi ama hiç-bir şekild e acı falan olmadı normalde ben çok kasarım kendimi çok canım acır birde rahim yara olsaydı kanamam olurdu acı olurdu diye düşündüm bakalım neler olacak ama ben memnun kaldım tekrar alicam bitsin inşallah içeride sadece kuruyanlar gelmiştir kanama değil çünkü birde banyo yaptığımda geliyo sanırım yumuşuyor o yüzden geliyor ama kullan canım inşallah hayırlı haberlerde veririz birbirimize bu arada birşey sorucam hamile kalma hazırlığında folik asit kullansammi daha doktora gidemedim ben
yerlisi bakalım canım ya ben bu yumurtlama dönemindeki akıntıyı anlayamıyorum suanda açık sarı kokusuz ama yumurta akı gibi uzamayan akintim var ben ne zmana yumurtlayacağımFolikasiti mutlaka kullan gebelikten 3 ay önce kullanılmaya başlanması gerekir, doktorum kürtajdan sonra kontrole gittiğimde de söylemişti mutlaka kullan dedi. Ben senin bahsettigin macunu almadım testere disli Aslan pençesi bitki çayını aldım faydasını gördüm hormonlar konusunda, süt geliyordu kesildi kullanmaya başladıktan bir hafta sonra. Rahime çok faydalı bir bitki çayıymış bilginiz olsun kızlar :) Çok araştırmıştım bu bitkiyi, hemen hemen herkes faydasını görmüş kullandığı ay hamile kalanlar var
Amin canım aminnn benimde cantamda 4 tane kalmış folic 1 bende bugün aldım bi tane ya bişey sorucam benim şuan normal akintim var ama açık sarı yani öyle yumurta akı gibi uzama falan yok ben yumurtlama donemimide anlamiyprum ne yapsam senin akintin nasılKULLAN BAKALIM CANIM İNŞALLAH İKİMİZDE İKİNCİ KAVANOZU ALMADAN BEKLEDİĞİMİZE KAVUSURUZ
BEN FOLİK ASİT KULLANIYORUM ZATEN İLAÇ DEĞİL ECZANEDEN ALABİLİRSİN
Benim de ilk öyle oldu tam kanamam bitti dediğimde açık sarı akıntım oldu kanamadan dolayı rengi böyledir belki dedim çünkü tam sarıya yakın da değildi sanki kan varmış gibiydi , sonra o da kesildi normale döndü herşeyyerlisi bakalım canım ya ben bu yumurtlama dönemindeki akıntıyı anlayamıyorum suanda açık sarı kokusuz ama yumurta akı gibi uzamayan akintim var ben ne zmana yumurtlayacağım
Yok tatlım ya benimki öyle değil normal akinti yani öyle kan varmış gibi falan değil sadece yumurta akı gibi uzamiyo kadınların normal akıntısı gibi o yüzden yumurtlamami hesaplayamıyorum ama adet olacakmisim gibi ksrnimda hafif ağrı dediğim gibi yumurtlama kitine baktığımda yarın tam yumurtlama günü ne yapsam bilemedim kürtaj günümü adetin ilk günü olarak saydimBenim de ilk öyle oldu tam kanamam bitti dediğimde açık sarı akıntım oldu kanamadan dolayı rengi böyledir belki dedim çünkü tam sarıya yakın da değildi sanki kan varmış gibiydi , sonra o da kesildi normale döndü herşey
Amin canım aminnn benimde cantamda 4 tane kalmış folic 1 bende bugün aldım bi tane ya bişey sorucam benim şuan normal akintim var ama açık sarı yani öyle yumurta akı gibi uzama falan yok ben yumurtlama donemimide anlamiyprum ne yapsam senin akintin nasıl
Sanki adet olacakmışım gibi iki gündür hafif ağrılar var belimde kasigimda canım bakalım hayırlısı ne olurKULLAN CANIM BENİMKİ 90 TANE 3 AY İDARE EDER YUMURTLAMA BELİRTİLERİ HERKESTE FARKLI OLUYO BENİM DAHA ÇATLAMADI AMA EN BÜYÜK BELİRTİ KASIK AĞRISI OLUYO SENDE VARMI
CANIM DOKTOR İLAÇ VERMİŞMİYDİ KÜRTAJDAN SONRA ADET OLDUNMU SENSanki adet olacakmışım gibi iki gündür hafif ağrılar var belimde kasigimda canım bakalım hayırlısı ne olur
Yok tatlım ya ben 6 şubatta kürtaj oldum sadece antibiyotik verdi bide ağrı kesici başka ilaç vermedi bana sana verdimi peki sen adet oldunmu sanırım benim yumurtlama donemine girdim çünkü adet olacakmışım gibi kasım ağrısı var bende kafam karıştıCANIM DOKTOR İLAÇ VERMİŞMİYDİ KÜRTAJDAN SONRA ADET OLDUNMU SEN
CANIM BEN KÜRTAJ OLALI BAYA OLDU 7 EYLÜLDE OLMUSTUM BANA ANTIBİYOTIK AGRI KESİCİ VE BASKA Bİ İLAÇ DAHA VERMİŞTİ İLAÇ BİTTİKTEN SONRA OLMUSTUM AMA BENCE 1 ADET DÖNEMİ GECENE KADAR BEKLEMENDE YARAR VARYok tatlım ya ben 6 şubatta kürtaj oldum sadece antibiyotik verdi bide ağrı kesici başka ilaç vermedi bana sana verdimi peki sen adet oldunmu sanırım benim yumurtlama donemine girdim çünkü adet olacakmışım gibi kasım ağrısı var bende kafam karıştı
Canım bilmiyorum benim ağrım falan yok çok şükür kendimde hissettiğim anormal bir durumum yok ihmal etme sen git doktora bende kansızlık çok var gözlerimin ici sarardı iyice bende randevu aldım ayın 28ine verdi bakalım hem tahlil yaptıracam hemde kontrolBenim kasıklarım çok ağrıyor belime kadar vuruyo agrisi bazen , ayağa kalktığım da bile doğrulamıyorum hemen agri giriyo kasiklarima ozellikle sol taraftan. Akıntım var hâlâ bu kadar agri olması normal mi ya haftaya randevum o yüzden bekliyorum
Benimde 28i, gidelim bakalım alttan muane eder sanırımCanım bilmiyorum benim ağrım falan yok çok şükür kendimde hissettiğim anormal bir durumum yok ihmal etme sen git doktora bende kansızlık çok var gözlerimin ici sarardı iyice bende randevu aldım ayın 28ine verdi bakalım hem tahlil yaptıracam hemde kontrol
Sen hangi sehirdesinBenimde 28i, gidelim bakalım alttan muane eder sanırım
Valla canım benim doktor beni çağırmadı ben sordurttum geleyimmi diye sıkıntısı yoksa gelmesine gerek yok demis benim lekeler kafasına göre bi var bi yok bende 16 gün önce oldum kürtaj flo diye bi program var ben onu indirdim yumurtlamayı falan soyluyo ben kürtaj olduğum günü adetin ilk günü saydım bugün tam yumurtlama günümdü programa göre gerçektende akintim aynı yumurta akı gibi ve uzuyodu bende ikidir korunmıyorum nasipte varsa olur zaten ben kontrole başka bir doktora gidicem maksadım kan değerlerimi vitamin değerlerini olcturmekMerhabalar kızlar benim iki güne kadar da lekelerim vardı 2 önce bitti buna göre mi ben yumurta takibi yapacam?kafam karıştı ya kürtaj olalı 22 gün oldu sanırım adetim geç gelecek çünkü 20 gün lekeler geldi ve ayrıca sizi kontrole doktor mu çağırdı gidecez demişsiniz benim doktor adet ol öyle gel dedi öncesinde bakılmaz temizlensin rahim dedi ben de mi gitsem bilemedim hayıt takviyesi kullanıyordum lekeler çoğalınca bıraktım yine başlayacam ama siz sanırım başka şeyler kullanıyorsunuz bir de ovelasyon takibi testlerini aranızda yapan var mı?
Anladım cnm hadi hayırlısı olur inş herkes için benim ne zaman adet olacağım belli deil ki yumurta takibi yapayım bu ay geçti zaten çünkü daha yeni lekeler bitti buna göre de sayılmaz inş hepimiz burda hamilelik haberleri veririzValla canım benim doktor beni çağırmadı ben sordurttum geleyimmi diye sıkıntısı yoksa gelmesine gerek yok demis benim lekeler kafasına göre bi var bi yok bende 16 gün önce oldum kürtaj flo diye bi program var ben onu indirdim yumurtlamayı falan soyluyo ben kürtaj olduğum günü adetin ilk günü saydım bugün tam yumurtlama günümdü programa göre gerçektende akintim aynı yumurta akı gibi ve uzuyodu bende ikidir korunmıyorum nasipte varsa olur zaten ben kontrole başka bir doktora gidicem maksadım kan değerlerimi vitamin değerlerini olcturmek
Genelde öyle olur yanı benim öyle oluyordu ama bu defa anlamadım çünkü hergün kasık ağrısı çeltim ve lekeler 20 gün sürdüKizlarrrr adet olacakmisim gibi sanki karnım şişti adet oldum sanıyorum lavaboya gittigimde akintim oluyo saydam uzayan şekilde kasiklarimda ağrı var sizce bu yumurtlamami
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?