Ay canim ben de merak ve heyecanla sizleri bekliyordum. Olsun ne zaman isterse artik hayirli haberlerle donersin insallahBen veremedim canim simirlerim bozuldu acilde sira var doktora rica ettim sdece kan tahlili diye sıranı bekle diyo bana allahım bela okumak istemiyorum ama sinirlerim çok bozuldu vermiyorum ya ugrasamamabdaga heralde
Ovu testi al cnm ve başla Allah’ın izniyle vücut hazır olduğu gibi gebelik gerçekleşir ama ne olur stres yapma bırak akışına netten sipariş ver uygun geliyor bşr de gebelik testide al 5 tane filan çünkü sürekli yakacaksın o nedenle evde bulunsun hem hesaplı olur ben hep 10 tane alırdım çünkü bir psikopatımBenimde adetim bugun biter insallah biz de başlarız çalışmalaratest heyecanını yasamak istiyorum artik
Valla bu kızlar beni fıtık etti ya yahu beklenen gün gelmeden yapanlar bugün bat günleri yapmak İstemiyorlar valla heyecanla bekliyoruz onları aslında anlıyorum stres oldular hayırlısı olsun haklarında yaAy canim ben de merak ve heyecanla sizleri bekliyordum. Olsun ne zaman isterse artik hayirli haberlerle donersin insallah
Oha kız gün bittiNapıyorsunuzDün akşam bi temizlik yaptım her yerim agrimis yeni uyandım valla
Onu doktor sinir etmiş gitmez artık neyse bir hafta sonra zaten belli olur kendinizi tutabiliyorsanız ne mutlu size :)) ben olsam 10 kere gitmiştim hastaneyeValla ben çıkacağını bilsem beklemem bile kanı hemen veririm de ovulasyon testi kullandığım icin o biraz beni durduruyo , son hafta kırmızı gördüm çünkü. Elif abla da atarlı bayadayanamaz akşam acilde verir o kan , güzel haberi akşam alırız insallah
Sen dr gidecektin ne oldu ?Aranıza katılmak istiyorum artık adetim bir gelsede ☺
Yalan söylemeyi becerebilsem bende 40 kere gitmiştim şimdiOnu doktor sinir etmiş gitmez artık neyse bir hafta sonra zaten belli olur kendinizi tutabiliyorsanız ne mutlu size :)) ben olsam 10 kere gitmiştim hastaneye
27. Gün adet oldum ama 40 güne kadar adetin gelmemesi normalmiş sen ne zaman kürtaj oldun canimKürtajdan ne kadar süre sonra adet oldunuz kızlarr
24 Mart’ta kürtaj oldun sanırım eski yazdıklarına baktım kanaman bitti mi kürtajdan sonrakiKürtajdan ne kadar süre sonra adet oldunuz kızlarr
Ovu testi al cnm ve başla Allah’ın izniyle vücut hazır olduğu gibi gebelik gerçekleşir ama ne olur stres yapma bırak akışına netten sipariş ver uygun geliyor bşr de gebelik testide al 5 tane filan çünkü sürekli yakacaksın o nedenle evde bulunsun hem hesaplı olur ben hep 10 tane alırdım çünkü bir psikopatım
Hic yapmadım diğerlerinde hemen tutmuştu canim ama bakayım belki ben de alırım ovu testi :)Valla bu kızlar beni fıtık etti ya yahu beklenen gün gelmeden yapanlar bugün bat günleri yapmak İstemiyorlar valla heyecanla bekliyoruz onları aslında anlıyorum stres oldular hayırlısı olsun haklarında ya
ben 45gun sonra oldum canim doktora gittim 43.günde" normal 10gun sonra olursun" dedi .Kürtajdan ne kadar süre sonra adet oldunuz kızlarr
Ozmaan bir sıkıntı olmaz yine olur inş sağlıklı olsun yeter sen nerde yaşıyorsunHic yapmadım diğerlerinde hemen tutmuştu canim ama bakayım belki ben de alırım ovu testi :)
Aynen ya çok sabirlilar ama güzel haberlerle donecekler insallah
Neyse bekle cnm cuma günü anlaşılır zatenYalan söylemeyi becerebilsem bende 40 kere gitmiştim şimdiacilde iki kapıdan geçiyoruz resmen önce sıra almak icin açıklama yap sıranı al ilerle sisteme geçiş yapsın diye bir de ona açıklama yap sonra sıra bekle git doktora açıklama yap
Bakalım insallahOzmaan bir sıkıntı olmaz yine olur inş sağlıklı olsun yeter sen nerde yaşıyorsun
İstanbul Anadolu yakasında kimseyi tutturamadım burda yaBakalım insallah
Rizede yaşıyorum sen ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?