Gebeliğe Hazırlık Kurtajdan sonra ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde adetim bugun biter insallah biz de başlarız çalışmalara test heyecanını yasamak istiyorum artik

Ben veremedim canim simirlerim bozuldu acilde sira var doktora rica ettim sdece kan tahlili diye sıranı bekle diyo bana allahım bela okumak istemiyorum ama sinirlerim çok bozuldu vermiyorum ya ugrasamamabdaga heralde
Ay canim ben de merak ve heyecanla sizleri bekliyordum. Olsun ne zaman isterse artik hayirli haberlerle donersin insallah

Benimde adetim bugun biter insallah biz de başlarız çalışmalara test heyecanını yasamak istiyorum artik
Ovu testi al cnm ve başla Allah’ın izniyle vücut hazır olduğu gibi gebelik gerçekleşir ama ne olur stres yapma bırak akışına netten sipariş ver uygun geliyor bşr de gebelik testide al 5 tane filan çünkü sürekli yakacaksın o nedenle evde bulunsun hem hesaplı olur ben hep 10 tane alırdım çünkü bir psikopatım

Ay canim ben de merak ve heyecanla sizleri bekliyordum. Olsun ne zaman isterse artik hayirli haberlerle donersin insallah
Valla bu kızlar beni fıtık etti ya yahu beklenen gün gelmeden yapanlar bugün bat günleri yapmak İstemiyorlar valla heyecanla bekliyoruz onları aslında anlıyorum stres oldular hayırlısı olsun haklarında ya

Napıyorsunuz Dün akşam bi temizlik yaptım her yerim agrimis yeni uyandım valla
Oha kız gün bitti sesisiniz çıkmıyor merak ettim sizi bugün bat günü olan vardı sanki yanlış hatırlamıyorsam Elif sinirlenmiş tahlil yapmam diyo sen ortada yoksun biz okadar bekledik bu günleri geldi çattı artık geldin güzel haberler

Valla ben çıkacağını bilsem beklemem bile kanı hemen veririm de ovulasyon testi kullandığım icin o biraz beni durduruyo , son hafta kırmızı gördüm çünkü. Elif abla da atarlı baya dayanamaz akşam acilde verir o kan , güzel haberi akşam alırız insallah

Onu doktor sinir etmiş gitmez artık neyse bir hafta sonra zaten belli olur kendinizi tutabiliyorsanız ne mutlu size :)) ben olsam 10 kere gitmiştim hastaneye

Onu doktor sinir etmiş gitmez artık neyse bir hafta sonra zaten belli olur kendinizi tutabiliyorsanız ne mutlu size :)) ben olsam 10 kere gitmiştim hastaneye
Yalan söylemeyi becerebilsem bende 40 kere gitmiştim şimdi acilde iki kapıdan geçiyoruz resmen önce sıra almak icin açıklama yap sıranı al ilerle sisteme geçiş yapsın diye bir de ona açıklama yap sonra sıra bekle git doktora açıklama yap

Valla bu kızlar beni fıtık etti ya yahu beklenen gün gelmeden yapanlar bugün bat günleri yapmak İstemiyorlar valla heyecanla bekliyoruz onları aslında anlıyorum stres oldular hayırlısı olsun haklarında ya
Hic yapmadım diğerlerinde hemen tutmuştu canim ama bakayım belki ben de alırım ovu testi :)
Aynen ya çok sabirlilar ama güzel haberlerle donecekler insallah

Hic yapmadım diğerlerinde hemen tutmuştu canim ama bakayım belki ben de alırım ovu testi :)
Aynen ya çok sabirlilar ama güzel haberlerle donecekler insallah
Ozmaan bir sıkıntı olmaz yine olur inş sağlıklı olsun yeter sen nerde yaşıyorsun

Neyse bekle cnm cuma günü anlaşılır zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…