Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bak kuzum hiç belli bile değil resmî yan attım öyle bakUltrason cihazı kaç ölçtü haftanı ona da baksana
Gönlümüzü ferah tutalım.Kizlar insallah sağlıkla büyüyüp gelişirBak kuzum hiç belli bile değil resmî yan attım öyle bak
Sen bi bak ben anlayamadım yaUltrason cihazı kaç ölçtü haftanı ona da baksana
Cnm aynen öyle ama kayıplar yaşayan insanlar İnan bana doğana kadar hep bir arabayla yaşıyor ne yazikki rabbim nasip ettiğini sağlıklı doğurmayı da nasip eder inş dua ediyorum hem kendime hem size allahım hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsinGönlümüzü ferah tutalım.Kizlar insallah sağlıkla büyüyüp gelişir![]()
ben ayni acıyı iki kere yaşadım canim seni çok iyi anlıyorum ek caremiz dua etmekCnm aynen öyle ama kayıplar yaşayan insanlar İnan bana doğana kadar hep bir arabayla yaşıyor ne yazikki rabbim nasip ettiğini sağlıklı doğurmayı da nasip eder inş dua ediyorum hem kendime hem size allahım hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin
Aynen öyle senin için de kötü zamanlar olmuş inş son olur cnm benim rabbim dualarımızı kabul etsin inşben ayni acıyı iki kere yaşadım canim seni çok iyi anlıyorum ek caremiz dua etmek
Aynen öyle ben de anlamadım valla hiç birşey belli bile değil ya kuzum gidemem çünkü memlekete gidecez bir hafta sonra orda giderim diyorum hemen gidersem sıkıntılı çıkarsa kafayı yerim yoksa en iyisi biraz beklemekSenin ölçümleri de anlayamadım ya bende yazıyor mesela bak GA nin karşılığında ; 5w4d
37. Gün bugunCanım kaç gün oldu senin
Canım ben 40.gun adet olmuştum bekle az daha doktor beni alttan kurcaladı azcık ağır kaldırdım hemen adet oldum oda çok az 4 gün sonra bişey gelmeyince ilişki oldu sonra içerdeki kan geldi leke gibi sonra banyo ettim yine leke geldi öyle böyle 7 günü tamamladim37. Gün bugun
İşde yarın yazım diorum Dr a ne dicek bakalım haftasonu da giderim hala olmamış olursamCanım ben 40.gun adet olmuştum bekle az daha doktor beni alttan kurcaladı azcık ağır kaldırdım hemen adet oldum oda çok az 4 gün sonra bişey gelmeyince ilişki oldu sonra içerdeki kan geldi leke gibi sonra banyo ettim yine leke geldi öyle böyle 7 günü tamamladim
Oho onu nasıl birleştirdin bel ağrısı ben de var biliyorsun hatta geçen gün kalkamıyordum okadar vardı takılma bunlara herşey olacağına varır biraz sabırKızlar belim çok ağrıyo ya az öncede sol kasigimda pit pit kalp atışı gibi bişey oldu şimdide sağ kasigim zonkluyo bide hep tuvalete gidesim var ya acaba ben kimyasal gebelikmi geçiriyorum![]()
Bugün verme değişiklik için yarın aynı yerde ve aynı saatte olmalıGidip bi kan dahamı versem ya
Canim yarın aynı yere aynı saatte gidemem bezmialeme gidecem yarın isim var orda veririm artikBugün verme değişiklik için yarın aynı yerde ve aynı saatte olmalı
Amin inşallah hayırlısı canım ya ama kasiklarim çok batisiyolarHaberdar et bizide mutlaka inş istediğin gibi olur cnm