Gebeliğe Hazırlık Kurtajdan sonra ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• 720439EB-4B67-47D2-8EF7-6C85B86A8611.jpeg
    720439EB-4B67-47D2-8EF7-6C85B86A8611.jpeg
    44,6 KB · Görüntüleme: 27
Gönlümüzü ferah tutalım.Kizlar insallah sağlıkla büyüyüp gelişir :dua:
Cnm aynen öyle ama kayıplar yaşayan insanlar İnan bana doğana kadar hep bir arabayla yaşıyor ne yazikki rabbim nasip ettiğini sağlıklı doğurmayı da nasip eder inş dua ediyorum hem kendime hem size allahım hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin

Ultrason cihazıyla da alakalıdır belki başka bi doktora git , benim kesem muz şeklindeydi bildigin kese bozuk diyen de oldu farklı hastaneye gittim cihazın çok farkı oluyo kesem gayet güzeldi

Eklentiler

• 2ADB9AF7-AD42-45A4-8872-9DCD4AB252B1.jpeg
    2ADB9AF7-AD42-45A4-8872-9DCD4AB252B1.jpeg
    34,9 KB · Görüntüleme: 21
Cnm aynen öyle ama kayıplar yaşayan insanlar İnan bana doğana kadar hep bir arabayla yaşıyor ne yazikki rabbim nasip ettiğini sağlıklı doğurmayı da nasip eder inş dua ediyorum hem kendime hem size allahım hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin
ben ayni acıyı iki kere yaşadım canim seni çok iyi anlıyorum ek caremiz dua etmek

Senin ölçümleri de anlayamadım ya bende yazıyor mesela bak GA nin karşılığında ; 5w4d

Senin ölçümleri de anlayamadım ya bende yazıyor mesela bak GA nin karşılığında ; 5w4d
Aynen öyle ben de anlamadım valla hiç birşey belli bile değil ya kuzum gidemem çünkü memlekete gidecez bir hafta sonra orda giderim diyorum hemen gidersem sıkıntılı çıkarsa kafayı yerim yoksa en iyisi biraz beklemek

Canım ben 40.gun adet olmuştum bekle az daha doktor beni alttan kurcaladı azcık ağır kaldırdım hemen adet oldum oda çok az 4 gün sonra bişey gelmeyince ilişki oldu sonra içerdeki kan geldi leke gibi sonra banyo ettim yine leke geldi öyle böyle 7 günü tamamladim

Canım ben 40.gun adet olmuştum bekle az daha doktor beni alttan kurcaladı azcık ağır kaldırdım hemen adet oldum oda çok az 4 gün sonra bişey gelmeyince ilişki oldu sonra içerdeki kan geldi leke gibi sonra banyo ettim yine leke geldi öyle böyle 7 günü tamamladim
İşde yarın yazım diorum Dr a ne dicek bakalım haftasonu da giderim hala olmamış olursam

Kızlar belim çok ağrıyo ya az öncede sol kasigimda pit pit kalp atışı gibi bişey oldu şimdide sağ kasigim zonkluyo bide hep tuvalete gidesim var ya acaba ben kimyasal gebelikmi geçiriyorum:(

Kızlar belim çok ağrıyo ya az öncede sol kasigimda pit pit kalp atışı gibi bişey oldu şimdide sağ kasigim zonkluyo bide hep tuvalete gidesim var ya acaba ben kimyasal gebelikmi geçiriyorum:KK43:
Oho onu nasıl birleştirdin bel ağrısı ben de var biliyorsun hatta geçen gün kalkamıyordum okadar vardı takılma bunlara herşey olacağına varır biraz sabır

Back