Gebeliğe Hazırlık Kurtajdan sonra ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Senin kaynana kaç yasında :KK70:
64 yaşın da annem de 65 anneme teyze der sağolsun kendini sanırım 40 zannediyor :))) bazen laf arasında diyorum annem sen den bir yaş büyük ama kadın pislik olsun diye devam ediyor anneme sen de ona de söylemez diyorum annem de utanıyor işte aradaki görgü farkı

Olacaklar kuzum herkes bizim gibi üzgün ve yardım sever çok şükür
Benim bi arkadaş var bu da hamile kalmayı istiyor ama olmadı bi turlu o arada iste sohbet muhabbet sürekli konuştuk gecen sordu var mi sende birşey diye var galiba bilmiyorum dedim he hı falan dedi iyi hayırlısı olsun dedi daha mesaj atmadı :D Allah herkesin kalbine göre versin valla sordu diye söylemiştim üzmek değildi niyetim de insanlar farklı algılıyor yalandan bi adıma sevinseydi keşke :D bi insallah vardır falan deseydi :D burdaki konuştuğum insanlar daha samimi geldi bana ne yalan soyliyim Allah hepsine hayırlı sağlıklı imanlı evlatlar nasip etsin Eli ayağı da düzgün olsun insallah :)

64 yaşın da annem de 65 anneme teyze der sağolsun kendini sanırım 40 zannediyor :))) bazen laf arasında diyorum annem sen den bir yaş büyük ama kadın pislik olsun diye devam ediyor anneme sen de ona de söylemez diyorum annem de utanıyor işte aradaki görgü farkı
Kusura bakma da tam pislikmis senin kaynana :D

Aynen
Benim bi arkadaş var bu da hamile kalmayı istiyor ama olmadı bi turlu o arada iste sohbet muhabbet sürekli konuştuk gecen sordu var mi sende birşey diye var galiba bilmiyorum dedim he hı falan dedi iyi hayırlısı olsun dedi daha mesaj atmadı :KK70: Allah herkesin kalbine göre versin valla sordu diye söylemiştim üzmek değildi niyetim de insanlar farklı algılıyor yalandan bi adıma sevinseydi keşke :KK70: bi insallah vardır falan deseydi :KK70: burdaki konuştuğum insanlar daha samimi geldi bana ne yalan soyliyim Allah hepsine hayırlı sağlıklı imanlı evlatlar nasip etsin Eli ayağı da düzgün olsun insallah :)
öyle sana söyleme dedim dimi kimseye sakın en yakın ark bile söylemek yok sadece ailen okadar bak benim o pislik kuzenim yaydıya yine hasta oldum tesadüf değil unutma nazara İnan

Aynen

öyle sana söyleme dedim dimi kimseye sakın en yakın ark bile söylemek yok sadece ailen okadar bak benim o pislik kuzenim yaydıya yine hasta oldum tesadüf değil unutma nazara İnan
Bana mesaj atanların hepsi hamile misin ? Diye soruyor nedenini anlamış değilim. Ya sana ne diycem ayakların normalinden farklı mi üşüme var mı ısıtamiyorum hic internetten baktım ama olabilir belirti olarak yazmışlar aman herşeyden bi belirti arıyorum iste napiyim

Kusura bakma da tam pislikmis senin kaynana :KK70:
Benim ki görsen melek dersin gizem sen uyduruyorsun dersin öyle iyi görünür ama içten pazarlıkçı şimdi ben kaynana düşmanı değilim kimse yanlış anlamasın ama burda sadece iki kelime yazdım bana soktuğu laflar düşünde hiç destek olmayışları ve paraları herşeyleri varken yabancı gibi olmaları ve buna rağmen bize sen bakarsın demeleri anlat anlat bitmez kimse kimseye boşuna kötülemez benimkiler de böyle

Bana mesaj atanların hepsi hamile misin ? Diye soruyor nedenini anlamış değilim. Ya sana ne diycem ayakların normalinden farklı mi üşüme var mı ısıtamiyorum hic internetten baktım ama olabilir belirti olarak yazmışlar aman herşeyden bi belirti arıyorum iste napiyim
Kimseye birşey söylemek yok üşümek bir belirtiyse benim çok üşürdü

Benim ki görsen melek dersin gizem sen uyduruyorsun dersin öyle iyi görünür ama içten pazarlıkçı şimdi ben kaynana düşmanı değilim kimse yanlış anlamasın ama burda sadece iki kelime yazdım bana soktuğu laflar düşünde hiç destek olmayışları ve paraları herşeyleri varken yabancı gibi olmaları ve buna rağmen bize sen bakarsın demeleri anlat anlat bitmez kimse kimseye boşuna kötülemez benimkiler de böyle
Yerden göğe kadar haklısın valla çok iyi anlıyorum seni

Kimseye birşey söylemek yok üşümek bir belirtiyse benim çok üşürdü
Az önce de bi yerde okudum eskiden ebeler elle bakarmış onu bile denedim valla ama boşluk yok adet mi olucam yani , ele birşey gelirse rahim assagida oluyormus adet olucagin anlamına geliyormuş ama sonsuz boşluk varsa hamileymissin

Herkes çekiyor mağlesef yapacak birşey yok allah iyi etsin bizi onlara onları da bize muhtaç etmesin yeter
Amin insallah Allah elime düşürmesin :D vicdanliyim şükür saygısızlık etmem ama yine de Allah düşürmesin saniye de bi on kere falan laf sokardım heralde

Amin insallah Allah elime düşürmesin :KK70: vicdanliyim şükür saygısızlık etmem ama yine de Allah düşürmesin saniye de bi on kere falan laf sokardım heralde
Ay aman aman kız allah korusun öyle deme laf söylesen ne fayda hayatında olunca bütün özelin bitiyor benim eşim aşırı düşkün ben lafta sokamam haklı olsam bile adam beni haksız görüyor herkes evinde sağ Salim olsun

5.8 mi çıkmış elifin bana bildirim gelmiyor ya kaçırdım mı bencede geçince ver değer düşük olunca daha cok stres oluyor insan

5.8 mi çıkmış elifin bana bildirim gelmiyor ya kaçırdım mı bencede geçince ver değer düşük olunca daha cok stres oluyor insan
Hamile değilim eski değer diyor bide çok erken yaptı testi bide ona ayrı stres yapiyor şimdi ama eski değer değil tabiki , salı günü birdaha tekrarlasın içi öyle rahat eder benim de cuma günü hastane de randevum var zaten adet olmazsam öyle kan veririm

Back