Gebeliğe Hazırlık Kurtajdan sonra ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aman yapma yapınca gorevimiz falan sanıyorlar herhalde yat gitsin bende hep yapardım görümcem benden bi kaç yaş büyük afedersin gotunu kaldırmazdı kahvaltısını yemeğini hazırlardım bok yesin çok sinirlendim suan
Allahım ya kiz manyak ne güldürdün beni ya ayyy yarabbim ya allahım ıyikide tanıdım sizi ya

Sağlıklı bir gebelik geçirirsin insallah , stres yapma hiç bu stres herşeyi etkiliyor biliyorsun
Valla aklıma türlü türlü şeyler geliyordu gittim ama anladım ki ben doğana kadar rahat olmayacam bunun farkına vardım şimdi iş dışına çıkmak iyi gelir belki takmam kafaya hasta olursam kötü olur inş olmam şuan bütün her yerim ağrıyor kaburgalarım bile bi ıhlamur içeyim yapacak birşey yok

Allahım ya kiz manyak ne güldürdün beni ya ayyy yarabbim ya allahım ıyikide tanıdım sizi ya
Sohbet ortasında yazmıyorum ama her mesajda ay iyi ki , amaann iyi ki tanışmışız , valla ya iyi ki burda konuşuyoruz diye tekrarlıyorum mal oldum gerçekten :D ay bide hamile kalsaydım şurda büyüyüp giderdi sıpa , ona da bi kadınlar kulübünden hesap açardım

Valla aklıma türlü türlü şeyler geliyordu gittim ama anladım ki ben doğana kadar rahat olmayacam bunun farkına vardım şimdi iş dışına çıkmak iyi gelir belki takmam kafaya hasta olursam kötü olur inş olmam şuan bütün her yerim ağrıyor kaburgalarım bile bi ıhlamur içeyim yapacak birşey yok
Sıkı giyin mutlaka ayağını sıcak tut birşey olmaz Allah’ın izniyle

Yeni topige ne zaman geçiş yapicaz ya , diğer kızlar da korunmasa da hamile kalsa hemen :D onları burda bırakıp gidemem :D

Canim sen grip tarzı birşey olmuşsun allah yardımcın olsun yatıp dinlenecen başka caren yok düşünme o kadar stres yapma artık nasibimizde ne varsa bende de varsa eger hemen sübyan muskami yaptiracam

Yeni topige ne zaman geçiş yapicaz ya , diğer kızlar da korunmasa da hamile kalsa hemen :KK70: onları burda bırakıp gidemem :KK70:
Valla kuzum seni bekliyoruz yeni topik açacam diğer kızları da oraya alacaz burda kalmasınlar onlarda hamiş olacak yada olmadan önce sorular soracak biz hep onlara yardım edecez tabi onlar da bize destek tam destek:)

Ay umarım şimdi il kaynanaya giderken hasta olmak zaten iş yapmam bu sefer yatarım kadın krız geçirir alim allah:)))
Kız haberi var mi kaynananın , kaynana yazarken duraklıyorum bende hey Allahım ya bırak adlarini yazmayı kaynanan bile yazamıyorum , bu telefonda işine geldiğini düzeltiyor valla bazen öyle yerlerde düzeltme yapiyor ki tam rezillik. Kaynana yazarken uğraştırıyor beni garip telefon

Canim sen grip tarzı birşey olmuşsun allah yardımcın olsun yatıp dinlenecen başka caren yok düşünme o kadar stres yapma artık nasibimizde ne varsa bende de varsa eger hemen sübyan muskami yaptiracam
İşin kötü kısmı ben ölen bebişte de grip olmuştum yine olmak istemem ama her yerim ağrıyor anlamam sıtma ateş olmasın ben ağrıya razıyım

Sohbet ortasında yazmıyorum ama her mesajda ay iyi ki , amaann iyi ki tanışmışız , valla ya iyi ki burda konuşuyoruz diye tekrarlıyorum mal oldum gerçekten :KK70: ay bide hamile kalsaydım şurda büyüyüp giderdi sıpa , ona da bi kadınlar kulübünden hesap açardım
Ben hergün güncelliyorum bişey yazmismi bizim kızlar diye özlüyorum sizi ya

Valla kuzum seni bekliyoruz yeni topik açacam diğer kızları da oraya alacaz burda kalmasınlar onlarda hamiş olacak yada olmadan önce sorular soracak biz hep onlara yardım edecez tabi onlar da bize destek tam destek:)
Hele bi destek olmasınlar vururum valla hepsini :D

İşin kötü kısmı ben ölen bebişte de grip olmuştum yine olmak istemem ama her yerim ağrıyor anlamam sıtma ateş olmasın ben ağrıya razıyım
Griple giden bebisi bir tutma sen yine de arkadasim da çok fena grip olmustu ama ıhlamur falan toparladı kendini

Kız haberi var mi kaynananın , kaynana yazarken duraklıyorum bende hey Allahım ya bırak adlarini yazmayı kaynanan bile yazamıyorum , bu telefonda işine geldiğini düzeltiyor valla bazen öyle yerlerde düzeltme yapiyor ki tam rezillik. Kaynana yazarken uğraştırıyor beni garip telefon
Hayır yol yani benim koca söylemedim dedi ama ben pek güvenmiyorum ona belli olmaz işi gidince de söylemiyecem rahatsızım yatıyorum diyecem yalan da değil aha her yerim kırılıyor

Back