Gebeliğe Hazırlık Kurtajdan sonra ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
He canim ustundeki msji gordum yazdiktan sonra k.bakma bugunde bende bi tuhaflik:olamaz:

Hahaha hay allahım ya güldüm bak yine :))) valla kuzum bizimkilerde öyle takmıyorum artık eşim tutturdu gidecez diye hafta içi kaynanamgillere gidecez nasip olursa uçakla hiç bir iş yapmıyacam sadece yatacam yapınca hizmetçi sanıyorlar daha fazla yapayım diye bakıyorlar
Aman yapma yapınca gorevimiz falan sanıyorlar herhalde yat gitsin bende hep yapardım görümcem benden bi kaç yaş büyük afedersin gotunu kaldırmazdı kahvaltısını yemeğini hazırlardım bok yesin çok sinirlendim suan

Adetime iki gün var teste silik birşey gördüm ama emin değilim , benimle ayni ay da olan arkadaşlarım var burda. Gizemtkdmr Gizemtkdmr Hamile , AliberaElif AliberaElif hamile :) Sıra bende insallah beklemedeyimm, sen de durumlar nasıl
Allah sagliklisini hayislisini versin takmayalim kafayi ama takiliyoda elimizden geleni yapalm bende yok daha bakalm belirtide yok sanirim yok:)) inş sende vardir yaa

Aman yapma yapınca gorevimiz falan sanıyorlar herhalde yat gitsin bende hep yapardım görümcem benden bi kaç yaş büyük afedersin gotunu kaldırmazdı kahvaltısını yemeğini hazırlardım bok yesin çok sinirlendim suan
Sinir olma yapma gittin kız grip olmamışımdır inş biliyorsun ilk gebelikte grip oldum ateş sıtma belli bebek ondan öldü ayyy yine olursam be iyi gelir ya içsem korkuyorum offf ya

Aralikta olmustum kafatasi kemikleri gelismemis kurtaj etmislerdi dusurup ilacla 3 ay korun dedilrr bu ay bakalm nolcak dusunuyoz ama hayirlisi artk.17 nisan adet belirti yok sanrm minnak gelmyo

Sinir olma yapma gittin kız grip olmamışımdır inş biliyorsun ilk gebelikte grip oldum ateş sıtma belli bebek ondan öldü ayyy yine olursam be iyi gelir ya içsem korkuyorum offf ya
Gitme kız kaynanana :D hasta olurum belki ben evde dinleniyim de :D olmazsın insallah kötüyü düşünme , bende hamile kaldığım günden belli boş gebelik belirtilerini araştırdım kalp atışı olmazsa durumlarını araştırdım sonuç basıma geldi

Bende korunmucaktim ama korktm anca kendime geldim bidaha ayni seyler olcak gibi gelyodu.var mi belirti falan gerci artk belirtiyide inanmuorm basim donuyodu adet oldum ondan sonraki ay basim dondu hamilemisim gogus sismesi adettede oluyo arada hamileykende oluyo fark yok gun beklicez hep bi yolda hep bi yolda bi bizim bebekler gelmiyo trafik cok skışık herhalde Allahim ya artk uzulmemek icin bole dusunyorm digeride gec dollendi gec oldu buda ole olur artk gec olsun guc olmasin ya:))

Bende korunmucaktim ama korktm anca kendime geldim bidaha ayni seyler olcak gibi gelyodu.var mi belirti falan gerci artk belirtiyide inanmuorm basim donuyodu adet oldum ondan sonraki ay basim dondu hamilemisim gogus sismesi adettede oluyo arada hamileykende oluyo fark yok gun beklicez hep bi yolda hep bi yolda bi bizim bebekler gelmiyo trafik cok skışık herhalde Allahim ya artk uzulmemek icin bole dusunyorm digeride gec dollendi gec oldu buda ole olur artk gec olsun guc olmasin ya:))
Geç döllenmede kaç gün sonra öğrendin bebis olduğunu ya , insallah bu ay vardır güzel haberler alırız

Hamile kalsam da hain planları mi devreye soksam :KK70: görümcelere ders vermem lazım sonra diyorum aman kalbime kötülük sokmiyim olacağı varsa da olmaz ama intikam duygum kabarıyor :KK70:
Aynennnn fitnelik düşünme sakin sens test yaptirda bu akşam nolur nolur kocana söyle götürsün senide

Gitme kız kaynanana :KK70: hasta olurum belki ben evde dinleniyim de :KK70: olmazsın insallah kötüyü düşünme , bende hamile kaldığım günden belli boş gebelik belirtilerini araştırdım kalp atışı olmazsa durumlarını araştırdım sonuç basıma geldi
Bugün gittim dr ağrılardan duramadım üşütmüş olabilirsin kum ya da taş düşürüyor olabilirsin dedi istersen bakalım dedi sonra düşündüm bütün kaslarım ağrıyor tahlil yaptırmadım tutuldum bence karından baktı bana kese çok küçük dedi normal de bu kadar küçükken karından görünmez dedi yanı anlayacağın ben çok geç dönlendim yada sıkıntılı düşünüyorum bile gidecem kafa dağıtacam ne olacaksa olacak artık eşime de dedim çok ümitlenme sonra yine üzülürsün fazla bekleyelim görelim diye 15 gün sonra gel dedi yokum burda orda da gitmem kafayı taktıkça kafayı yiyecem hakkım da en iyisi olsun

Bir bilsem 18 eylulde adet ol.ustum 34 rkim ogrendim gec dollenme diyo hangi gun yumurtladim bir bilsem nasil bir sey anlamadm canm bende

Aynennnn fitnelik düşünme sakin sens test yaptirda bu akşam nolur nolur kocana söyle götürsün senide
Kız şansıma tüküreyim arabayı dükkana bırakmış müşteri arabasıyla gelmiş onuda müşteriye bırakmış arabasının da birşeyi bozulmuş gidemiyoruz bi yere yarın test yapicam artık ama çıkmaz birşey büyük ihtimalle

Bugün gittim dr ağrılardan duramadım üşütmüş olabilirsin kum ya da taş düşürüyor olabilirsin dedi istersen bakalım dedi sonra düşündüm bütün kaslarım ağrıyor tahlil yaptırmadım tutuldum bence karından baktı bana kese çok küçük dedi normal de bu kadar küçükken karından görünmez dedi yanı anlayacağın ben çok geç dönlendim yada sıkıntılı düşünüyorum bile gidecem kafa dağıtacam ne olacaksa olacak artık eşime de dedim çok ümitlenme sonra yine üzülürsün fazla bekleyelim görelim diye 15 gün sonra gel dedi yokum burda orda da gitmem kafayı taktıkça kafayı yiyecem hakkım da en iyisi olsun
Sağlıklı bir gebelik geçirirsin insallah , stres yapma hiç bu stres herşeyi etkiliyor biliyorsun

Back