- 6 Ocak 2018
- 1.291
- 641
- 73
Cnm seninle aynı zamanlar da kürtaj olduk peki lekelerin bitti mi benim hala devam ediyorBenim sadece kürtajın bir ve ikinci günü çok hafif ağrım olmustu agri kesici içme gereği bile duymadım onun dışında bi agrım olmadı, iliskiye girerken de ağrım olmadı. Dün akşamdan belli sadece kasıkta hafif batmalar var, iliskiye girmeden önce de akıntım başlamıştı zaten yumurtlama herhalde diyip öyle iliskiye girdik ikinci gebeliği hemen istediğim için, kürtaj işlemi benim icin çok şükür sorunsuz geçti sonrasında da herhangi bi sorunla karşılaşmadım
Bitti benim, akıntım var sadece şuanCnm seninle aynı zamanlar da kürtaj olduk peki lekelerin bitti mi benim hala devam ediyor
İnş cnm inş rabbim her isteyene sağlıklı bebişler nasip etsin nasipte varsa zaten yaptığın şeyler de vesile olur tabiki de en doğrusu tebbir alıp takdire bırakmak ben hep bu mantıktayım iyi yapıyorsun soğan kürünü denemek istedim ama bu lekeler geçmedi ki başlayayım
Anladım cnm benimde biter ozamanBitti benim, akıntım var sadece şuan
İnş cnm teşekkür ederimBiter biter kanamanın süresi önemli değil ki, miktarı önemli seninde lekelenme şeklinde olduğu için stres yapma hiç herşey normal
Var cnm 18 gün oldu bir gün kesiliyor diğer gün devam ediyor geçmek bilmedi sinirimi bozmaya devam ediyor ben de bıraktım kendi haline takmamaya çalışıyorum doktor 10 daha sürerse gel demişti daha 10 olmadı yani sanırım toplamda 20 günü geçmemesi gerekiyormuş bu durumda gelebelik sözkonusu olamaz bence çünkü yumurtala olması için kanamanın bitmesi gerekiyor tabi buna rağmen de olursa mucize olur sen bi hafta daha bekle sonra doktora git bence ben de öyle yapacam çünkü şuan bence gebelik için acele etme önce iyileşmemiz lazım sonra nasipte varsa zaten olur şuan kendini düşün stres olma bırak zamanaKızlar ben lekelenmem bitti diye banyo ediyorum gıcıklığına sanki 1 gün sonra tekrar geliyor geçen gün geldi 1 gün bekledim banyo yapmadım dün akşam banyo yaptım bugün yine geldi sanki kasiklarimdada hafif ağrı var gibi sizce bu durumda hamile kalinirmi ben kürtaj olalı 14 gün oldu benim gibi lekelenmeleri devam eden varmi
Haklisin canım ama ister istemez stres oluyorum biteceksen bit geleceksen gel bıktım artık saçma sapan seylerVar cnm 18 gün oldu bir gün kesiliyor diğer gün devam ediyor geçmek bilmedi sinirimi bozmaya devam ediyor ben de bıraktım kendi haline takmamaya çalışıyorum doktor 10 daha sürerse gel demişti daha 10 olmadı yani sanırım toplamda 20 günü geçmemesi gerekiyormuş bu durumda gelebelik sözkonusu olamaz bence çünkü yumurtala olması için kanamanın bitmesi gerekiyor tabi buna rağmen de olursa mucize olur sen bi hafta daha bekle sonra doktora git bence ben de öyle yapacam çünkü şuan bence gebelik için acele etme önce iyileşmemiz lazım sonra nasipte varsa zaten olur şuan kendini düşün stres olma bırak zamana
Bu durumda yapacağımız tek şey beklemek yanı bu lekeler bitmeyene kadar iyileşmiş sayılmayız tekrar kontrole gitmekte fayda varHaklisin canım ama ister istemez stres oluyorum biteceksen bit geleceksen gel bıktım artık saçma sapan seyler
Kanama bittigi günden itibaren beyaz akıntım gelmeye başladı , yumurtlama belirtisi oluyor bu dimi ya karin bölgem zaten şiş hafif kasık agrim var bilemedim valla , gebelik testi yapmayı düşünüyorum tekrar beta hcg sifirlandimi merak ediyorum kürtajdan sonra test yapan var mı aranızdaVar cnm 18 gün oldu bir gün kesiliyor diğer gün devam ediyor geçmek bilmedi sinirimi bozmaya devam ediyor ben de bıraktım kendi haline takmamaya çalışıyorum doktor 10 daha sürerse gel demişti daha 10 olmadı yani sanırım toplamda 20 günü geçmemesi gerekiyormuş bu durumda gelebelik sözkonusu olamaz bence çünkü yumurtala olması için kanamanın bitmesi gerekiyor tabi buna rağmen de olursa mucize olur sen bi hafta daha bekle sonra doktora git bence ben de öyle yapacam çünkü şuan bence gebelik için acele etme önce iyileşmemiz lazım sonra nasipte varsa zaten olur şuan kendini düşün stres olma bırak zamana
Cnm senin kaç gün olmuştuKanama bittigi günden itibaren beyaz akıntım gelmeye başladı , yumurtlama belirtisi oluyor bu dimi ya karin bölgem zaten şiş hafif kasık agrim var bilemedim valla , gebelik testi yapmayı düşünüyorum tekrar beta hcg sifirlandimi merak ediyorum kürtajdan sonra test yapan var mı aranızda
Ben hiç gidip yaptırmadım ama bildiğim kadarıyla 20 güne kadar sıfırlanıyor kanaman da bitmişse artık başlayabilirsin ama kafanı rahat tutmanda gerekKanama bittigi günden itibaren beyaz akıntım gelmeye başladı , yumurtlama belirtisi oluyor bu dimi ya karin bölgem zaten şiş hafif kasık agrim var bilemedim valla , gebelik testi yapmayı düşünüyorum tekrar beta hcg sifirlandimi merak ediyorum kürtajdan sonra test yapan var mı aranızda
20 gün oldu, stres yapmıyorum hiç şuan herşey Allahtan napalım ama bu ayı da değerlendirmek lazımBen hiç gidip yaptırmadım ama bildiğim kadarıyla 20 güne kadar sıfırlanıyor kanaman da bitmişse artık başlayabilirsin ama kafanı rahat tutmanda gerek
Cnm inş inş valla beni bu ay bekleme:) çünkü ilişki oldu ama lekelenmeler bitmedi yanı anlayacağın tutmamı imkansız bir daha ki aya inş hepimizin hamile haberleri olur :)) şu lekeler bitse de normal döngüyü beklesem bu gidişle 40 günü geçecek normal döngü valla ben en iyisi bu hafta yine gideyim doktora böyle olmayacak bitmedi gitti yahu20 gün oldu, stres yapmıyorum hiç şuan herşey Allahtan napalım ama bu ayı da değerlendirmek lazımRahim hazırsa gebelik oluşur düşüncesindeyim, hazır değilse de en hayırlı zaman da olsun insallah. Haberlerinizi bekliyorum, bi gelişme olursa yazın mutlaka ben beklemedeyim bu ay regl olmazsam kontrole gidicem, hayırlı haberler alırız insallah hepimiz
Bence bugün yarın biter seninki, hemen hemen aynı zamanlarda kurtaj olmuşuz dediğiniz gibi işte bi gün vardı diğer gün hiç leke olmazdı sonra bi anda tamamen kesildi bi kaç gün daha bekle bakıyım daha çok erken hem normal lekelenmenin devam etmesi , daha uzun sürenler var stres yapmaCnm inş inş valla beni bu ay bekleme:) çünkü ilişki oldu ama lekelenmeler bitmedi yanı anlayacağın tutmamı imkansız bir daha ki aya inş hepimizin hamile haberleri olur :)) şu lekeler bitse de normal döngüyü beklesem bu gidişle 40 günü geçecek normal döngü valla ben en iyisi bu hafta yine gideyim doktora böyle olmayacak bitmedi gitti yahu
Bence bugün yarın biter seninki, hemen hemen aynı zamanlarda kurtaj olmuşuz dediğiniz gibi işte bi gün vardı diğer gün hiç leke olmazdı sonra bi anda tamamen kesildi bi kaç gün daha bekle bakıyım daha çok erken hem normal lekelenmenin devam etmesi , daha uzun sürenler var stres yapma[/QUOTE
Off ya ne bileyim sinir oluyorum sonra geçer takılmıyayım diyorum banyo yaptım bu akşam yine geldi gelmediğim de sanırım panik yapacam okadar yani :)))
O MACUNDAN BENDE ALDIM CANIM BAKALIM Bİ SONRAKİ AY KULLANMAYA BASLIYACAGIM SENDE Bİ ETKİSİ OLDUMUBende senin gibi dusunuyorum bu ay doktora gidip kontrolden geçmek istiyorum daha sonrasında yeniden denemek bahsetmiş olduğum macunum geldi bakalım faydası olacakmı içeriği hoşuma gitti inşallah güzel haberlerde veririz birbirimize
Canım valla kullandım kite göre yumurtlama donemine girdigim için bıraktım sadece eşimle bir kez korunmasız birlikte olduk ondada akşama kahverengi leke geldi ama hiç-bir şekild e acı falan olmadı normalde ben çok kasarım kendimi çok canım acır birde rahim yara olsaydı kanamam olurdu acı olurdu diye düşündüm bakalım neler olacak ama ben memnun kaldım tekrar alicam bitsin inşallah içeride sadece kuruyanlar gelmiştir kanama değil çünkü birde banyo yaptığımda geliyo sanırım yumuşuyor o yüzden geliyor ama kullan canım inşallah hayırlı haberlerde veririz birbirimize bu arada birşey sorucam hamile kalma hazırlığında folik asit kullansammi daha doktora gidemedim benO MACUNDAN BENDE ALDIM CANIM BAKALIM Bİ SONRAKİ AY KULLANMAYA BASLIYACAGIM SENDE Bİ ETKİSİ OLDUMU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?