- 6 Ocak 2018
- 1.291
- 641
- 73
Kuzum hamilesin Allah’ın izniyle senin adına çok ama çok mutlu oldum biliyorum ki iki günde bir artacak inş umutsuz olup bize de üzme bekle adet günün bir daha yaparsın sakın şakın stres yapma olacağı varsa da olmaz ona göre eski değeri unut bitti gitti o bu yep yeni bir değer2 gün var canim
Cnm darısına sana burda olan olmayan herkesin başına inş ama sağlıklısı Ne olur duş edin hepimiz için sağlıklı olsun diyeBence de hamile öyle de hissediyorum :) hayirli olsun darısı bekleyen bizlere
Aynen öyle canim ben aynı acıyı iki kere yaşadım insallah bu sefer saglikla kucağimiza alıp büyütmeyi nasip eder RabbimCnm darısına sana burda olan olmayan herkesin başına inş ama sağlıklısı Ne olur duş edin hepimiz için sağlıklı olsun diye
Benim umudum yok ya bi var diyorum bi yok , ama suan yok diyorum bence yokEşimi aradım anlattım boyle boyle diye noldu moralin bozuk senin dedi dedim değere canım sıkıldı hatun dedi sen iyimisin bakarız ona dedi ya canını niye sıkıyorsun ama size olan hani o kasiktaki pit pit bendede oldu bugün pazartesi tekrar edicem testi E elifkbr sende yap şu testi delirtme beni daa illa attiracan o laz damarimi:)
Hahaha kafayı yedik valla biz :))) Nisa’n bereket ayı olsun ve bu ay herkes güzel haber versinBenim umudum yok ya bi var diyorum bi yok , ama suan yok diyorum bence yok
Bana bak bayan negatif valla seni de gebertirim hayır kötüyü çağırmak yok kesinlikle yokHemen hamile kalanlardan değilim maalesef , biraz daha cabalarım bu ayda olmadı büyük ihtimalle
Gece adet oldum sandım valla gittim baktım gelmemiş birşey özellikle akşam geç saatlerde gece falan kasiklarimda agriyi hissediyorum onun dışında karnımın alt kısmı bugün sertleşti göğüsler de değişiklik yok , akıntım bi anda kesildi salı günü iliskiden sonra kesildi yumurtlama oldu diye düşünüyorum bende. Aman ne biliyim ya son günler geçmek bilmiyorBana bak bayan negatif valla seni de gebertirim hayır kötüyü çağırmak yok kesinlikle yok
Üşütmüş olabilirsin ya da gece uyuma şekliyle de olabilir ara ara bana da oluyor nasıl uyuyorsak artık sabah bi uyanıyorum her yerim agriyor oturup kalkamıyodum bileKızlar benim belim ağrıyor demiştim ya aslında belim değilmiş bütün kaslarım ağrıyor sebebi üşütmek olabilir mi cereyanda çok kaldım iki gün önce ince giyinmiştim çarptı mı ne siz de böyle birşey olmuş muydu daha önce
Kanamasi hic olmayanda oluyor bana doktor normal dedi ama benim 15 gun sürmüştü.gebeligede daha bu ay basladik 17 nisanda adet olcam bakalm olcammi nolcak bilmem antibiyotigi iltihap olmasin diye veriyorlar bi saglik ocagina falan gidip danis belki bilirler.agri kesiciyide agrin ollldugu zaman demislerdikurtajdan kaç ay sonra hamile kaldınız ? Kanamam 4. Gün bitti bu normal mi sizce ? Agrim da hiç olmadı, antibiyotik verdi doktor ama kürtajın ikinci günü bir tane aldım ertesi günde içmeyi unuttum sonraki gün de unutup farklı bi saatte içmek zorunda kaldım, bi sorun olur mu ? Kurtajdan hemen sonra hamile kalanlar bi sorunla karşılaştı mi bilgisi olan yazabilir mi
Umarım hamilesindir ve neyse planların gerçek olur söyleme kesinlikle asla saklaHamile kalsam da hain planları mi devreye soksamgörümcelere ders vermem lazım sonra diyorum aman kalbime kötülük sokmiyim olacağı varsa da olmaz ama intikam duygum kabarıyor
Kız diyorum bu ne bu soruyu kim sormuşKanamasi hic olmayanda oluyor bana doktor normal dedi ama benim 15 gun sürmüştü.gebeligede daha bu ay basladik 17 nisanda adet olcam bakalm olcammi nolcak bilmem antibiyotigi iltihap olmasin diye veriyorlar bi saglik ocagina falan gidip danis belki bilirler.agri kesiciyide agrin ollldugu zaman demislerdi
Kızlarını iki kolunun altına alan kaynanam ve kayınbabam var , dış kapının mandalı yerine koyma çalıştılar kendilerince ama oğlunu ben aldımUmarım hamilesindir ve neyse planların gerçek olur söyleme kesinlikle asla sakla
Kız diyorum bu ne bu soruyu kim sormuşAllah seni iyi etsin ben sormuştum unutmuşum bu topigin açılış sebebini 3 ay olucak kuzum neredeyse , kontrole gittim iki kere şükür herhangi bi sorun olmadı :)
Hahaha hay allahım ya güldüm bak yine :))) valla kuzum bizimkilerde öyle takmıyorum artık eşim tutturdu gidecez diye hafta içi kaynanamgillere gidecez nasip olursa uçakla hiç bir iş yapmıyacam sadece yatacam yapınca hizmetçi sanıyorlar daha fazla yapayım diye bakıyorlarKızlarını iki kolunun altına alan kaynanam ve kayınbabam var , dış kapının mandalı yerine koyma çalıştılar kendilerince ama oğlunu ben aldımAllah nasip eder de bebeğim olursa , dış kapı mandalı nasıl olunurmuş onu gostermeyi düşünüyorum hepsine
Adetime iki gün var teste silik birşey gördüm ama emin değilim , benimle ayni ay da olan arkadaşlarım var burda.hic bakmuomda tarihi tovbe yarabbim minnak falan varmi canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?