Ben 2 adet gördüm bu 3. Olucak6 subat kürtaj 16 mart adet canim
Ay Elif abla sacmalama lütfen hamilesin kürtajdan sonra kaç kere kan verdin o sifirlandi bitti unut onu hamilesin iki gün sonra kan ver de artısı gör senevet canım 5.8 bence kurtajdan sonraki değerim i benim ya size sürpriz yapacaktım ama maleseff
Ya bebeğim E elifkbr gerçi adet olmuştum sifirlanmistir dimi ya eğer ben hamile olduysamda ayın 2 yada 3indeki yumurtlamada olmuşumdur sevinemiyorum yaAy Elif abla sacmalama lütfen hamilesin kürtajdan sonra kaç kere kan verdin o sifirlandi bitti unut onu hamilesin iki gün sonra kan ver de artısı gör sen
Adete kaç gün var canim hemen umitsizlige kapılmaKızlar hamile degilimEki Görüntüle 2136844
Cnm 5 üstünde işte daha neKızlar hamile degilimEki Görüntüle 2136844
Ay valla iyi ki geldinCnm 5 üstünde işte daha ne
Aynen ya ayyy hadi onun da oldu sıra sen de ve burda olan herkeste inş hayır bir de sevinmemiş bak benim Benim adete göre azdı btİlk adetle sıfırlanmasa da sonraki 10 gün içerisinde falan sıfırlanıyor o , ona takılı kalma bugüne kadar beta 5 te kalacak hali yok ya
Aman o sevinmesin umutsuz manyakAynen ya ayyy hadi onun da oldu sıra sen de ve burda olan herkeste inş hayır bir de sevinmemiş bak benim Benim adete göre azdı bt
2 gün var canimAdete kaç gün var canim hemen umitsizlige kapılma
Kız o dayak istiyor bence ben den alla alla benim de geç dönlenmiş adete göre 2000 lerde olması gereken değer 330 başlamış arada ki farka bak ay kzum o hamile zaten mecbur onu sakınleştirecez yoksa dayak yiyecek benden :)) hadi seni de bekliyorumAy valla iyi ki geldinhele bi anlat şuna ya hamile değilim diyip duruyo
Bende yeni değişimler oluyor çok fazla kendimi dinlemeye başladım ya bi an önce geçsin günler kafam hic rahat değilKız o dayak istiyor bence ben den alla alla benim de geç dönlenmiş adete göre 2000 lerde olması gereken değer 330 başlamış arada ki farka bak ay kzum o hamile zaten mecbur onu sakınleştirecez yoksa dayak yiyecek benden :)) hadi seni de bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?