Gebeliğe Hazırlık Kurtajdan sonra ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
evet canım 5.8 bence kurtajdan sonraki değerim i benim ya size sürpriz yapacaktım ama maleseff

Ay Elif abla sacmalama lütfen hamilesin kürtajdan sonra kaç kere kan verdin o sifirlandi bitti unut onu hamilesin iki gün sonra kan ver de artısı gör sen
Ya bebeğim E elifkbr gerçi adet olmuştum sifirlanmistir dimi ya eğer ben hamile olduysamda ayın 2 yada 3indeki yumurtlamada olmuşumdur sevinemiyorum ya

İlk adetle sıfırlanmasa da sonraki 10 gün içerisinde falan sıfırlanıyor o , ona takılı kalma bugüne kadar beta 5 te kalacak hali yok ya

Elif abla senin beta 300 de çıksa eski kürtajdan kalan dersin deli etme beni burda nolur

İlk adetle sıfırlanmasa da sonraki 10 gün içerisinde falan sıfırlanıyor o , ona takılı kalma bugüne kadar beta 5 te kalacak hali yok ya
Aynen ya ayyy hadi onun da oldu sıra sen de ve burda olan herkeste inş hayır bir de sevinmemiş bak benim Benim adete göre azdı bt

Ay valla iyi ki geldin hele bi anlat şuna ya hamile değilim diyip duruyo
Kız o dayak istiyor bence ben den alla alla benim de geç dönlenmiş adete göre 2000 lerde olması gereken değer 330 başlamış arada ki farka bak ay kzum o hamile zaten mecbur onu sakınleştirecez yoksa dayak yiyecek benden :)) hadi seni de bekliyorum

Bende yeni değişimler oluyor çok fazla kendimi dinlemeye başladım ya bi an önce geçsin günler kafam hic rahat değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…