- 6 Ocak 2018
- 1.291
- 641
- 73
Yahu bir tane daha al yarın ilk idrarı bi kaba yap gidip al gelince yap bakalım var mı hatta bir kaç tane al ovu testi alırken onu da alaydın iyi olurdu çok daha ucuza geliyor ben de 10 tane vardı ovu testi yanında ben bilerek öyle aldım çünkü burda ki eczaneyi zengin ettim test almaklaSorun şu ki benim bundan daha silikBu yüzden emin değilim zaten , normal baktığım da görmüyorum yakın ve çok incelersem görüyorum size attığım fotoğraf netleştirilmiş hali o yüzden fotoğrafta daha çok belli oluyor çizgisi
Evde bir tane daha gebelik testi varYahu bir tane daha al yarın ilk idrarı bi kaba yap gidip al gelince yap bakalım var mı hatta bir kaç tane al ovu testi alırken onu da alaydın iyi olurdu çok daha ucuza geliyor ben de 10 tane vardı ovu testi yanında ben bilerek öyle aldım çünkü burda ki eczaneyi zengin ettim test almakla
Ozaman pazar günü yap yarın da yapma bekle pazar günü adetine de yaklaşmış olacaksınEvde bir tane daha gebelik testi var
Evet iki günde bir artış oluyo varsa da , yarın yapmam birşey ifade etmez o yüzdenOzaman pazar günü yap yarın da yapma bekle pazar günü adetine de yaklaşmış olacaksın
Aynen öyle eğer varsa artış olur bu da idrara daha fazla hormon salgılar sadece bir gün bekleEvet iki günde bir artış oluyo varsa da , yarın yapmam birşey ifade etmez o yüzden
Hayırlısı olsun insallah ya içimden bir ses hep bekle var diyo farklı bi his var , eşimle oturup konuşuyorum hamile değilim herhalde diyorum ama sonra birşeyler hissediyorum var var diyip geçiştiriyorum aklım baya karışıkAynen öyle eğer varsa artış olur bu da idrara daha fazla hormon salgılar sadece bir gün bekle
Eşine sor ne hissediyorsun diye ben sormuştum var hissediyordum demiştiHayırlısı olsun insallah ya içimden bir ses hep bekle var diyo farklı bi his var , eşimle oturup konuşuyorum hamile değilim herhalde diyorum ama sonra birşeyler hissediyorum var var diyip geçiştiriyorum aklım baya karışık
O en basından belli seni umutlandırmak istemiyorum ama ilk defa ben hissettim dedi , ben ısrarla yok demiştim iki gün önce hissettim bendeEşine sor ne hissediyorsun diye ben sormuştum var hissediyordum demişti
Hadi bakalım kocalar hissedebilirse doğrudur inş senin de doğru az kaldı bak son 3 gün :)O en basından belli seni umutlandırmak istemiyorum ama ilk defa ben hissettim dedi , ben ısrarla yok demiştim iki gün önce hissettim bende
Kızlar naber ya nasilsinizHadi bakalım kocalar hissedebilirse doğrudur inş senin de doğru az kaldı bak son 3 gün :)
İyi nasıl olalım :) Sen bi attığım mesaja bak heleKızlar naber ya nasilsiniz
İyiyim çok şükür bel ağrılarım hariç ne oldu belime anlamış değilim daha önce hiç bu kadar olamamıştı hayrolsun diyelim artık sen nasılsın var mı gelişme :))Kızlar naber ya nasilsiniz
Yok canım ben aynı takılıyorum öyle iste:)İyiyim çok şükür bel ağrılarım hariç ne oldu belime anlamış değilim daha önce hiç bu kadar olamamıştı hayrolsun diyelim artık sen nasılsın var mı gelişme :))
Takıl sen şimdi ne zaman son gün gelse ozaman duramazsın yerinde :) biliyorum güzel haberler gelecek öyle demeye devam ediyorum ki olsunYok canım ben aynı takılıyorum öyle iste:)
Rabbim kabul etsin cnm benim biliyorum rabbim gönlü geniş insanları sever ben size İnan aklıma geldiği an hep ediyorum hemen hemen hergün sizde bana dua edin sağlıklı olsun Benimle kalsın diyeKızlar sultanahmete ordanda eyüp sultana gidicem şuan yoldayım sizlerede dua edicem sizde dua edin olurmu kalbimizden geçenlerin kabulü için sadece bebiş icin değil
Al bendende o kadar bendede hiç belirti falan yok testte yaptiramadim zatenBence ben hamile değilim ya adet belirtim bile yok sadece kasıkta batma oluyor hafif baş agrisi , adetim düzensiz gelicek bence yine
Pazartesi ve o hafta içinde olmazsak öyle gidelim kan vermeye sen kaç adet gördün bu kaçıncı oluyo tarihleri yazsana biAl bendende o kadar bendede hiç belirti falan yok testte yaptiramadim zaten
6 subat kürtaj 16 mart adet canimPazartesi ve o hafta içinde olmazsak öyle gidelim kan vermeye sen kaç adet gördün bu kaçıncı oluyo tarihleri yazsana bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?