Ben iki hafta önce yapmıştım o negatifti mesela bunda öyle çizgi görünce acaba var mi diye umutlandım ama yanılmışta olabilirim hayırlısı olsun yaBu arada @AliberaElif senin ve E elifkbr bat tarihine çok az kaldı yanı bugün bitti kaldı son 2 ayyy ve ilginç olan ikinizinde silik çıkması çok güven olmuyor belki o konuda haklısınız ama ben hamile değilken sürekli yapardım hep negatif çıkardı hamile kaldığım zaman yaptığım da silik çıktı bir umut inş öyle d olur
Valla ikinizinde çift çizgi silik yanı bana var gibi geliyor geçen de dedim ya içim kıpır kıpır oldu sizin için artık yarından sonra bt bakabilirsiniz çünkü son iki gün filan kaldı sanırım önümüzdeki hafta içi belli olacak ve biliyorum çok heyecanlısınız hakkınız da en güzeli olsun var mı bir belirtiBen iki hafta önce yapmıştım o negatifti mesela bunda öyle çizgi görünce acaba var mi diye umutlandım ama yanılmışta olabilirim hayırlısı olsun ya
Ya umutlandırmak istemiyorum ama aynı ben de ki belirtiler bunlar dedim ya gögüs hariç geri kalan vardı diye kaşıkta kalp atar gibi birşey batma halsizlik ve uyku hali ben ki sabah 4 kadar uyumayan gündüz de 1 de uyanan kişi şimdi erkenden uyuyup erkenden kalıyorumİki gündür beynim zonkluyo valla karnımın altında kalp atışı gibi birşey batıp cikiyo adet olucakmisim gibi sıcak basiyo ara ara , gece saat 3 te uyuyan ben bu saatlerde halsizlik çöküyo uyuma istegi olmasa da bi kafamı koyim yatiyim modundayim sürekli
Bol su iç böbrek ağrısı olabilir şuan benim yanlarım da ağrıyor acaba böbrek ağrısı mı diyorum anlam veremedim bu ağrıya hafta içi dr gidecem ozamana kadar umarım bir sıkıntı yaşamam ya geçen sefer ağır işler yaptım ertesi gün leke geldi sonrasında kürtaj şimdi sadece bulaşık makinası boşalt yerleştir kahvaltı yemek başka bşr iş yaptığım yok am belim çatlıyorBide benim belimin yan boşluk tarafından giriyo agri ya ona anlam veremedim
Öyle oldu bende de erken yatıyorum sabahta yataktan kafamı kaldıramasam da yine de 12,1 gibi uyanıyorum basımın agrisi da dün oldu sadece geçer sandım geçmedi bugünde yine ayni akşam saatlerinde oldu tek taraflı bi agri değil zonklama var her tarafında sankiYa umutlandırmak istemiyorum ama aynı ben de ki belirtiler bunlar dedim ya gögüs hariç geri kalan vardı diye kaşıkta kalp atar gibi birşey batma halsizlik ve uyku hali ben ki sabah 4 kadar uyumayan gündüz de 1 de uyanan kişi şimdi erkenden uyuyup erkenden kalıyorum
Ben bekarken belimin yan tarafından çok agri çektim doktora gittim ama gaz var ondan dolayı agri oluyo demişti banaBol su iç böbrek ağrısı olabilir şuan benim yanlarım da ağrıyor acaba böbrek ağrısı mı diyorum anlam veremedim bu ağrıya hafta içi dr gidecem ozamana kadar umarım bir sıkıntı yaşamam ya geçen sefer ağır işler yaptım ertesi gün leke geldi sonrasında kürtaj şimdi sadece bulaşık makinası boşalt yerleştir kahvaltı yemek başka bşr iş yaptığım yok am belim çatlıyor
Kuzum benim gibi işte zonklamayla başladı baş ağrım bakalım senden de ümitliyim inşÖyle oldu bende de erken yatıyorum sabahta yataktan kafamı kaldıramasam da yine de 12,1 gibi uyanıyorum basımın agrisi da dün oldu sadece geçer sandım geçmedi bugünde yine ayni akşam saatlerinde oldu tek taraflı bi agri değil zonklama var her tarafında sanki
Sen yine de bol su içmeye devam et gebelik varsa bile böbrekler susuz kalmasınBen bekarken belimin yan tarafından çok agri çektim doktora gittim ama gaz var ondan dolayı agri oluyo demişti bana
Bende seyden dolayı ümitliyim hem Elif abla icin hemde kendim icin yumurtlama olduysa Allah’ta nasip ettiyse neden tutmasın diye düşünüyorum , ilk evlendiğim de çok iyi hatırlıyorum gün aşırı yapardık adete bir hafta kala benim bu sıcak basmalarım halsizliğim kasik agrim başladığı icin iliskiye girmezdim eşime onu izah ederdim hep , megersem ben adete bir hafta kala yumurtluyormuşum o yüzden tutmadı sanırımKuzum benim gibi işte zonklamayla başladı baş ağrım bakalım senden de ümitliyim inş
Nasipte olanı yaşıyoruz evet haklısın bu anlattıkların ben de ki gibi ve silik çizgi bu hafta içi git artık bir bt yaptır sağlık ocağına da gidebilirsinBende seyden dolayı ümitliyim hem Elif abla icin hemde kendim icin yumurtlama olduysa Allah’ta nasip ettiyse neden tutmasın diye düşünüyorum , ilk evlendiğim de çok iyi hatırlıyorum gün aşırı yapardık adete bir hafta kala benim bu sıcak basmalarım halsizliğim kasik agrim başladığı icin iliskiye girmezdim eşime onu izah ederdim hep , megersem ben adete bir hafta kala yumurtluyormuşum o yüzden tutmadı sanırım
İyi dedin valla onu unutmuştum en iyisi pazartesi sabahtan eşimle çıkıyım bıraksın beni sağlık ocağına sonra da eve bıraksınNasipte olanı yaşıyoruz evet haklısın bu anlattıkların ben de ki gibi ve silik çizgi bu hafta içi git artık bir bt yaptır sağlık ocağına da gidebilirsin
Aynen öyle bir gün sonra sonuç çıkıyor ama olsun zaten her şekilde bekleyeceksin kocalar bıktı bizden yeminle dr git para ver bir sürü test al para ver bt yaptıracam para ver derken adamlar bırakıp kaçacak artık :))) ocağa gitmek en iyisiİyi dedin valla onu unutmuştum en iyisi pazartesi sabahtan eşimle çıkıyım bıraksın beni sağlık ocağına sonra da eve bıraksıncuma günü de zaten hastane de randevum var
Psikopata bağladık iyice ama sağlam mal oldukAynen öyle bir gün sonra sonuç çıkıyor ama olsun zaten her şekilde bekleyeceksin kocalar bıktı bizden yeminle dr git para ver bir sürü test al para ver bt yaptıracam para ver derken adamlar bırakıp kaçacak artık :))) ocağa gitmek en iyisi
Ay bir bilsem İnan beklemek çok yoruyor ne olacak diye dün baktım çok kasıyorum saldım çayıra artık napam bu Arada bak silik çizgiden birisinin yorumuna ve resmine şuan hamilePsikopata bağladık iyice ama sağlam mal oldukBugün arkadaşıma testi attım çizgi var mi bak bi dedim yok dedi nasıl yok iyi bak dedim ısrarla yok dedi kızdım konuşmadım bende nasıl görmez çizgiyi ya yoksa bile var de heyecan yaptık şurda dedim artık seninki kaç haftalıkmış ya sormadım hic :d
Fotoğrafı net göremiyorum açıp atsana bi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?