Gebeliğe Hazırlık Kurtajdan sonra ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin kuzum aminnn kandilimiz cumamiz mübarek olsun inşallah bu güzel günde birbirimizi dualarımızda unutmayalım inşallah

Üzülme canım elimizden bişey gelmiyor malesef şöyle düşün bak geçen hafta arkadaşımın 7 yaşındaki çocuğu vefat etti bide olaya o taraftan bakalım rabbim inşallah tez zamanda sağlıklı sihhatli hayırlı evlatlar hepimize nasip eder bu güzel günlerin yüzü suyu hurmetine insallah

Üzülme canım elimizden bişey gelmiyor malesef şöyle düşün bak geçen hafta arkadaşımın 7 yaşındaki çocuğu vefat etti bide olaya o taraftan bakalım rabbim inşallah tez zamanda sağlıklı sihhatli hayırlı evlatlar hepimize nasip eder bu güzel günlerin yüzü suyu hurmetine insallah
Amin çok çok üzüldüm Allah sabır versin.. Ne denirki.. :(. yok artık çok üzülmüyorum yapcak bişey yok herşey yeniden başladı adet günü yumurtlama günü derken yeni bi umut peşinde koscaz

Kuzum bu test bugün mü yaptın anlayamadım eski mi neyi tutmamış ?
Bugün yaptım , 4 Mart’ta adetim bitmişti benim o ara gün aşırı iliski oldu 10 gün sonra tekrar muayeneden sonra kanama oldu ya acaba tutmusmudur o ay diye yaptım ama tutmamış çok silik çizgi gördüm ama yine de umutlanmak istemiyorum

Kızlar bir sorum olacak dün misafirlikte baya uzun bir süre sandalyede oturdum ve ayağımı yana atayım derken içimden birşey koptu sanki kasık kısmında ama sonrasında şiddetli bir ağrı başladı belimde ve kasığımda ama adet sancısı gibi değildi başka bşr ağrı çok korktum gece de geçmedi leke yok ama sanki vajınada şişkinlik var ve böyle aşağıya doğru bir ağrı ve ağırlık var patlayacak gibi sabah kalkınca sadece bel ağrısı ve ara ara kasık ağırdı var sizce bu ne yolda birşey mi oldu dr gitmek istemiyorum korkuyorum ne olur birşey diyin:((((

Bugün yaptım , 4 Mart’ta adetim bitmişti benim o ara gün aşırı iliski oldu 10 gün sonra tekrar muayeneden sonra kanama oldu ya acaba tutmusmudur o ay diye yaptım ama tutmamış çok silik çizgi gördüm ama yine de umutlanmak istemiyorum
İnş inş hamilesindir bugün kandil kendim için de sizin için de dua ediyorum rabbim bize sağlıklı evlatlar nasip etsin en yakın zamanda en hayırlı günde silik çizgi var umarım tutmuştur bu erken gebelik testi mi yoksa normal mi ?

Canim
Kızlar bir sorum olacak dün misafirlikte baya uzun bir süre sandalyede oturdum ve ayağımı yana atayım derken içimden birşey koptu sanki kasık kısmında ama sonrasında şiddetli bir ağrı başladı belimde ve kasığımda ama adet sancısı gibi değildi başka bşr ağrı çok korktum gece de geçmedi leke yok ama sanki vajınada şişkinlik var ve böyle aşağıya doğru bir ağrı ve ağırlık var patlayacak gibi sabah kalkınca sadece bel ağrısı ve ara ara kasık ağırdı var sizce bu ne yolda birşey mi oldu dr gitmek istemiyorum korkuyorum ne olur birşey diyin:KK43:(((
Canım doktora git riske atma burda biz bilemeyiz korkma deriz başka bişey çıkar en azından acile git bekleme

Canim

Canım doktora git riske atma burda biz bilemeyiz korkma deriz başka bişey çıkar en azından acile git bekleme
Ama korkuyorum ya bu kez de birşey mi oldu aşırı bel ağrısı var hiç böyle olamamıştı :(((en iyisi dediğini yapmak eşim gelsin gidelim bana dua edin ne olur birşey olmasın

Kızlar bir sorum olacak dün misafirlikte baya uzun bir süre sandalyede oturdum ve ayağımı yana atayım derken içimden birşey koptu sanki kasık kısmında ama sonrasında şiddetli bir ağrı başladı belimde ve kasığımda ama adet sancısı gibi değildi başka bşr ağrı çok korktum gece de geçmedi leke yok ama sanki vajınada şişkinlik var ve böyle aşağıya doğru bir ağrı ve ağırlık var patlayacak gibi sabah kalkınca sadece bel ağrısı ve ara ara kasık ağırdı var sizce bu ne yolda birşey mi oldu dr gitmek istemiyorum korkuyorum ne olur birşey diyin:KK43:(((
Bi doktora git acile git hatta bekleme bi de hastanede , agrim var ani hareket ettim geçmedi agrim de direk seni kadın doğuma yonlendiriyolar ben gittiğim de bi kadın da agrim var diye gelmişti hic dinlemedi bile hemen acil olarak yolladı doktora. Adet sancısı gibiyse eger yeni hamilesin onunla alakalıdır herkeste öyle oluyo çünkü ama değil diyorsan üstüne bi de ani hareketten sonra o agri başladıysa sen bi git doktora bisey olmamıştır insallah gönlünü ferah tut sen ama git icin rahat etsin yine de

Bi doktora git acile git hatta bekleme bi de hastanede , agrim var ani hareket ettim geçmedi agrim de direk seni kadın doğuma yonlendiriyolar ben gittiğim de bi kadın da agrim var diye gelmişti hic dinlemedi bile hemen acil olarak yolladı doktora. Adet sancısı gibiyse eger yeni hamilesin onunla alakalıdır herkeste öyle oluyo çünkü ama değil diyorsan üstüne bi de ani hareketten sonra o agri başladıysa sen bi git doktora bisey olmamıştır insallah gönlünü ferah tut sen ama git icin rahat etsin yine de
Üfff ya valla artık be yapacağımızı şaşırdık ne olur dua edin bana birşey olmasın diye gidip gelince yazarım umarım kötü birşey olamamıştır :(((

Gitmedim kızlar annem dinlen dedi olur diyince ben de uzandım biraz daha iyi ama ilginç olan hiç bir iş yapmadan bu bel ağrısı niye anlamış değilim merak ettiğiniz için saolun kızlar :)sizi seviyorum

Bu arada AliberaElif AliberaElif senin ve E elifkbr bat tarihine çok az kaldı yanı bugün bitti kaldı son 2 ayyy ve ilginç olan ikinizinde silik çıkması çok güven olmuyor belki o konuda haklısınız ama ben hamile değilken sürekli yapardım hep negatif çıkardı hamile kaldığım zaman yaptığım da silik çıktı bir umut inş öyle d olur

Gitmedim kızlar annem dinlen dedi olur diyince ben de uzandım biraz daha iyi ama ilginç olan hiç bir iş yapmadan bu bel ağrısı niye anlamış değilim merak ettiğiniz için saolun kızlar :)sizi seviyorum
Bel agrisi çok normal hatta kasik agrisida, 7. Haftaya kadardı sanırım adet olucakmissin gibi agrilar oluyo hafif hafif sen dinlenmeye bak yine de birşey olmaz Allah’ın izniyle

Back