Gebeliğe Hazırlık Kurtajdan sonra ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
AliberaElif AliberaElif
Elif abla idrar bekletme var ya test onu yaptım ben uç saattir falan bekliyor :KK70: hiç bir değişiklik olmadı benimkinde de , sende de yoktu dimi ? Öyle olunca hamile oluyomusuz güya , ne kadar doğru bilmem tabi dibe çoktu benim o idrarda olan toz gibi seyler.
Cankuş benimde öyleydi beyaz bişey olmadı valla normal idrar duruyodu her benimkilerde dipteydi kız benim testleri gördünmü

Allah hepinizin gönlune göre versin insallah bende 21 martta evde düşük yaptim kendi düstü sadece minik bir kese vardi. Doktor cok hafif bir sey yasadin dedi korunma vermedi zaten ilk ay hamile kalmazsin adetin gelir sonrada korunmaya bilirsin dedi bakalim henüz ilk adeti görmedim bekliyorum rabbim tez zamanda sağlikli evlatlar nasip etsin cümlemize insallah
Canım ilk gebeligimde bende senin gibi olmuştum sonra bir kere adet oldum ikincide hamile olmuştum şimdi oğlum 6 yaşında allahıma binlerce kez sukrolsun sende bekleme korunma hiç sorun yaşamazsın

Canım ilk gebeligimde bende senin gibi olmuştum sonra bir kere adet oldum ikincide hamile olmuştum şimdi oğlum 6 yaşında allahıma binlerce kez sukrolsun sende bekleme korunma hiç sorun yaşamazsın
Teseker ederim canim 4 yasinda 1 kızim var 1 2017kasim ayinda 3 aylik bebegimi suyum patlayinca kaybetttim bu 3üncü gebeligimdi 21 martta da bu gebeligim düsük oldu bende korunmiyorum zaten hayirlisi allahtan hatta 1 hafta sonra memlekete kardesimin dogumuna gidiyorum umarim yigenim bana ugurlu gelir

Valla burcumun özelliğini o kadar iyi taaiyorumki sabirsizin tekiyim boğa burcuyum bu arada ölecem eczaciyi zengin ettim test ala aa

Canım ama söyle bi gerçek var 15 20 dakika içinde beliren çizgi kafam çok karışık hemen anında çıkmadı yani
Hamilesin bence.baslangicta cikmistir ama cok yeni bi gebelik oldugu icin cok silik cikmistir sen gorememissindir.15 dk sonra da belirginlesmeye baslamistir.degilse sonradan cikan cizgi olsa Boyle dumduz olmaz cizgi.daginik olur

Yapmadım dün benim adamla yine tam hazırlandık nöbetçi eczaneye gidicektik üstümü giydim üşenmeden eşarbımı da bi güzel yaptım sonuç olarak klasik bir ben amaaaann bosver dedim adam şok :KK70: sonra yattık uyuduk :KK70: ilk defa test yapmaya korkar oldum
varsa erken gebelikte çıkar artık seninde merak içinde bekliyorum
Vaf

Anladım canım hayırlısı olsun inşallah direk normal gebelik yapma ama idrar yapacaksan erken gebelik ile yap çıkmazsa bide üzülme bnm normalde yok gibi incecik çıkmıştı diğerinde baya belirgindi
Benim yumurtlama geç oldu o yüzden en azından üstünden tam bir hafta geçsin diye bekliyorum

Back