Akıntı bitince adet başlıyor sanırım şimdi biz konuşa gibi sayılıyoruz dimi
Kızlar çok şükür kanamam akintim vs bitti cok şükür kendimi cokda iyi hissediyorum bebiş için kaldığım yerden devam edicem
Sağol canım inşallah doğru yapıyorumdur bilmiyorum ama içimden birses beklememem gerektiğini söylüyor inşalla h doğru bir karar vermisimdir
Aynen öyle ben ilk hamilelikte nasılsa şimdi olmaz demiştim kafa rahat olunca hamile kalmıştım çok şaşırmıştım tabi sonu hüsran oldu ama yapacak birşey yok her şekilde sınanılma dünyası en sağlıklı bebişler bizimle olur inşPsikolojik olurak hazırsan doktorun da sıkıntı yok dediyse ve rabbim de uygun görürse hiçbir şey olmaz içini ferah tut.. :)
ya bi itirafta bulunayım henüz doktor gidemedim bu hafta gidecem inşallah 3 ay korun falan demez herşey normalkenPsikolojik olurak hazırsan doktorun da sıkıntı yok dediyse ve rabbim de uygun görürse hiçbir şey olmaz içini ferah tut.. :)
Aslında doktorlar kadının yaşına göre korunma süresi veriyor yanı yaşı eğer geçiyorsa 2 ay erkense 3/6 değişiyor ben ilk adetten sonra denemeyi düşünüyorum ne zaman olur belli olmaz evet çok fazla kalan da var kalmayan da denemekte fayda var kafayı rahat bırakmak gerek bu süreçte umarım kafamıza takmayızya bi itirafta bulunayım henüz doktor gidemedim bu hafta gidecem inşallah 3 ay korun falan demez herşey normalken
Yaşım daha 27 tamamen hissiyatıma gore hareket edicem icimden korunmamam gerektigi geciyor ne kadar akillica bir karar bilemem ama dedigim gibi icimden gecen sese gore hareket edicem insallah yanilmam cok arastirdim kurtajdan hemen sonra hamile kalındığında illaki aynısının yaşanacağına dair durum sözkonusu değil
Aynen öyle canım benim gidecem inşallah ama alttan muayene beni öldürüyor yaCanım bir doktora git bakalım ne dicek yaşın genç zaten benimde öyle biz 2.5 yıl korunduk eşimle istemmeiştik ama şimdi keşke kaybetmeseydik o zamanı diyoruz o yüzden artık vakit kaybetmek istemediğimden doktorda ilk adetten sonra yapabilirsin dediği için bizde başladık tekrar kaybedilen zaman geri gelmiyor
Bu Arada ben hala kontrole gidemedim eşimin izin sıkıntısı yüzünden ama vajinal muayene yapmazlar inş ya ben de istemiyorum hem luan için sıkıntı olur diye düşünüyorum var mı kürtaj sonrası kontrole giden bilgilendirse bizi lütfenAynen öyle canım benim gidecem inşallah ama alttan muayene beni öldürüyor ya
Bende bakalım bu hafta gidecem inşallah doktoruma haber gönderdim gelmem gereklimi diye malum kendisi beni kontrole cagirmadiyaBu Arada ben hala kontrole gidemedim eşimin izin sıkıntısı yüzünden ama vajinal muayene yapmazlar inş ya ben de istemiyorum hem luan için sıkıntı olur diye düşünüyorum var mı kürtaj sonrası kontrole giden bilgilendirse bizi lütfen
Alttan bakmıyo, bana karnımdan baktıBu Arada ben hala kontrole gidemedim eşimin izin sıkıntısı yüzünden ama vajinal muayene yapmazlar inş ya ben de istemiyorum hem luan için sıkıntı olur diye düşünüyorum var mı kürtaj sonrası kontrole giden bilgilendirse bizi lütfen
Inşallah bizede öyle bakar tahlil falan yapiyomu bende kansızlık var normalde bu arada kanda kaybettiğim için başım çok dönüyor değerlerim yine düşük sanirimAlttan bakmıyo, bana karnımdan baktı
Daha önceki konuşmaları hatırlayamadım kusura bakmayın kaçıncı gebeliğinizdi bilmiyorum, benim ilk gebelik olduğu için ne kadar söylesem de herhangi bir test yapılmadı. Eğer birden fazla dusuk yada kürtajla sonuçlanan gebeliğiniz varsa ilk kontrole gittiğiniz de size rahim durumunu söyler ve gereken testlerin yapılmasını isteyebilir , onun dışın da pek bi bilgim yokInşallah bizede öyle bakar tahlil falan yapiyomu bende kansızlık var normalde bu arada kanda kaybettiğim için başım çok dönüyor değerlerim yine düşük sanirim
Canım benimde ilk kurtajim bu ama normalde bende vitamin eksikliği ve kansızlık var onları yaptırıp tekrar hamile kalmak istiyorum o yüzden kontrolede cagirilmadim bilemedim yaniDaha önceki konuşmaları hatırlayamadım kusura bakmayın kaçıncı gebeliğinizdi bilmiyorum, benim ilk gebelik olduğu için ne kadar söylesem de herhangi bir test yapılmadı. Eğer birden fazla dusuk yada kürtajla sonuçlanan gebeliğiniz varsa ilk kontrole gittiğiniz de size rahim durumunu söyler ve gereken testlerin yapılmasını isteyebilir , onun dışın da pek bi bilgim yok
Teşekkür ederim cnm çünkü hiç hazır değilim vajinal muayeneye sonrasın da ilaç verdi mi sana kullanman gerekenAlttan bakmıyo, bana karnımdan baktı
Hayır folikasite devam etmemi söyledi sadeceTeşekkür ederim cnm çünkü hiç hazır değilim vajinal muayeneye sonrasın da ilaç verdi mi sana kullanman gereken
Peki cnm artık gitsem iyi olacak bir türlü gidemedim bu Arada dün leke bitmişti bugün yine başladı var mı benim gibi olan ayın 13 gün oldu hala bitmedi lekeler artık huylanmaya başladım ve bugün acayip bir kasık ağrısı yaşadım ağrı kesiciyle durduHayır folikasite devam etmemi söyledi sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?