Canım akinti derken kanamam yani kürtaj sonrası çok değil ama leke şeklinde peceteye sildiğimde özellikle daha fazla kan diyeyim kusura bakma çok açık oldu bu ama ne zaman geçer acaba bittikten sonra gitsem mi acaba doktora adeti beklemeden ne dersiniz
Akıntı bitince adet başlıyor sanırım şimdi biz konuşa gibi sayılıyoruz dimiSorun yok 3 haftaya kadar akıntının olması normal kalan parçalar da geliyor endişelenmeyin bende de oldu günlük pedle kurtardım durumu
Canim bende olfugunu ogrencegim gun baddaniye seti almisti babasi ve aksama bebegimin olfugunu ogrendimEger bebegimin kalbi durmasaydı kontrolden sonra ilk kıyafetini almaya gidecektik nasip olmadı ama bugün avm içerisindeki bebek mağazalarına bakmak dahi istemedim farkında olmadan ne çok hayal kurmuşum kullanacağım beze emzik markasına varana kadar
Bu arada oglunun ismi ali mi :)Canim bende olfugunu ogrencegim gun baddaniye seti almisti babasi ve aksama bebegimin olfugunu ogrendim
evet teyzesi alibera oğlumun ismi şu duygusal patlamalarımi bir geçirsem hayırlısıyla iyice kafayı yedim acaba adet olmadanmi calismalara baslasam diyorum gerçi daha hafif peceteye kanamam geliyo ama:)Bu arada oglunun ismi ali mi :)
Hamilemiydin canim senGöğsünden süte benzer bi sıvı gelen var mı ya sebebini anlayamadım
Evet Bir hafta önce kürtaj oldum kontrolüme gittim, bugün ilk defa gördüm gelen sıvıyıHamilemiydin canim sen
Kontrolün ne şekild e oldu ne dedi doktorun beni kontrole bile cagirmadilar yaEvet Bir hafta önce kürtaj oldum kontrolüme gittim, bugün ilk defa gördüm gelen sıvıyı
Patoloji sonucunu aldım doktor temiz herşey dedi, ultrasondan baktı rahim iyi durumda bi sorun yok dedi agrım da olmadı hiç çok şükür kanamam da normal durum da Adet kanaması gibiKontrolün ne şekild e oldu ne dedi doktorun beni kontrole bile cagirmadilar ya
Ben patoloji sonucumu ne zman alicam kontrole çağıran olmadı ne yapacagimi bilmiyorum bu kanama bitincemi doktora gitmeliyim bu şekilde pek gitmek istemiyorum kafam karma karışık ne yapmalıyım sence sen düşükten 1 hafta sonra gittin degilmi kontrole canım lütfen bana akıl verin ben ne yapayım yaPatoloji sonucunu aldım doktor temiz herşey dedi, ultrasondan baktı rahim iyi durumda bi sorun yok dedi agrım da olmadı hiç çok şükür kanamam da normal durum da Adet kanaması gibi
Kurtajdan bir hafta sonra kontrole gidilmesi gerekir, her doktor bunu ister sana da söylemesi gerekirdi neden söylemedi anlamadım. Kanamanın bitmesini bekleme sakın normal adet gibi kısa sürmeyebilir değişiklik gösterebilir lekelenme şeklinde devam eder. Kurtajdan sonra Parca kalmış mi diye bakması gerekir bu yüzden bekleme hiç bu salı git kontrolüne rahim temiz mi baksın ayrıca patoloji sonucunu da sorBen patoloji sonucumu ne zman alicam kontrole çağıran olmadı ne yapacagimi bilmiyorum bu kanama bitincemi doktora gitmeliyim bu şekilde pek gitmek istemiyorum kafam karma karışık ne yapmalıyım sence sen düşükten 1 hafta sonra gittin degilmi kontrole canım lütfen bana akıl verin ben ne yapayım ya
Doğru diyosun bilmiyorum ben zaten çok zorlu bir kürtaj geçirdim yalvardım bayiltsinlar diye yapmadılar sakinleştirici verin dedim yapmadılar başka doktora gitsem acaba kontrol için kürtaj olduğum hastanede de yakınım var ona sordururum artık patoloji sonucunu ben salı günü gideyim o zaan hem hamilelik için tahlil yaptırıp ilaç kullanmak istiyorum zaten bana kürtaj yapanlarda asistandı üniversite hastanesiydide gittiğim yerKurtajdan bir hafta sonra kontrole gidilmesi gerekir, her doktor bunu ister sana da söylemesi gerekirdi neden söylemedi anlamadım. Kanamanın bitmesini bekleme sakın normal adet gibi kısa sürmeyebilir değişiklik gösterebilir lekelenme şeklinde devam eder. Kurtajdan sonra Parca kalmış mi diye bakması gerekir bu yüzden bekleme hiç bu salı git kontrolüne rahim temiz mi baksın ayrıca patoloji sonucunu da sor
Nasıl yani genel anestezi yapılmadı mı ? Keske farklı bi hastane tercih etseydiniz, ben hastaneleri gezdim doktorları sevemedigim icin kürtajı kabul etmedim , sonra içimi rahatlatan ben sormadan bütün bilgileri veren bi doktor buldum sonunda kurtajdan önce ve sonra çok konuştu benimle çok rahatlattı. Kurtaj işlemi bittikten sonra uyandırdıkların da ilk doktorum nerde demişim o dereceDoğru diyosun bilmiyorum ben zaten çok zorlu bir kürtaj geçirdim yalvardım bayiltsinlar diye yapmadılar sakinleştirici verin dedim yapmadılar başka doktora gitsem acaba kontrol için kürtaj olduğum hastanede de yakınım var ona sordururum artık patoloji sonucunu ben salı günü gideyim o zaan hem hamilelik için tahlil yaptırıp ilaç kullanmak istiyorum zaten bana kürtaj yapanlarda asistandı üniversite hastanesiydide gittiğim yer
Yok canım ilk gebeligim değil ilk düşüğün olmuştu sonra oğlum oldu şuan 6 yaşında birde ışte kurtajim var bende gezdim bir kaç hastane bana önce doğum yaptırdılar sonra kürtaj ettiler iki iş birden oldu bende canlı canlı yaptılar o yüzden o psikoloji bitirdi beni bana sadece antibiyotikle ağrı kesici verdi başka birşey yok kontrole bile cagirmadi konuşan eden olmadiNasıl yani genel anestezi yapılmadı mı ? Keske farklı bi hastane tercih etseydiniz, ben hastaneleri gezdim doktorları sevemedigim icin kürtajı kabul etmedim , sonra içimi rahatlatan ben sormadan bütün bilgileri veren bi doktor buldum sonunda kurtajdan önce ve sonra çok konuştu benimle çok rahatlattı. Kurtaj işlemi bittikten sonra uyandırdıkların da ilk doktorum nerde demişim o dereceAllah iyi doktorlarla karşılaştırsın, senin ilk gebelikmiydi ? Bende test yaptırmak istedim ama doktorum istemedi, ilk Kurtaj ilk gebelik olduğu icin yapmadi. İlaç olarakta folikasit kullanmak yeterli dedi
Sen git ihmal etmeYok canım ilk gebeligim değil ilk düşüğün olmuştu sonra oğlum oldu şuan 6 yaşında birde ışte kurtajim var bende gezdim bir kaç hastane bana önce doğum yaptırdılar sonra kürtaj ettiler iki iş birden oldu bende canlı canlı yaptılar o yüzden o psikoloji bitirdi beni bana sadece antibiyotikle ağrı kesici verdi başka birşey yok kontrole bile cagirmadi konuşan eden olmadi
Haklisin canım gidicem insallahSen git ihmal etme
Canım ben 10 haftalık diye kontrole gittiğimde 7 haftalıkken kalbinin durduğunu öğrendim o zamana kadar da hiç kanamam olmadı o gün bana doktor kalbi durmuş dedi o gün başladı şiddetli kanamam ve ağrımCanim ozel degilse neden kurtaj olsun kalp atislarimi durfu
Bende 13 haftalik kontrole gittiğimde bebeğim 1 hafta önce ölmüş bende ağrı yada kanama yoktu suni sancıyla doğum ardından kürtaj oldumCanım ben 10 haftalık diye kontrole gittiğimde 7 haftalıkken kalbinin durduğunu öğrendim o zamana kadar da hiç kanamam olmadı o gün bana doktor kalbi durmuş dedi o gün başladı şiddetli kanamam ve ağrım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?