- 9 Şubat 2018
- 712
- 37
- 18
- 33
Amin inşallah.gercekten bu çok kötü bir olay dengem bozuldu sanki çocuğum olmayacakmis gibi bi gülüyorum bi ağlıyorum bütün dengem alt-üst oldu benim gibimisiniz sizde birde daha çok yeni operasyon geçirdiğim için kafam allak bullak bi diyorum bırak hiç korunma bi diyorum 1 ay adet ol öyle basla fenalardayım yardım lütfenInsallah hepimizi guzelce hamis kalir ve bebegimizi kucagimza aliriz kizlar ♡
Inşallah canım ben korkuyorum yine aynısını yaşarsam diye oğlumdan öncede ilk gebeligim düşükle sonuçlanmıştı insan dertlesecek birilerini arıyor kendi gibi aynı şeyleri yaşayanlarla inşallah evladını sağ sağlim kucağına alırsın canım bizede dua et olurmu inşalla h bizde sorun yaşamadan hamile kalirizBende 2.5 ay önce kürtaj oldum bir hafta cok az kanamam oldu antibiyotiği kullanmak cok önemli ama tam 42 gün sonra da adet oldum ilk adetim geçtikten sonra da çalısmalara başladımSuan 5 haftalık hamileyim . Ben de ilk bebeğimi kaybettiğim zaman cok üzüldüm cok ağladım bir daha olmayacakmıs gibi hissettim ama geçiyor bi şekilde Allah güç veriyor .
Benim de ilk gebeliğimde insan yıkılıyor gerçekten ama hamile kalabiliyoruz demek ki buna sevinmemiz lazım tabiki ederim inşallah hep beraber bebişlerimizi sağlıkla kucagımıza alalım . Sende kendine cok dert etme herseyin hayırlısı bebişlerimizin dogacagı zaman belli Allah nasip eder yine inşallahInşallah canım ben korkuyorum yine aynısını yaşarsam diye oğlumdan öncede ilk gebeligim düşükle sonuçlanmıştı insan dertlesecek birilerini arıyor kendi gibi aynı şeyleri yaşayanlarla inşallah evladını sağ sağlim kucağına alırsın canım bizede dua et olurmu inşalla h bizde sorun yaşamadan hamile kaliriz
Amin canım insallahBenim de ilk gebeliğimde insan yıkılıyor gerçekten ama hamile kalabiliyoruz demek ki buna sevinmemiz lazım tabiki ederim inşallah hep beraber bebişlerimizi sağlıkla kucagımıza alalım . Sende kendine cok dert etme herseyin hayırlısı bebişlerimizin dogacagı zaman belli Allah nasip eder yine inşallah
Canim ozel degilse neden kurtaj olsun kalp atislarimi durfuBenim de ilk gebeliğimde insan yıkılıyor gerçekten ama hamile kalabiliyoruz demek ki buna sevinmemiz lazım tabiki ederim inşallah hep beraber bebişlerimizi sağlıkla kucagımıza alalım . Sende kendine cok dert etme herseyin hayırlısı bebişlerimizin dogacagı zaman belli Allah nasip eder yine inşallah
Amin inşallah.gercekten bu çok kötü bir olay dengem bozuldu sanki çocuğum olmayacakmis gibi bi gülüyorum bi ağlıyorum bütün dengem alt-üst oldu benim gibimisiniz sizde birde daha çok yeni operasyon geçirdiğim için kafam allak bullak bi diyorum bırak hiç korunma bi diyorum 1 ay adet ol öyle basla fenalardayım yardım lütfen
Ya birşey sorucam şimdi benim akıntılarım devam ediyor sözce doktora ne zaan gitmeliyimeğer doktor herşeyi sağlıklı görürse ilk adetten sonra beklemenin bi sakıncası yok bence
Doktorunuz en az 3 ay korunun demedimi hayret..kurtajdan kaç ay sonra hamile kaldınız ? Kanamam 4. Gün bitti bu normal mi sizce ? Agrim da hiç olmadı, antibiyotik verdi doktor ama kürtajın ikinci günü bir tane aldım ertesi günde içmeyi unuttum sonraki gün de unutup farklı bi saatte içmek zorunda kaldım, bi sorun olur mu ? Kurtajdan hemen sonra hamile kalanlar bi sorunla karşılaştı mi bilgisi olan yazabilir mi
Bence bi git canim fitil verir daha saglikli hamile kalirsinYa birşey sorucam şimdi benim akıntılarım devam ediyor sözce doktora ne zaan gitmeliyim
ilk adetinizi gördükten sonra gidebilirsiniz akıntı renkli değilse sorun yoktur benceYa birşey sorucam şimdi benim akıntılarım devam ediyor sözce doktora ne zaan gitmeliyim
Canım akinti derken kanamam yani kürtaj sonrası çok değil ama leke şeklinde peceteye sildiğimde özellikle daha fazla kan diyeyim kusura bakma çok açık oldu bu ama ne zaman geçer acaba bittikten sonra gitsem mi acaba doktora adeti beklemeden ne dersinizilk adetinizi gördükten sonra gidebilirsiniz akıntı renkli değilse sorun yoktur bence
Kurtajdan sonra kanama zaten adet yerine geciyo canim dr bana oyke demistiCanım akinti derken kanamam yani kürtaj sonrası çok değil ama leke şeklinde peceteye sildiğimde özellikle daha fazla kan diyeyim kusura bakma çok açık oldu bu ama ne zaman geçer acaba bittikten sonra gitsem mi acaba doktora adeti beklemeden ne dersiniz
Gerçekten mi salı günü kürtaj oldum ondan bu yana var ilk günler yoğun sonra azar azarK
Kurtajdan sonra kanama zaten adet yerine geciyo canim dr bana oyke demisti
Aminnn canım aminnnAynen canim benim allah yardimcmz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?