Gebeliğe Hazırlık Kurtajdan sonra ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Insallah hepimizi guzelce hamis kalir ve bebegimizi kucagimza aliriz kizlar ♡
Amin inşallah.gercekten bu çok kötü bir olay dengem bozuldu sanki çocuğum olmayacakmis gibi bi gülüyorum bi ağlıyorum bütün dengem alt-üst oldu benim gibimisiniz sizde birde daha çok yeni operasyon geçirdiğim için kafam allak bullak bi diyorum bırak hiç korunma bi diyorum 1 ay adet ol öyle basla fenalardayım yardım lütfen

Bende 2.5 ay önce kürtaj oldum bir hafta cok az kanamam oldu antibiyotiği kullanmak cok önemli ama tam 42 gün sonra da adet oldum ilk adetim geçtikten sonra da çalısmalara başladım Suan 5 haftalık hamileyim . Ben de ilk bebeğimi kaybettiğim zaman cok üzüldüm cok ağladım bir daha olmayacakmıs gibi hissettim ama geçiyor bi şekilde Allah güç veriyor .

Inşallah canım ben korkuyorum yine aynısını yaşarsam diye oğlumdan öncede ilk gebeligim düşükle sonuçlanmıştı insan dertlesecek birilerini arıyor kendi gibi aynı şeyleri yaşayanlarla inşallah evladını sağ sağlim kucağına alırsın canım bizede dua et olurmu inşalla h bizde sorun yaşamadan hamile kaliriz

Benim de ilk gebeliğimde insan yıkılıyor gerçekten ama hamile kalabiliyoruz demek ki buna sevinmemiz lazım tabiki ederim inşallah hep beraber bebişlerimizi sağlıkla kucagımıza alalım . Sende kendine cok dert etme herseyin hayırlısı bebişlerimizin dogacagı zaman belli Allah nasip eder yine inşallah

Amin canım insallah

Canim ozel degilse neden kurtaj olsun kalp atislarimi durfu

eğer doktor herşeyi sağlıklı görürse ilk adetten sonra beklemenin bi sakıncası yok bence

Benim 13 haftalıkken kalp atışı durdu önce suni sancıyla doğurdum sonra kürtaj oldum canim

Doktorunuz en az 3 ay korunun demedimi hayret..

Zaten alttan muayne ediyi adettinide soyluyo sana ne zaman olucagini

ilk adetinizi gördükten sonra gidebilirsiniz akıntı renkli değilse sorun yoktur bence
Canım akinti derken kanamam yani kürtaj sonrası çok değil ama leke şeklinde peceteye sildiğimde özellikle daha fazla kan diyeyim kusura bakma çok açık oldu bu ama ne zaman geçer acaba bittikten sonra gitsem mi acaba doktora adeti beklemeden ne dersiniz

K
Kurtajdan sonra kanama zaten adet yerine geciyo canim dr bana oyke demisti

Gerçektende sizlerle tanışmak fikir alışverişi yapmak çok güzel çok teşekkür ederim hepinize

Aynen canim benim allah yardimcmz olsun

Eger bebegimin kalbi durmasaydı kontrolden sonra ilk kıyafetini almaya gidecektik nasip olmadı ama bugün avm içerisindeki bebek mağazalarına bakmak dahi istemedim farkında olmadan ne çok hayal kurmuşum kullanacağım beze emzik markasına varana kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…