Yenibosna safa hastanesi dr. Semra çapar çok memnun kaldim tavsiye ederimÇok iyi ben de o taraftayım peki sen hangi hastaneye gidiyorsun doktorundan memnun musun ben hala iyi bir dr arıyorum
Bugün ilk kontrolüme gittim, patoloji temiz dedi ultrasondan baktı rahim tertemiz zar gibi incecik agrın da yok çok güzel dedi, ama 3 ay korun dedi. Korunmak istemediğimi belirttim, ilk ay hamile kalmak daha kolay olup olmadığını sordum ama alakası yok dedi. Sabırsızım 3 ay beklemek istemiyorum, rahim durumu da iyse beklemeye gerek var mı bilmiyorum kararsızımkürtajdan sonraki ilk adet döngüsünün ardından kontrole gittim ve durumun iyi olduğunu öğrendim.. Doktorda artık korunmanıza gerek yok dedi.. ilk adet döngüsü yeterli beklemek için eğer durum iyiyse tabii..kişiden kişiye değişebilir..
Anladım bi araştırayım ozamanYenibosna safa hastanesi dr. Semra çapar çok memnun kaldim tavsiye ederim
Vajinal muayene mi yaptı yada karın dan mı baktı ilk kontroldeBugün ilk kontrolüme gittim, patoloji temiz dedi ultrasondan baktı rahim tertemiz zar gibi incecik agrın da yok çok güzel dedi, ama 3 ay korun dedi. Korunmak istemediğimi belirttim, ilk ay hamile kalmak daha kolay olup olmadığını sordum ama alakası yok dedi. Sabırsızım 3 ay beklemek istemiyorum, rahim durumu da iyse beklemeye gerek var mı bilmiyorum kararsızım
Karnımdan baktı, folikasite devam etmemi söyledi herşeyin iyi olduğunu tekrar kontrole gelmeme gerek olmadığını söyledi, folikasite devam ediyorum şimdilikVajinal muayene mi yaptı yada karın dan mı baktı ilk kontrolde
Karnımdan baktı, folikasite devam etmemi söyledi herşeyin iyi olduğunu tekrar kontrole gelmeme gerek olmadığını söyledi, folikasite devam ediyorum şimdilik
Seninle hemen hemen aynı zamanlar da kürtaj olmuşuz ben de bitkisel tedavi başlayacam onun için de rahim toparlamak yumurtalıkların çalışması için hayıt takviyesini kullanacam bakalım inş işe yarar peki senin kanaman ne durum da benim hala leke halinde devam ediyorMerhaba arkadaşlar bende 13 haftalik hamileyken ayın 6sinda düşük yaptırılarak ardından kürtaj oldum.suan lekelenmem var ilk adetimi olduktan sonra korunmak istemiyorum.bitkisel macun kullanicam yumurtaliklarimin düzene girmesi için arkadaşlar nasıl bir yol izleyeyim bana yardımcı olabilirmisiniz lütfen
Aynen benimde leke halinde canım.bilmiyorum sipariş verdim bende c life macun diye öneri üzerine inşallah iyi gelir tekrar çocuk sahibi olmak istiyorum çünkü ilk adetten sonra korunmayida düşünmüyorum oğlumdan önce bir düşük yapmıştım bir ay adet oldum sonra oğluma hamile kalmistim çok şükür sağlıklı bir hamilelik geçirmiştim ama kürtaj olayım olmamıştı inşallah iyi sonuçlar alırız
Meraba kizlar hepinizin teker teker yorumlarini okudum bikmadan usanmadan :) 23 ekim 2017 8 haftalik bebegimin kalbi durmasi sonucu kaybettim okadar aci bi duyguki hala unutmadim unutmam unutturamazlar ilk bebegimdi icime attim dedim rabbimdendir birazda olsa acim dindi o sekilde kurtajdan sonra ustunden tam 4 kez adet gordum patoloji sonucum temiz cikti cok sukur sizlere hi tavsiyem var hepimiz agir seyler yasadik heycanliyiz bebek istiyoruz deneyin bebek yaomayi ama bi dusunun ya sonucu grne kotu olursa bence biraz bekleyin aciniz biraz hagiflesin ben hala kokruyrm bebek yaomaya basladik ama korkularimda var zaten rabbim hemen veriyosa hayirlidir eyer rabbim uzatiyosa hayirin en guzeli yoldadir :) sizlere ve bana dua ediyorum cunku okadar zor ki kaybetmek olsun ama onlar bizi ahirette bekliycek guzel annelerbrabbim hepimize nasipnetsin anne olmayi insallah hayirli sonuclar alirsiniz ♡
Amin insallah, rahim hazır olmadan hamile kalamayız ama öyle değil mi ? Eğer hazırsa da Kurtaj olduğumuz ay bile hamile kalabiliriz kalanlar da var sağlıklı olanlar da var patoloji de temiz test yaptırmak istedim doktorum gerek yok dedi rahim temiz herşey iyi psikolojik olarakta tekrar hazırım, bilmiyorum valla kafam çok karışık beklemeyi hiç istemiyorum beklesem de iyi olur belki bilmiyorum ama sonra düşünüyorum rahim hazır olmazsa zaten bu ay da hamile kalamamMeraba kizlar hepinizin teker teker yorumlarini okudum bikmadan usanmadan :) 23 ekim 2017 8 haftalik bebegimin kalbi durmasi sonucu kaybettim okadar aci bi duyguki hala unutmadim unutmam unutturamazlar ilk bebegimdi icime attim dedim rabbimdendir birazda olsa acim dindi o sekilde kurtajdan sonra ustunden tam 4 kez adet gordum patoloji sonucum temiz cikti cok sukur sizlere hi tavsiyem var hepimiz agir seyler yasadik heycanliyiz bebek istiyoruz deneyin bebek yaomayi ama bi dusunun ya sonucu grne kotu olursa bence biraz bekleyin aciniz biraz hagiflesin ben hala kokruyrm bebek yaomaya basladik ama korkularimda var zaten rabbim hemen veriyosa hayirlidir eyer rabbim uzatiyosa hayirin en guzeli yoldadir :) sizlere ve bana dua ediyorum cunku okadar zor ki kaybetmek olsun ama onlar bizi ahirette bekliycek guzel annelerbrabbim hepimize nasipnetsin anne olmayi insallah hayirli sonuclar alirsiniz ♡
Macunu bende araştırdım çok fazla memnun kalmış insan var, pko vs hepsi faydasını görmüş ama benim bi sorunum yok doğal yollarla hamile kaldım kürtajdan sonra rahim toparlanmasinda etkisi olur mu o macunun bilemedim, bilgi alabildin mi bununla ilgili macun hakkındaBende senin gibi dusunuyorum bu ay doktora gidip kontrolden geçmek istiyorum daha sonrasında yeniden denemek bahsetmiş olduğum macunum geldi bakalım faydası olacakmı içeriği hoşuma gitti inşallah güzel haberlerde veririz birbirimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?