kürtajdan sonra ..

Hazal0111

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2017
84
45
3
merhabalar hocam.. çok sıkıntılı bir dönemdeyim yardımcı olursanız çok sevinirim.. ekim ayında çocuk sahibi olmaya karar verdik doktorlardan gerekli kontrollerden sonra folik asit kullanıp hemen ilk ayda hamile kaldım. Ama gelişimi düzgün olmadığı için yani değerler iki katına çıkmadığı için 30aralıkta gebelik sonlandırıldı. kürtajdan sonra ilk ay tam 30. gün adet oldum .. 40. günden sonra korunmayı bıraktım.. tekrar folik asit kullanmaya başladım ve adet olmamaya başladım doktora gidiyorum bir umut hamilemiyim acaba sorusu ile her seferinde adet söktürücü ile dönüyorum.. 2 ay önce artık doktor klomen tedavisine başladı çatlatma iğnesi vuruldum 1 yumurtam büyümüştü tutmadı .. artık kendi haline bırakacam dedim ve adet olduktan 10 gün sonra tekrar adet olunca panik olup soluğu özel hastanede aldım doktor pko olduğumu söyledi ve inofolic combi verdi 3 ay kullanmamı söyledi .. kürtajdan sonra dengemin bu kadar değişmesini anlamıyorum bunlar normal mi = yardımcı olursanız sevinirimmm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…