İnşallah ya cok istiyoruz. Yumurtlamadı bekleme bence adet bıtımınden hemen sonra çalısmalara basla gun asırı allahın ıznıyle olur . Nette kürtajdan sonra ilk seferde bıle tutanlar var be bu oran cogunlukta şansımın yuksek oldugunu düşünüyorum haa olmazsa da sorun dııl allah zamanını bılır. Ole dusun sende rahat ol.Bende en çok onu merak ediyorum inşAllah hamilesindir..
Kürtaj sonrası hamile kalma oranına herkes yüksek diyo ama insanın inanası gelmiyo..
Bende kürtaj oldum ve 3 ayı devirdik ama bu kezde yumurtlama günü ne zaman onun hesabını yapamıyorum
Arkadaşlar ben de 42 gün önce kürtaj oldum fakat hala adet olamadımİnşallah ya cok istiyoruz. Yumurtlamadı bekleme bence adet bıtımınden hemen sonra çalısmalara basla gun asırı allahın ıznıyle olur . Nette kürtajdan sonra ilk seferde bıle tutanlar var be bu oran cogunlukta şansımın yuksek oldugunu düşünüyorum haa olmazsa da sorun dııl allah zamanını bılır. Ole dusun sende rahat ol.
Benım gebeliğim buyuk oldugu için yanı 11 haftalıktı buyuk gebelik oluyomus oyuzden bı de stresten 80 gun sonra adet gordum ama doktor kontrolünde ılaçla adet gordum oyuzden yumurtama gunlerımı bilmiyorum sende sıkıntı yapma görürsün senınkı kaç haftalıktıArkadaşlar ben de 42 gün önce kürtaj oldum fakat hala adet olamadımsizin kürtajdan sonra ilk adetiniz ne zaman oldu? Of ya beklemek de zor. Ayrıca ben. Pco lu olduğumdan adetlerim de düzensizdir. Yani hiç bilmem yumurtlama günlerimi falan ;(
Canım benimki de küçük sayılmaz. Benimki de 10 haftalıktıBenım gebeliğim buyuk oldugu için yanı 11 haftalıktı buyuk gebelik oluyomus oyuzden bı de stresten 80 gun sonra adet gordum ama doktor kontrolünde ılaçla adet gordum oyuzden yumurtama gunlerımı bilmiyorum sende sıkıntı yapma görürsün senınkı kaç haftalıktı
geçmiş olsun öncelikle Rabbim bir daha yaşatmasın...80 gün çok uzun bir süre olmuş ama regl olunca inşallah düzene girmişsindir..gebe kalmış olabilirsin de ama biraz erken gibi geldi bana inşallah sağlıcakla olursunKürtajdan 80 gun sonra adet oldum 7. Gunu korunmadık bugun 12. Gunu pembe bı kanaman oldu acaba yumurtlama döngüm değişti de hamile kalmıs olabılırmıyim
geçmiş olsun.. inşallah sağlıcakla alırsın bebeğini kucağına....ben ilk kürtajımda 40 gün üzerine olmuştum.... ikinci kürtajımı oldum 20 gün oldu artık ne zman olurum bilmem... Pko varmış sende daha uzun sürebilirArkadaşlar ben de 42 gün önce kürtaj oldum fakat hala adet olamadımsizin kürtajdan sonra ilk adetiniz ne zaman oldu? Of ya beklemek de zor. Ayrıca ben. Pco lu olduğumdan adetlerim de düzensizdir. Yani hiç bilmem yumurtlama günlerimi falan ;(
Benım gebeliğim buyuk oldugu için yanı 11 haftalıktı buyuk gebelik oluyomus oyuzden bı de stresten 80 gun sonra adet gordum ama doktor kontrolünde ılaçla adet gordum oyuzden yumurtama gunlerımı bılmıyoArkadaşlar ben de 42 gün önce kürtaj oldum fakat hala adet olamadımsizin kürtajdan sonra ilk adetiniz ne zaman oldu? Of ya beklemek de zor. Ayrıca ben. Pco lu olduğumdan adetlerim de düzensizdir. Yani hiç bilmem yumurtlama günlerimi falan ;(
Patolojı testı sadece onda da bıse çıkmadı ilke gebeliklerde olabılır dedı. Bızde ustune dusmedık.Canım benimki de küçük sayılmaz. Benimki de 10 haftalıktıbenimki tüp bebekti. Beklemek yoruyo beni sen kürtaj sonrası test falan yaptırdın mı?
Bencede erken ama ılk hamılelıgımde de bole olmuştu şüphelenmiyorum işte nette de yazanlara baktım ole olan cok fazla ıns vardır da cok bekletmezgeçmiş olsun öncelikle Rabbim bir daha yaşatmasın...80 gün çok uzun bir süre olmuş ama regl olunca inşallah düzene girmişsindir..gebe kalmış olabilirsin de ama biraz erken gibi geldi bana inşallah sağlıcakla olursun
Arkadaşlar ben de 42 gün önce kürtaj oldum fakat hala adet olamadımsizin kürtajdan sonra ilk adetiniz ne zaman oldu? Of ya beklemek de zor. Ayrıca ben. Pco lu olduğumdan adetlerim de düzensizdir. Yani hiç bilmem yumurtlama günlerimi falan ;(
İnşallah ya cok istiyoruz. Yumurtlamadı bekleme bence adet bıtımınden hemen sonra çalısmalara basla gun asırı allahın ıznıyle olur . Nette kürtajdan sonra ilk seferde bıle tutanlar var be bu oran cogunlukta şansımın yuksek oldugunu düşünüyorum haa olmazsa da sorun dııl allah zamanını bılır. Ole dusun sende rahat ol.
İnşallah belketmez.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin sağlıklı sıhhatiliBencede erk
Bencede erken ama ılk hamılelıgımde de bole olmuştu şüphelenmiyorum işte nette de yazanlara baktım ole olan cok fazla ıns vardır da cok bekletmez
Bence bekleme vücudun hazırsa olur zaten zaten 3 ay olmus yererlı bence ben ılk adet donemıne kadar bekledım sonra beklemedım bence sende bekleme akısına bırak ıns olur stres yapmaöncelikle çok geçmiş olsun.. insan çok üzülüyor ama geçiyor bi şekilde.. unutmuyor ama o ayrı..
benimde normalde adet düzenim 40 ları buluyordu.. kürtaj sonrası da öle oldu zaten 40. günde geldi reglim.. inşAllah düzene girer ama bu benim 3. adetim karışık gidiyor inşAllah sizinkiler böle olmaz..
Yok bana gittim doktorlar hep farklı konuştu kürtaj olduğum doktorum 6 ay bekliyorsun dedi, dierleri 3 adet dönemi dedi ve bu ay 3. adet dönemiydi artık beklemiyorum belki geç bile kaldım ama doktorları dinlemek istedik belki öncesinde hemen olurda aynı sorunları yaşarmıyız diye korkudan gerçi bana kalsa 2. adetten sonra hemen başlayalım istiyordum ama eşim kabul etmedisağlık olsun dedik bakalım şimdiden sonra kısmetimizde ne varsa onu yaşıycaz.. rabbim bu acının sonunu sağlıklı olan evlatlarla taçlandırsın inşAllah..
İnş cnm inş allah herkese nasip etsınİnşallah belketmez.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin sağlıklı sıhhatili
İnşallah belketmez.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin sağlıklı sıhhatili
Bence bekleme vücudun hazırsa olur zaten zaten 3 ay olmus yererlı bence ben ılk adet donemıne kadar bekledım sonra beklemedım bence sende bekleme akısına bırak ıns olur stres yapma
8 Mayıs'ta canım inş isteyen herkese versın allahAmin canımm İnşAllah rabbim nasip etsin..
inşAllah canım.. bakalım artık ben stres yapmıyorum bu kez o kadar rahatım ki akışına bıraktım olursa olur olmazsa zaten rabbimin bi bildiği vardır diyorum..
Seninde inşAllah güzele işarettir.. senin kürtaj tarihi ne zamandı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?