- 15 Mart 2019
- 726
- 640
merhaba anne ve anne adayı arkadaşlar, benim düşüncelerinize çok ihtiyacım var 3 ay önce 6 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum 1 hafta sonra kontrole gittim kan pıhtısı ve kan birikintisi var 5 gün ilaç kullandırdı adetle atacak kendini ve adetten sonra gel dedi ben başka bir doktorun görüşüne başvurdum adetten sonra. Gittiğim doktor içerisi temizlenmiş ama kist var dedi adetle atar dedi adetten sonra tekrar gittim kist gitmiş bu sefer de yara var dedi rahim ağzında simir testi yaptı 14 gün sonra sonuç temiz çıktı. ilk günden beri ikinci doktor hamile kal dedi ameliyatımı yapan 3 ay olmasın demişti. ben ikinci doktoru dinledim 2 ay hamile kalmadım bu ay adetim bir gün geçince idrar testi yaptım silik çıktı üzerinden 2 gün geçince kan tahlili yaptırdım aile hekimliğinden 122 çıktı ve canım çok sıkıldı sebebi ise ben kendimce diğer hamileliğimden yola çıkarak onun kan tahlilini adet 9 gün geçince yapmıştım 630 çıkmıştı bu değeri de olumlu karşıladım sevindim ben 80-100 arası beklerken 122 sevindirdi ama ebe hanım daha adetim kaç gün geçtiğini bile sormadan bu değer çok düşük gebeliğin konusunda olumlu birşey diyemem dedi ben de diğer hamilelik gün ve değerini söyleyince e o zaman 2 günde bir takip edin dedi o kadar moralim bozuk ki okuyorum paylaşımları yazdıklarınıza göre kendi deneyimime doktor görüşlerini okuduğum kadarıyla endişelenmemem lazım ama niye öyle dedi yaa. burda da adeti bir gün geçenlerden bazıları yazmış 300-400 hatta daha üstü benim 3 güne 122 değeri..