Kürtajdan sonra sorun yaşayan var mı ?

elif2218

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2016
5
0
86
31
Kızlar merhaba temmuzda boş gebelik nedeniyle kürtaj olmak zorunda kaldım kürtajdan 40 gün sonra adet oldum sonraki ay ise 34üncü günde ikinci adetimden sonra 41 gün oldu hala adet olmadım gebelik testi de yaptım sonuç negatif hiç bir adet belirtisidir yok karın ağrısı vs. başına böyle bişey gelen var mı bu arada İstanbul Avrupa yakasındayım önerebileceğiniz kadın doğumcu var mı lütfen yardımcı olun

Rahimde bir sorunun varmi canim bir aksilik vs cikmamistir umarim birde kanaman nasil acaba

İlaçla adet gördüm normal edetlerime göre kanama daha fazla şuan rahimde yapışıklık olmasından çok korktum ama doktor kendinden gayet emindi yok öyle bişey dedi troid var bende ondan gecikme olabilir dedi bilemiyorum suanlik içim rahatladı adet oldum ya endokrinolojiye gitmemi söyledi inşallah orda bi sorunla karsilasmam artık herseyden korkar oldum sanki hep bi sorun çıkcakmış gibi hissediyorum kürtajdan sonra psikolojik olarak çok yiprandim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…