• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürtajdan sonra regl oldum ama tekrar kanama var

tiramisu505

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2020
240
72
28
44
8 haftalık kürtaj olmak zorund kaldım.sonra 4 5 gün sonrasında kanama ve lekelenme şeklinde 8 gün süren kanama ve lekelenme yaşadım. Ve zmninda diğer ay reglim geldi oda 8 gün kanama şeklinde bitti sonrasında 1 hafta sonra tekrar kanama lekelenme şeklinde 3 4 gündür devam eden birşey yaşıyorum nedir bu bilemedim enfeksiyon yapışıklık miyom polip o tarz bişey mi var acaba yoksa normal mi böyle düzensiz kanamalar

Eltim kurtaj olmuştu.sizin gibi 3 ay sorun yaşadı kanama falan.doktor normal drdi gitti batırdı ultrason kan verdi temizdi herşey.sonra düzeldi

8 haftalık kürtaj olmak zorund kaldım.sonra 4 5 gün sonrasında kanama ve lekelenme şeklinde 8 gün süren kanama ve lekelenme yaşadım. Ve zmninda diğer ay reglim geldi oda 8 gün kanama şeklinde bitti sonrasında 1 hafta sonra tekrar kanama lekelenme şeklinde 3 4 gündür devam eden birşey yaşıyorum nedir bu bilemedim enfeksiyon yapışıklık miyom polip o tarz bişey mi var acaba yoksa normal mi böyle düzensiz kanamalar
Canım bende 12 haftalıkken kürtaj oldum nerdeyse 1.5 ay sürdü lekelenmem tam bitti derken ilk adetimi oldum normalde 7 gün sürüyor adetim ama 3-4 gün kadar uzadı sonra tamamen bitti

Back
X