öncelikle merhaba. Biz 3 Eylülde eşimle beraber bebeğimizin durumunu öğrenmek için dr ye gittik bebeğimiz 12. Haftasına yeni girmişti. Doktora gittiğimizde bir şok yaşadık. Bebeğimiz kesede yoktu. Kese var ama bebek yok. Dr da buna çok şaşırdı. Bi ay önce kalp atışlarını dinlemiştik. Dr çok saglıklı oldugunu solemişti ve rahmimde iyi bi yere sabitlenmişti. Bize düşük onleyici vermedi. Sadece bi vitamin ve folik asit. Bir ay sonra tekrar gelin dedi. Gittiğimizdebebeğimiz erimişti. Ama bnimhiç sancım ve ya bi kanamamolmamiştı. Bnim saşırdığım noktada bu. Hemen kurtajolmam gerektiğini soledi dr.Çünkü bebek karnımda 20gündür erimiş. Bnde bugünolmak istemediğimi soyledim hiç hazır deildim. Ozmn ertesi gün gel dedi. Tmm dedim. Sonra herkes bna başka doktora git dedi. Bnde bi başkasına gittim. Adam yine bna aynısını söyledi. Sonra içimdeki keseyi hapladüşürmüştü. Yine kanamamolmadı. Dr dedi yarın gel bndehyr şimdi istiyorum dedim.
Sonra kürtaja aldılar bni.Kürtajdan hemen sonrakanamam olmustu. Ama akşamyatmadan once bi tane dahakoydum sabah uyandıgımda bişi yoktu vede dr bize korunundemedi. İlaçta vermedi. Bizde ilişkiye girdik eşimle. 5 6 gün geçtikten sonra bnde kahverengi akıntı oluştu. Bu sizce neden bebek tutmamışmı? 10 gün sonra drye tekrar gittiyimde dr rahmimde cok az bi kan kalmiş dedi bna bi hap verdi. Bunu fitil gibi kullan dedi. Ama bn yapmadım çünkü hala biraz akıntım var kahverengi ve siyah bi akıntı. Bnde bu akıntıyla gecer dedim acaba hatamı yaptım o hapı koysamıydım.? Riskli bişeymi rahimde kan kalması