• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kürtajdan sonra neden böyle oldu ne olur yardım...

cimenyesili1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
115
Puanlar
18
arkadaşlar zorunlu nedenlerle kürtaj oldum. kürtajdan sonra adet kanamam azaldı. öyle ki dün bir bugün iki bitti bitecek adet.1 yıl da oluyor operasyon geçireli. dr gittim zannetmiyorum yapışıklık olacağını dedi. başka bir doktora gittim hamile kalamazsan kontrol edelim şimdi rahim inceleyip sana acı çektirmeyelim dedi.
neler söyleyebilirsiniz bu durumu yaşayan arkadaşlar? çok kötü hissediyorum. adet azaldı bayağı kesin yapışıklık mı vardır?

Benim normalde 5 gün sürerdi adetlerim.Kürtajdan 1 ay sonra adet oldum ve 2 gün sürdü.Korktum yapışıklık var diye ama sonraki ay 5 gün gelmeye devam etti.Sonrasında da hamile kalınca anladım yapışmadıgını.Mutlaka baksınlar.Hatta 6 gün gelmeye başladı benim adetler

Benim normalde 5 gün sürerdi adetlerim.Kürtajdan 1 ay sonra adet oldum ve 2 gün sürdü.Korktum yapışıklık var diye ama sonraki ay 5 gün gelmeye devam etti.Sonrasında da hamile kalınca anladım yapışmadıgını.Mutlaka baksınlar.Hatta 6 gün gelmeye başladı benim adetler
ama dr hemen gerek yok ilerde hamileliğe karar verirsen bakarız diyor. :(

ama dr hemen gerek yok ilerde hamileliğe karar verirsen bakarız diyor. :KK43:
İyi güzel de öncesi sonrası var mı rahim kalınlaşabilir adetin tam olmazsa.Kanser tisi çoğalıyor onda da olur mu öyle şey.Belki birşey yok ama öğrenmen daha iyi bu stresle olmaktansa

İyi güzel de öncesi sonrası var mı rahim kalınlaşabilir adetin tam olmazsa.Kanser tisi çoğalıyor onda da olur mu öyle şey.Belki birşey yok ama öğrenmen daha iyi bu stresle olmaktansa
o zaman ben dr a gideyim canım en kısa zamanda?

arkadaşlar zorunlu nedenlerle kürtaj oldum. kürtajdan sonra adet kanamam azaldı. öyle ki dün bir bugün iki bitti bitecek adet.1 yıl da oluyor operasyon geçireli. dr gittim zannetmiyorum yapışıklık olacağını dedi. başka bir doktora gittim hamile kalamazsan kontrol edelim şimdi rahim inceleyip sana acı çektirmeyelim dedi.
neler söyleyebilirsiniz bu durumu yaşayan arkadaşlar? çok kötü hissediyorum. adet azaldı bayağı kesin yapışıklık mı vardır?
Adet azalması yapışıklık olduğunu göstermez ki. Rahim filmi lazım. Ama az yapışıklık ile yinede hamile kalabilirsin, olur inşallah hayırlısı

Adet azalması yapışıklık olduğunu göstermez ki. Rahim filmi lazım. Ama az yapışıklık ile yinede hamile kalabilirsin, olur inşallah hayırlısı
canım çok korkuyorum ne yapacağımı şaşırdım :( azalma bariz belli :(

canım çok korkuyorum ne yapacağımı şaşırdım :KK43: azalma bariz belli :KK43:
Kaç yaşındasın, hormonlarla ilgili birşeydir belki. Arkadaşıma 35 yaşında menapoza girmek üzeresin dediler , düğünü vs öne aldı, hemen de hamile kaldı, belki senin de öyle bir durumun vardır, hormonlarına baktırdın mı

Kaç yaşındasın, hormonlarla ilgili birşeydir belki. Arkadaşıma 35 yaşında menapoza girmek üzeresin dediler , düğünü vs öne aldı, hemen de hamile kaldı, belki senin de öyle bir durumun vardır, hormonlarına baktırdın mı
yok gittiğim dr hiçbirşeye bakma gereği duymadı 33 yaşındayım canım kürtaj olayına kadar her şey normaldi :(

yok gittiğim dr hiçbirşeye bakma gereği duymadı 33 yaşındayım canım kürtaj olayına kadar her şey normaldi :KK43:
Ozaman üniversite hastanesi veya eğitim araştırma hastanelerine başvur canım, daha ayrıntılı araştırılır, yaşın da genç, inşallah bi sıkıntı yoktur.

Sen bi başka dra daha git iyice için rahat etsin.
Azalmanın tüp tıkanıklığıyla alakasını bilmiyorum.

Evet bence gitmelisin doktora.Demek ki kürtaj sonrası olmuş.Dikkat ettin Mi ilaç kullanımına o dönem peki?İlk ay 2 gün gelmesi normal ama her ay oluyorsa yapışıklıktan şüphe ediliyor.
kürtajdan sonra dr un verdiği ilaçları doğru düzgün kullanmadım.

kürtajdan sonra dr un verdiği ilaçları doğru düzgün kullanmadım.
Ondan dolayı enfeksiyon kapmış veya yapışmış olabilir.Antibiyotik İ çok dikkatli kullandım ben.Gerisine dikkat etmedim ama.6 aydır çok düZenli olmaya başladı.Belki birşey olmayabilir ama sonrasından düşünmekteyse şimdi çaresine bakıp kafanı rahatlatmak daha iyi bence

Ben de 32 yaşındayım bekarım ilişki falan yaşamadım hiç.Benim de adetim az oluyor bikaç yıl önce doktora gitmiştim.2 pet doluyorsa normal dedi.2 petten fazla doluyor ama çok az bu aralar daha azaldı.İlk gün çok az sanki elin kanamış da nokta kadar.2.ci gün normal 3 gün bitmiş oluyor gene nokta kadar 4. gün de öyle.Allah korusun erken menepoz falan olmasın ben de gideyim bir doktora.Çocuk istiyorum kısmetse evlilik yakın inş.(Bu kadar detaylı yazdığım için de kusura bakmayın )

Ben de 32 yaşındayım bekarım ilişki falan yaşamadım hiç.Benim de adetim az oluyor bikaç yıl önce doktora gitmiştim.2 pet doluyorsa normal dedi.2 petten fazla doluyor ama çok az bu aralar daha azaldı.İlk gün çok az sanki elin kanamış da nokta kadar.2.ci gün normal 3 gün bitmiş oluyor gene nokta kadar 4. gün de öyle.Allah korusun erken menepoz falan olmasın ben de gideyim bir doktora.Çocuk istiyorum kısmetse evlilik yakın inş.(Bu kadar detaylı yazdığım için de kusura bakmayın )
estağfirullah çok mutlu oldum yazdıklarınıza.benim durumumda kötü bişey yoktur inalah önceden 5 gün falan sürerdi.şimdi çok az :(

Back