kürtajdan sonra ne zaman hamile kalabilirim....

melzanur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2012
486
0
46
İstanbul
merhaba kızlar geçen haftab kürtaj oldum bebeğim 7 haftalıktı kesede düzensizlik vardı kalbide atmıyordu.ne kadar süre sonra adet olurum.ve ne kadar sürede hamile kalabilirim?

merhaba kızlar geçen haftab kürtaj oldum bebeğim 7 haftalıktı kesede düzensizlik vardı kalbide atmıyordu.ne kadar süre sonra adet olurum.ve ne kadar sürede hamile kalabilirim?

Merhabalar,
Aslına bakarsan bır sonrakı adet tarıhın geçmediyse aynı olabilirsin zaten belli bir süre kanaman devam edicek azda olsa.
eğer korunmıyacaksan da hemen hamile kalma riskin yüksek .

merhaba canım gecmiş osun en kısa zmanda Rabb,m bebeiş nasip etsin inşallah
canım bende 6 martta 4.5 haftalık bebegimi kanama sonrası kürtaj oldum doktor 3 hafta ilişki yok dedi sonrada
doktor 2 ay korun dedi ama cevrem bırak korunma dedi
6 marttan sonra regl kanaması gibi kanamam devam etti 11 inde temizlendim sonra korunduk regle kadar 31 mart regl oldum temizlendim korunmayı bıraktım şimdi hamielelik haberi almayı bekliyorum
eskiler düşügün arkası hemen olur der bebeginde küçükmüş bence ilk regli bekel korunmayı bırak

sağol canım.amin inşallah olur

yarın doktora gidecem öyle süre veriyorlarmı

patolojide bir şey çıkmadıysa en azından ilk 3 ay rahimin toparlanması için veriyorlar...
dolayısıyla bir sonraki gebeliğinin daha sağlıklı olması için bir önlem ve tabiki folik asit kullanımı.
seninkisi düşük değil çünkü,aşağı yukarı aynı durumu bende yaşadım..

doktora gittim adet olduktan sonra ne zaman bebk düşünüyorsan o zaman yap dedi patoloji temiz çıktı.öncedenmiş dedi 3 ay 6 ay korunmak.psikolojin iyi olduğunda düşünebilirsin dedi

benimde sorunum senin gibiydi bebeğimin kalbi durmuştu.kürtaj oldum 5ay korunduk şimdi deneme safhasındayız daha olumlu bir gelişme kaydedemedik umarım olur ben korkuyorum aynısını tekrar yaşarmıyım diye ama yılmak yok yola devam

mrb kızlar ben de 22 gün önce üçüz bebeklerimi kaybettim biri düştü diğer ikisinide kürtajla aldılar :'(((( 13 haftalıklardı ve aşılama sonucu ilk gebeliğimdi...kanama hala devam ediyo bu normal mi?daha nekadar kanarım acaba?

Benzer durumu bende yasadim doktorum ilk adet sonrası korunmayi birakabilirsiniz demişti bizde öyle yaptık hemen hamile kaldım hamd olsun çok sağlıklı bir bebeğim var :)ayrıca kurtaj sonrası kanama uzun surebiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…