• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürtajdan sonra muayeneye gitmedim?

tcetveli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2015
2.188
302
123
Merhabalar geçen yıl temmuz ayında kürtaj oldum 7 haftalik gebeligimi sonlandırmak zorunda kaldım muayeneye gitmedim içerde parça vs kalma gibi bir ihtimal olmuş olabilir mi fazla kanama pıhtı şeklinde kanamam olmadı aşırı durduk yere bir ağrım hiç olmadı kürtajdan sonra kanamam leke lekeydi bir kaç ay sonra başka sebepten doktora gittim alttan ve normal muayene etti parça kalmış olsaydı ultrasonda cikarmiydi

.s 1 yıl geçmiş aradan ve biz bunu nasıl bilelim yanıı .s
Doktora git endişelerini anlat.
Asıl anlamadığım neden böyle bır kanıya vardın ?
Agrı sızı kanama ?
Konu açmak için açmayın bence !

.s 1 yıl geçmiş aradan ve biz bunu nasıl bilelim yanıı .s
Doktora git endişelerini anlat.
Asıl anlamadığım neden böyle bır kanıya vardın ?
Agrı sızı kanama ?
Konu açmak için açmayın bence !
Canim konu acmam seni rahatsız mi etti senin yerini mi işgal ettim bana soylermisn ağrımda olmadı kanamamda

pekı nerden çıkardınız içinizde bır parça falan kaldıgını?
Internette okuyorum sürekli ve bir ihtimal bendede olmusmudur diye düşündüm fazla kanamam ve pıhtı şeklinde kanamam olmadı sol kasigim ağriyordu ilişki esnasında sadece mantar olmuşum mantar gidince o ağrıda gitti bu yüzden korku duydum ve sorma gereği duydum olsa ultrasonda karindan ve alttan gorulurmuydu

Internette okuyorum sürekli ve bir ihtimal bendede olmusmudur diye düşündüm fazla kanamam ve pıhtı şeklinde kanamam olmadı sol kasigim ağriyordu ilişki esnasında sadece mantar olmuşum mantar gidince o ağrıda gitti bu yüzden korku duydum ve sorma gereği duydum olsa ultrasonda karindan ve alttan gorulurmuydu
Umarım yoktur ama bunu en doğru hekimlerimiz bilir geçmiş olsun smdiden

Back