kürtajdan sonra kasıklarımda dinmeyen ağrı lütfen yardım edinnnn !!!!

Oprato

Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2013
8
0
16
Tokat
Ben sorunlu bir hamilelik dönemi geçirdim 13 haftalıkken bebeğimi almak zorunda kaldılar bebeğin vücudu ödem toplamıştı ve boyun arkasında bir kitle vardı yani kısacası risk çok fazla olduğu için 18 Ocak'da 2012 de kürtaj yapıldı.Daha sonra ertesi hafta kontrole gittiğimde parça kalmış tekrar kürtaj yapılacak dediler 27 Ocak'da ikinci kürtaj yapıldı.İlk başlarda sorun yoktu ama tahminimce 15-20 gün sonra kasıklarımda sancı olmaya başladı.Doktoruma sorduğumda iki defa kürtaj oldun biraz zaman alır dedi ama hala devam ediyor kasık bölgemi çok zayıf hissediyorum çok fazla hareket ettiğimde ağrı çoğalıyor.Ev işlerimi bile yapamıyorum ,çok fazla yürüyemiyorum farklı doktorlara gittim ama ultrasond a hersey normal gorunuyor ama ben cok acı cekıyorum normal hayatıma devam edemıyorum Acaba bana tavsiye edebileceğiniz birşey varmı yada yapmam gereken herhangi birşey

öncelikle çok geçmiş olsun... bende kürtaj yaşadım ancak 8+3 haftalıkken... hafta ne kadar az ise sorun yaşama riski daha da azalır demişti doktorum.özellikle 12. haftadan sonra riskler artar.. ancak kürtajdan sonra verilen antibiyotik ve ağrı kesici ile yaşanan sıkıntı atlatılmadıysa(bunları kullanmıştın değil mi?) parça kalma olasılığı yahut enfeksiyon kapma durumu olabilir........... başka bir doktora da muayene olmanı tavsiye ediyorum..............

Reactions: H M
sizede geçmiş olsun ilk kürtajda sorunum yoktu ama bir hafta sonra parca aldıklarında sorun basladı ilac kullandım elbette ama 2. kürtajdan 15-20 gun sonra basladı sıkayet

sizede geçmiş olsun ilk kürtajda sorunum yoktu ama bir hafta sonra parca aldıklarında sorun basladı ilac kullandım elbette ama 2. kürtajdan 15-20 gun sonra basladı sıkayet
Doktor değilim ama ilaç kullanmana rağmen şikayet geçmediyse ve bu ağrılar bir süre sonra başlayıp bu kadar şiddetliyse enfeksiyon belirtisi olabilir.... ihmal etme bana kalırsa

Bana enfeksiyon bulgusu gibi geldi ateşine dikkat et bence doktora acilen başvur geçer diye bekleme geçmiş olsun

Reactions: H M
Merhaba cok gecmis olsun. Yaklasik 1 sene once dusuk nedeniyle kurtaj oldum bende ( Maalesef ozellikle sag kasigimda hala gecmeyen bir agri var. Ustelik tekrar hamile kalamadim. Gercekten cok uzuluyorum ( Doktorlar hicbirsey bulup soyleyemediler dediginiz gibi. Ben kesinlikle onemli veya onemsiz bir sikintim oldugunu dusunuyorum. Belki baska bir organim zarar gormuste olabilir islem sirasinda. Birdaha hamile kalabilsem bile dusuk yaparmiyim diye cok endiseliyim ...

Son düzenleme:
arkadaşlar yaşadığım sehır kücük bir yer oldugu için çok fazla doktor yok devlet hastanesınde 3 dk bakmıyorlar bıle, üniversite hastanesınde yapışıklık mı var acaba çok agrım oluyor dedım HİSTERESKOPİ (rahime kamerayla bakmak) yapabılırmısınız dedım siz gıdın deneyın 1 yıl boyunca cocugunuz olmazsa gelın bakarız dedıler , her zaman gittiğim özel doktorumda hiçbir sorunun yok demek ki yapın böyle dedi kafayı yememek elde degıl derdınden anlayan bırtane bıle ınsan yok evımde ısımı bıle yapamıyorum regl donemımde cok sancım oluyor bu olaydan sonra ıstanbvulda yada ankarada çok ıyı bır kaadın hastalıkları uzmanı bulmam gerek tavsıye edebılecegınız bır doktor olursa cok sevınırım

Oprata gecmis olsun Allah hepimize sifa versin. Calisiyormusun saglik sigortan var mi? Ben yeni histeroskopi ameliyati oldum ancak agri sikayetim gecmedi. Bende dusuk nedeniyle kurtaj oldum hep agrim oldu. Birdaha hamile de olamadim. Bilmiyorum ne zaman duzelir bu sorunlar..

mrb rolle calısmıyorum ama sigortam var yapısıklık olabılır dıye dusunuyorum balkı bılemıyorum herseyden suphelenıyor ınsan nasıl gececek eskı halıme donmek ıcın herseyı yaparım ınan

6 haftalık gebeliğim vardı ve kasıklarımda ağrı kıramp yürüyememe gibi sorunlarım çıktı doktoruma gittim yumurtalığında 5 cm kist olmuş dedi bundan bir yıl önce istem dışı gebeliğim olmuştu kürtaj olmuştum ve tekrar kürtaj olma kararı aldım ağrıdan duramıyordum ve kürtajdan sonrada yine ağrılarım aynı ölçüde devam ediyor ytarken bile ağrıyor ilaçlarımı düzenli alıyorum bu kürtajın 2'ci günü ağrılarım hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor aynı sorunları yaşayan var mı

merhaba bende kürtaj oldum 19 gün oldu herhangi bir sıkıntım yoktu bugüne kadar ama 2 gün dur sağ yumurtalığım çok ağrımaya başladı yürürken yatarken ağrıyor ilaçlarımı kullandım bitirdim hepsini benim gibi aynı durumda olan varmı sizde nasıl oldu normal mi dır

Merhaba çok uzun zaman olmuş ancak aynı şikayetler bende de var ağrınız geçti mi teşhis konuldu mu neyiniz varmış acaba bana da yol gösterir belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…