- 17 Eylül 2015
- 5.268
- 6.092
- 198
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
Hayırlısı29 ocakta 12 haftalık bebeğimi kaybettim.1 adet oldum.2.için bekliyorum ama 44 gündür gelmedi.anlayacağın hala hamile kalamadım henüz.
Rabbim çok bekletmez inşallah.
Evet canım zamanı değilmiş.mayısta da kırmızılar geldi.şimdi bat bekliyorum.sen neler yaptın?Sabret. Demekki şimdi zamanı değil.
Kaç ayda gebe kalmıştın canım.ben 5 ayda kalmiitim.kürtaj olalı 4 ay oldu 3 kez adet oldumBende 19 nisan da kürtaj oldum . Sat a göre 8 haftalık ama 5.5 haftalıkken durdu bebeğimin gelişimi. İlk adetimi gördüm .bende bırakıcam korunmayı zaten zor gebe kalıyorum Rabbimin takdiri O Ne zaman verirse inş sağlıkla hayırla versin inş hepimize...Rabbim bi daha göstermesin inş
Bende öyleydi canım. Benim durumlar karışık . Yumurta rezervim de azalmış durumda tüp bebek dedi doktorlar bakalın zaman ne göstercek. Bikaç ay deneyip tüp bebek yaptırıcaz galiba .hayırlısı inşKaç ayda gebe kalmıştın canım.ben 5 ayda kalmiitim.kürtaj olalı 4 ay oldu 3 kez adet oldum
Kaç yaşındasın canım?dr lar yönlendiriyorsa tüp bebek düşünebilirsin ama yakın zamanda hamile kalmışsın rabbim nasip ederse yeniden kalırsın.Bende öyleydi canım. Benim durumlar karışık . Yumurta rezervim de azalmış durumda tüp bebek dedi doktorlar bakalın zaman ne göstercek. Bikaç ay deneyip tüp bebek yaptırıcaz galiba .hayırlısı inş
29 canım ..Kaç yaşındasın canım?dr lar yönlendiriyorsa tüp bebek düşünebilirsin ama yakın zamanda hamile kalmışsın rabbim nasip ederse yeniden kalırsın.
Aynı yaştaymışız:)29 canım ..
İnş inşş rabbim herkese nasib etsin inşş ...nasib inş bizlerde anne olabiliriz .
Adetim dün bitti daha haftaya normal şartlarda ama bilmiyorum ki . Aslında pek de umutlu değilim . Test ide hiç kullanmadım ben ama hamile kaldığım ay daki yumurtlama günümü akıntım dan anlamışTİM . İnş canım inşşş sağlıkla gelsin bebşlerimizAynı yaştaymışız:)
Hayırlısıyla rabbim yeniden sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallah.bat yakın mı ben 18.gündeyim ama hala yumurtlamadım.ovulasyon testi öyle diyor.
Hayırlısı olsun canım inşallah bayramda gemzelere bebeğinle gidersin.ben biraz geç yımurtluyorum sanırım.hakkımızda hayırlısı olsun.Adetim dün bitti daha haftaya normal şartlarda ama bilmiyorum ki . Aslında pek de umutlu değilim . Test ide hiç kullanmadım ben ama hamile kaldığım ay daki yumurtlama günümü akıntım dan anlamışTİM . İnş canım inşşş sağlıkla gelsin bebşlerimiz
Amin canım inş inş..Rabbim seninde gönlüne göre versin inş en kısa zamanda meleğin kavuşur sunHayırlısı olsun canım inşallah bayramda gemzelere bebeğinle gidersin.ben biraz geç yımurtluyorum sanırım.hakkımızda hayırlısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?