Kürtajdan sonra hamile kalınır mı ?

DEMDER77

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2012
16
3
36
Ankara
1 nisanda düşük yaptım kürtaj olmak zorunda kaldım.ama 3 gün adetim sürdü.Yaklaşık 16 gün sonra korunmasız ilişkiye girdik.şimdi adet ağrım var ama olamıyorum.hamile kalmış olabilir miyim

kürtajdan sonra gelen kanama adet değildir... o kürtaj kanamasıdır.. sizin adetinizi kürtajdan sonra 28-35 gün aralığında olmanız gerekir............ 45 güne kadar uzayabilir bu süre normal karşılanır ancak hala gelmezse hormon ilacı veya söktürücü kullanmanız gerekebilir hormonların normal seviyeye dönmesi biraz zaman alabiliyor bende aralıkta kürtaj oldum ve tam 57 gün sonra adet oldum o da ilaçlarla.........kürtaj sonrası 10 gün kanama yaşamıştım.......normalde doktorlar 3 ay korunma süresi verirler size vermemişler miydi????..... ....... ama hamile kalma olasılığında var bu da bi gerçek çünkü kadınlar kürtajdan 15 gün sonra yumurtlamaya başlıyor. en güzeli kan testi yaptırman eğer negatifse kadın doğum uzmanına gidip hormonlara baktırırsın............ geçmiş olsun

kürtaj sonrası 2-3 ay beklemeniz gerekir bu süre zarfında adet görmesseniz mutlaka hacamat yaptırın(ilgili noktaları soyölerim isterseniz). Ardndan adet söktürücü civanperçemi förmülü var + çörek otlu förmülü kulanırsın sorun kalmaz

Tatlım kürtajdan sonra 40 gün düşüğün kıçı içerde derler ve en az 3 adet dönnemi geçmesi lazım. Kendi arkadaşımın başına kötü bi olay gelmişti düşükten 1,5 ay sonra gebe kaldı ve onu da gelişimini tamamlayamayacağı için aldılar rahmin dinlenmesi gerekiyo

Dün kürtaj oldum.cok kötü durumdayım suan bebeğim gelişmedi kalp atışı çok azdı. 8 haftada almak zorunda kaldi doktorm Ve 2 aylık evliyim tekrar Istiyorum allahım inşallah nasip eder ne kadar beklemelisiniz siz lütfen cvp yazın tesekkurler

Aslinda bu sure kisiden kisiye degisiyomus ama en az 3 ay beklenmeli diyolar genel olarak. Ayrica gecmis olsun Allah tekrarini gostermesin

Amin kimseye göstermesin allahım gerçekten çok zor kürtajdan sonra kanamamda olmadı acaba adet ne zaman olurum

Amin kimseye göstermesin allahım gerçekten çok zor kürtajdan sonra kanamamda olmadı acaba adet ne zaman olurum
Aslinda kurtaj sonrasi kisa sureli de olsa kanama olmasi gerekiyo diye biliyorum ama hic mi omlmadi. O kanamanin bitisinden sonra 40 gune kadar gidiyo adet olma sureniz ilk sfeer icin dongunuz ne olursa olsun

Dün oldum ama kanama yok denecek kadar az yok yani yaştan olabilir mi yaşım 22

Dün oldum ama kanama yok denecek kadar az yok yani yaştan olabilir mi yaşım 22
Yani kanama yasla degil operasyonla iliskili aslinda. Kanama oluyo dediysem oyle adet kanamasi kadar ciddi olmuyo. Benim7-8 gun kadar damla damla gelmisti. Bi dr unu arayip sor istersen o daha iyi aydinlatir normal bir durum olup olmadigi konusunda

geçmiş olsun canm psikolojini anlayabiliyorum .benim de 2 .düşük kürtajla sonuçlandı.1.düşükte doktoruma hemen kalmk istediğimi söyledim.hatta eskiler büyüklerimiz hemen kal hamile diğerinin kıçı içeride kalır derler dedim doktorum hayır vücudun toparlanması lazım en az 3 ay geçmesi lazım.2.adet dönemi görmen lazım dedi.

canım bende geçen sene eylülde düşük yaptım ama doktorum 2 3 ay korunman lazım dedi bende öle yaptım ve 5. ayda hamile olduğumu öğrendim yani kürtajla arasında 5 ay var sen niye korunmuyosun

Riskli gebelik lerde uzman doktorum sonuçlar vermişti bugün onları gösterdim bir kere adet gör sonra gebe kalabilirsin dedi gebe kalmadan önce kullanmam için iki vitamin li ilaç verdi gebe kaldığını öğrenince kullanmam için aspirin verdi çok karışık ya % 80 sağlıklı olur dedi inşallah öyle olur.cok şükür sonuclarim iyi çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…