Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslinda bu sure kisiden kisiye degisiyomus ama en az 3 ay beklenmeli diyolar genel olarak. Ayrica gecmis olsun Allah tekrarini gostermesinDün kürtaj oldum.cok kötü durumdayım suan bebeğim gelişmedi kalp atışı çok azdı. 8 haftada almak zorunda kaldi doktorm Ve 2 aylık evliyim tekrar Istiyorum allahım inşallah nasip eder ne kadar beklemelisiniz siz lütfen cvp yazın tesekkurler
Aslinda kurtaj sonrasi kisa sureli de olsa kanama olmasi gerekiyo diye biliyorum ama hic mi omlmadi. O kanamanin bitisinden sonra 40 gune kadar gidiyo adet olma sureniz ilk sfeer icin dongunuz ne olursa olsunAmin kimseye göstermesin allahım gerçekten çok zor kürtajdan sonra kanamamda olmadı acaba adet ne zaman olurum
Yani kanama yasla degil operasyonla iliskili aslinda. Kanama oluyo dediysem oyle adet kanamasi kadar ciddi olmuyo. Benim7-8 gun kadar damla damla gelmisti. Bi dr unu arayip sor istersen o daha iyi aydinlatir normal bir durum olup olmadigi konusundaDün oldum ama kanama yok denecek kadar az yok yani yaştan olabilir mi yaşım 22
geçmiş olsun canm psikolojini anlayabiliyorum .benim de 2 .düşük kürtajla sonuçlandı.1.düşükte doktoruma hemen kalmk istediğimi söyledim.hatta eskiler büyüklerimiz hemen kal hamile diğerinin kıçı içeride kalır derler dedim doktorum hayır vücudun toparlanması lazım en az 3 ay geçmesi lazım.2.adet dönemi görmen lazım dedi.Dün kürtaj oldum.cok kötü durumdayım suan bebeğim gelişmedi kalp atışı çok azdı. 8 haftada almak zorunda kaldi doktorm Ve 2 aylık evliyim tekrar Istiyorum allahım inşallah nasip eder ne kadar beklemelisiniz siz lütfen cvp yazın tesekkurler
canım bende geçen sene eylülde düşük yaptım ama doktorum 2 3 ay korunman lazım dedi bende öle yaptım ve 5. ayda hamile olduğumu öğrendim yani kürtajla arasında 5 ay var sen niye korunmuyosunDün kürtaj oldum.cok kötü durumdayım suan bebeğim gelişmedi kalp atışı çok azdı. 8 haftada almak zorunda kaldi doktorm Ve 2 aylık evliyim tekrar Istiyorum allahım inşallah nasip eder ne kadar beklemelisiniz siz lütfen cvp yazın tesekkurler