öncelikle cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Ben yurtdışında yaşıyorum ve burada bu konularda kendimi hem yalnız hemde dilini tam anlayamadım için ekisk hissediyorum. Buraya yazıp cevap almak konuşmak beni inanın çok rahatlatıyor
3 haziranda evmizide bir hırsızılğk oldu ve hala onun stresinide atamadım evin jnühe kamera taktırdık birisi geçse bu kim diye hemen huylanıyorum çok stres yapyıorum bu durumu ve konuyu
beni çok etkiliyor ev üzüyor biliyorum. Bebeğide bu durumdan 2 gün sonra öğrendim herkes korkudan mı durdu noldu dedi ama doktor yaklaşık 1,5 hafta önce kalbi durmuş dedi olayla bi alakası yok sanırım. Ama beni olumsuz çok etkiledi. Üç aylık olduğu için kürtaj da zor geçti çok kan kaybetmişim. Bir geçe yattım kan aldım ertesi gün öyle çıkmak istedim. Sonra idrar ve kan yolundan enfeksiyon kapmışım büyük pıhtılar düşmeye başladı benden . Doktor ikinci kez kürtaj gerekebilir deyince dedim deliriyorum galiba ama ben ilaç tercih ettim içim temiz oldu öyle ailemin yanına gittim. Zaman geçiyor ama insan alışıyor. Elbetteki beterin beteri vvar abugünümüze şükür.