E Emrens Guru Kayıtlı Üye 12 Aralık 2012 207 12 318 Muğla 19 Aralık 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi NLN89 #41 __SuPerisi__ .!.: gatada doktorların servisin iyi olduğuna eminim..hep duyuyoruz gatanın nasıl iyi biyer olduğunu..inşallah en kısa zamanda yeniden hamile kalabilirsin kalabiliriz.. Genişletmek için tıkla... umarım sende aynı şekilde bir an evvel kavuşursun anne olma hayallerine..
__SuPerisi__ .!.: gatada doktorların servisin iyi olduğuna eminim..hep duyuyoruz gatanın nasıl iyi biyer olduğunu..inşallah en kısa zamanda yeniden hamile kalabilirsin kalabiliriz.. Genişletmek için tıkla... umarım sende aynı şekilde bir an evvel kavuşursun anne olma hayallerine..
D dilenat Guru Kayıtlı Üye 27 Aralık 2012 6 0 286 Gaziantep 28 Aralık 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi NLN89 #42 Benimde bebegimin kalp atisi duyulmadigi icin 8 haftalikken kurtaj olmustum doktor 3 ay korun demisti 4. Ayda hamile kalmistim suan bebegim 6 aylik... Yani insallah sizde kalirsiniz...
Benimde bebegimin kalp atisi duyulmadigi icin 8 haftalikken kurtaj olmustum doktor 3 ay korun demisti 4. Ayda hamile kalmistim suan bebegim 6 aylik... Yani insallah sizde kalirsiniz...