kürtajdan sonra hamile kalan arkadaşlar...

tşk ederim. peki kürtajdan sonra sennde akıntın olmuşmuydu yani bu normalmi bilmiyorum.kanamam geçti şuan akıntım var bakalım yarın inş bi sıkıntı olmaz çok tedirginim(

akıntı olmuştu.ara ara kahverengi lekelenmeler olmuştu ama bir hafta sonra tamamen geçmişti..tedirgin olma yani normal akıntı olması..

akıntı olmuştu.ara ara kahverengi lekelenmeler olmuştu ama bir hafta sonra tamamen geçmişti..tedirgin olma yani normal akıntı olması..

umarım bişy çıkmaz bakalım artık.. çok zor bişeymiş bu yaşananlar allah kimsenin başına vermesn...

verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler. inşallah biz de sizin gibi bebeklerimizi kucağımıza alırız.
benim de bi sorum var size ilk gebeliğinizde yaşadığınız kayptan sora herhangi bir inceleme yapıldı mı size. genetik, kromozom gibi. doktorum bu tür bi durum 3 kez tekrarlanırsa araştırma yapılıyo demişti (benimki boş gebelikti 5+2 deki kontrolümüzde herşey normaldi. 7+4 de gittik kesenin içi boştu. 6+4 de gelişim durmuş. ya bebek hiç oluşmamış ya da kendi kendini elemine etmiş dedi dr)
ama 2. kez tekrarlarsa allah korusun 3. beklemeyiz dedi. eğer böle bi durum varsa neden 2, ve 3, yü beklerler ki...

merhabalar..inşallah sizde sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız tez zamanda..ilk düşük normal kabul edildiği için dr.lar herhangi bir test yapmıyorlar.2 yada 3 ten sonra tekrarlayan düşük olunca yapıyorlar..ama ben ilk düşükten sonra test yaptırmıştım.genetik test.kız kardeşimde kromozom anamolisi vardı.dengeli translokasyon.o da ancak tüp bebekle çocuk sahibi olabilmişti.benim de ilkinin kalbi durunca aynı hastalık olabilir diye dr. test istemişti.şükür temiz çıkmıştı testlerim.bir de normal kan testleri yaptılar.ama benim geç farkedildiği için bebeğin ölümü bana zararı oldu mu diye bakmışlardı.onun duşundan dediğim gibi ilk kayıpta test yapmıyorlar canım.

cnm kaç haftalıktı kalbi durduğunda bende çok korkuyorum 21 aralıkta gidicem 2. Kontrolme ilkinde duyduk kalbini ama inş gene duyarız..

kalbini ferah tut canım inş.allah tamamını erdirir.bende çok evhamlıydım.kafana takmamayı öneriyorum bi de ilk 3 ay tehlikeli olduğu için çok iş yapma sürekli dinlen.benim 8 haftalıktı kalbi durmuştu.zaten kanamam geldi de öyle anladım.ama bazılarında kanama bile gelmiyomuş.kontrole gittiklerinde bebeğin kalbi atmadığını öğrenenler bile var.o daha kötü tabi.allahım isteyen herkese versin

hımm anladım canım.inş.ii haberlerle dönerim.çok tşk.ederim aeo.

Merhaba arkadaslar.Hepinize cok gecmis olsun.Ben gecen aralik ayinda maalesef bebegimi kaybederek kurtaj oldum. 6 aydir korunmadik ancak gebe kalamadim.Doktor yapisikliktan suphelenerek film cektirmemi onerdi.Boyle bir durum yasayan oldu mu aranizda? Neler onerirsiniz? Gercekten cok uzuluyorum.
slbzkrt sen nasilsin nasil oldun ?

Son düzenleme:
canım kürtajını yapan doktor nasıl bir doktordu?

hangi teknikle aldı bebeği, umarım yapışıklık yoktur

hemen aklına kötü şeyler getirme

bu arada kürtajdan beri 10.ayım hala hamile değilim, fakat hem eşimde hem d eben de ufak sorunlar vr, gerçi dra göre olması lazımdı ama olmadı napalım kısmet....

Merhaba skyline.
Valla bilmiyorumki nasil yapti bayiltti beni. Sanirim standart vakumla aliniyor. Ama pek iyi yapmamis olacak ki epey agrim olmustu.
Farkli bir doktora gittim en son o da film istedi. Yapisiklik olunca ne oluyor ?

Son düzenleme:

tsk ederim rolle.ben iyiyim allaha şükür kontrole gittim dün kanama bitmiş doktor tertemiz dedi tabi bi sevinçle döndüm eve :) şimdi adetimi bekliyorum umarım onda da bi sıkıntı yaşamam.umarım sende filmi çektirdiğinde temiz çıkar. stres yapma o bile etkiliyormuş gebelik durumunu öyle duymuştum bu yuzden çocuk sahibi olamayanlar var diye.

merhabalar bende 8 haftalıkken bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim kontrole gittiğim zaman..ne bir kanama ne bir belirti hiçbişey yoktu günü gününe gelişimi devam ediyoken durmuş kalbi ve 1 ay oluyo kürtaj olalı..

çok geçmiş olsun. şuan nasılsın peki adet düzenin nasıl yada adet oldunmu?

merhabalar benim doktorum kayıptan hemen sonra genetik testleri ve kan pıhtılaşması testini istedi benden..çok şükür hiçbir sorun çıkmadı sonuçlarımda..her doktor bir olmuyo tabii doktorum normalde doktorların dediğiniz gibi 2-3. düşükten sonra bu testlerin istendiğini söyledi ama ben ilk kayıplarda istiyorumki eğer olursa yeni hamilelik öncesinde alınması gereken önlemler olabilir diye söyledi..bence doğrusuda bu insanlar neden 2-3 sefer kayıp yaşamayı beklesinlerki ne kadar kötü bir durum..artık kolay hamile kalınmıyo malesef ve doktorlar yardımcı olmak yerine başlarından atıyo..iyi bir doktor bulmakta gerekiyo aynı zamanda..allahhım isteyen herkese versin inşallah..

çok geçmiş olsun. şuan nasılsın peki adet düzenin nasıl yada adet oldunmu?

teşekkür ederim..şuan çok iyiyim kürtajdan 1 hafta sonra kontrole gittim rahim çok iyi toparlanmış kalınlaşma bile var dedi doktorum..şuan olsa bile hamile kalabilecek durumda düzelmiş rahmim çok şükür..bende pko var adetlerim düzensizdi belli olmuyo bazen normal geliyo bazen sarkıyo..kürtajdan sonra daha adet olmadım 1 ay olucak yarın..

anladım inş sıkıntı olmaz.bende 2 hafta oldu kürtaj olalı 10+5 haftalık hamileydim(.gerçekten zor bi durum allah kimseye yaşatmasın.

canım çok doğru söylüyosun. tek bi kayıp ve arkasından yaşanan düşük veya kürtaj bile insanı ne kadar yoruyor. ben de çok şaşırmıştım doktor 2. tekrarlarsa dediğinde. ısrarımıza rağmen yapmadı.
şimdi bu yüzden 2. hamileliğe karar vermede zorlanıyorum. korkunun ecele faydası yok mantığıyla allah emanet tekar deniycem... çünkü tekrar hamile kalmadan ne olacağını kimse tahmin edemiyor.

aminn çok geçmiş olsun..ilk hamilelikmiydi kalbimi durdu bebeğin peki?

evet ilkti.kalbi durduğu için aldılar.9+3 te durmuş gelişimi.ankara gata da oldum kürtajı. tavsiye ederim geröekten bu konuda çok iyi ben çok memnun kaldım yani kadın doğum servisi çok iyi.

tabiki bizler ne kadar zor zamanlar yaşıyoruz bebeklerimizi kaybettiğimiz için..kolay sahip olmuyoruz onlara..bebeğimiz küçükte olsa annelik duygusunu tadıyoruz sonuçta..allahım kimseye yaşatmasın..bence testlerinizi kendiniz yaptırabilirsiniz..devlet hastanelerine gidip bikaç düşük yaşadım ve genetik testi yaptırmak istiyorum diyerek yaptırabilirsiniz..sizinleberaber eşinizinde yaptırması iyi olur..15-20 gün içerisinde çıkıyo sonuçlar..bence 2.hamileliğinizi riske atmayın..içiniz rahat eder en azından testi yaptırarak..bence kayıp yaşayan herkes bu testi yaptırmalı doktoru ve yeni kayıp yaşamayı beklemeden..

evet ilkti.kalbi durduğu için aldılar.9+3 te durmuş gelişimi.ankara gata da oldum kürtajı. tavsiye ederim geröekten bu konuda çok iyi ben çok memnun kaldım yani kadın doğum servisi çok iyi.

gatada doktorların servisin iyi olduğuna eminim..hep duyuyoruz gatanın nasıl iyi biyer olduğunu..inşallah en kısa zamanda yeniden hamile kalabilirsin kalabiliriz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…