• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kürtajdan sonra hamile kalan arkadaşlar...

NLN89

Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2012
32
0
16
Hatay
slm arkadaşlar 3 ay önce kürtaj oldum.malesef bebeğin kalbi durmuştu :( şimdi tekrar düşünüyoruz.hamile kalma olasılığım yüksekmi düşükmü acaba.tekrar aynı şeyin yaşanmaması için hamileyken tedavi uyguluyomu acaba doktorlar.

umarım bu konuda tecrübelerini paylaşan arkadaşlarımız olur. 25 ağustosta ben de boş gebelikten dolayı kürtaj olmuştum. bu ayki reglimden sora ben de başlıycam bebek için çalışmalara. umarım o acıları bi daha yaşamayız. sağlıkla bebişlerimizi bir an evvel kucağımıza alırız...
ben şu an sadece folik asit kullanıyorum. onun dışında doktorum bana başka bi şey önermedi...

Bende aynı şekilde sadece folikasit kullanıyorum.inş.allah bebeğimizi kucağımıza almamızı nasip eder.sizin ilk hamilelikmiydi.benim ilkdi.

Bende 25 Temmuz'da bebeğim 3aylıkken karnımda öldü kürtaj oldum hala bekliyorum tık yok klomen kullandım rahim tersliği nedeniyle öyle işte bekliyorum bende yavrum cennet kuşu oldu gitti inş vereceklerine verir ömür inş

nezaman başladınız tekrar bebek düşünmeye.bazıları diyo düşükten hemen sonra hamile kalırsın.ama bilmiyorum bakalım dün adet olmam lazımdı.gerçi benimki hep gecikmeli olur bikaç gün.bu 10 gün içerisinde belli olur.busefer inş bebeğimizi kucağımıza alırız.çok kötü bi duygu bebeğin karnınd ölmesi allah kimseye vermesi.ben çok üzüldüm.ama bunada şükür napalım daha kötüsüde olabilirdi

Bende aynı şekilde sadece folikasit kullanıyorum.inş.allah bebeğimizi kucağımıza almamızı nasip eder.sizin ilk hamilelikmiydi.benim ilkdi.

evet canım benim de ilk gebeliğimdi. hatta bende pko var. ona rağmen kısa sürede hamile kalarak rekor kırmıştım. ama devamı gelmedi maalesef :43:

Son düzenleme:
Artık bakalım tekrar nezaman hamile kalacaz.daha önceki denememde 2 ay korunmadım 3.ay hamile kaldım.şimdi yeni başladım ama bu ay başarısız bugün regli oldum.inş.bidahaki ay bebek müjdesi veririz birbirimize

slm arkadaşlar 3 ay önce kürtaj oldum.malesef bebeğin kalbi durmuştu :( şimdi tekrar düşünüyoruz.hamile kalma olasılığım yüksekmi düşükmü acaba.tekrar aynı şeyin yaşanmaması için hamileyken tedavi uyguluyomu acaba doktorlar.

Ben 6 haftada kürtaj oldum şubat ayında 3 ay korunduk hemen hamile kaldım ama malesef oda düştü bu ay tekrar denemeye başlıycaz bakalım hayırlısı

ikinci düşüğün nedeni bellimi.şimdi yine mi 3 ay ara vereceksiniz.çok geçmiş olsun allahım tekrar yaşatmasın

kürtajdan sora adet düzeniniz nasıl benim önceden ortalama 28 günde bir gelirdi. şimdi kıarman çoman. geçen ay 25 günde geldi. bu ay bugün 31. gün hala piyasada bi şey yokkk :31:

hayır benim düşükten önce nasılsa şimdide aynı.benimki hep adetten 2-3 gün geçer.sizde pko vardı.belki ondan kaynaklanıyo

ikinci düşüğün nedeni bellimi.şimdi yine mi 3 ay ara vereceksiniz.çok geçmiş olsun allahım tekrar yaşatmasın

soruyu bana sordysan ben 3 düşük yaptım sonra genetk testler yaptk ve kan pıhtılaşması varmış düşüklerimin nedeni o hamile olunca iğne vuruncm bakalım hayırlısı

merhaba hanımlar..ilk gebeliğimde bebeğim karnımda öldü.vücutta tepki vermediğinden 21 gün taşımışım karnımda cansım bebeğimi.sonra aldılar..2 ay yasak demişti dr.ben 4-5 ay zaten kendimi toparlayamadığım için cesaraet edememiştim.ama sonra karar verdim.kürtajdan tam 6 ay sonra hamile kaldım.şimdi 2 yaşında bir oğlum var.. Allah'ım sizlerede hayırlısıyla nasip etsin inşallah..ikinci gebeliğimde hamile olduğumu öğrendiğim günden doğuma kadar karnımda kan sulandırıcı iğne oldum.corasprin kullandım ve 5.aya kadar da progestan kullandım.bunlara rağmen 7.ayımda preeklampsi olmuştum.dr. o zaman iyiki bu iğneleri kullanmışız yoksa bu kadar ilerletemezdik gebeliğini demişti..kürtajdan sonra size tavsiyem zor ama inancınızı ve moralinizi kaybetmeyin.en önemlisi de gerçekten güvendiğiniz iyi bir dr.a gidin..Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın.dualarım sizinle..sorularınız olursa bildiğim kadarıyla destek olmaya çalışırım

merhaba hanımlar..ilk gebeliğimde bebeğim karnımda öldü.vücutta tepki vermediğinden 21 gün taşımışım karnımda cansım bebeğimi.sonra aldılar..2 ay yasak demişti dr.ben 4-5 ay zaten kendimi toparlayamadığım için cesaraet edememiştim.ama sonra karar verdim.kürtajdan tam 6 ay sonra hamile kaldım.şimdi 2 yaşında bir oğlum var.. Allah'ım sizlerede hayırlısıyla nasip etsin inşallah..ikinci gebeliğimde hamile olduğumu öğrendiğim günden doğuma kadar karnımda kan sulandırıcı iğne oldum.corasprin kullandım ve 5.aya kadar da progestan kullandım.bunlara rağmen 7.ayımda preeklampsi olmuştum.dr. o zaman iyiki bu iğneleri kullanmışız yoksa bu kadar ilerletemezdik gebeliğini demişti..kürtajdan sonra size tavsiyem zor ama inancınızı ve moralinizi kaybetmeyin.en önemlisi de gerçekten güvendiğiniz iyi bir dr.a gidin..Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın.dualarım sizinle..sorularınız olursa bildiğim kadarıyla destek olmaya çalışırım

çok tşk.ederiz.allah razı olsun güzel dilekleriniz için.ben 3 ay ara verdim şimdi tekrar düşünüyorum.siz tekrar hamileliği düşündüğünüzde doktora kontrole gittinizmi.gerek varmı acaba gitmeye.zaten hamile kalır kalmaz gidecem.corasprini herkes kullanabilirmi.bi sakıncası yokmu.

Cnm kaç haftalıktı kalbi durduğunda bende çok korkuyorum 21 aralıkta gidicem 2. kontrolme ilkinde duyduk kalbini ama inş gene duyarız..

çok tşk.ederiz.allah razı olsun güzel dilekleriniz için.ben 3 ay ara verdim şimdi tekrar düşünüyorum.siz tekrar hamileliği düşündüğünüzde doktora kontrole gittinizmi.gerek varmı acaba gitmeye.zaten hamile kalır kalmaz gidecem.corasprini herkes kullanabilirmi.bi sakıncası yokmu.

ben tekrar düşündüğüm için gitmemiştim ama bebeğimi aldıklarında dr 6 ay sonra kontrole gel demişti..çünkü bende bir sürü kan tahlili falan yapmışlardı.missed abortus dü benimki.kalbi durduktan 21 gün sonra farkedilmişti.
sadece hamile kaldığını öğrendiğinde mutlaka iyi bir dr.a git ve geçmişte bir kaybın olduğunu mutlaka anlat..corasprini bana dr hamile olduğumu öğrendiğimde vermişti.ben karnımdan da doğuma kadar iğne kullanmıştım.dr.dediğine göre bunlar sayesinde gebeliğim devam etmiş..sen yine de dr.önermeden kullanma yani..umarım tez zamanda hamilelik ve doğum haberlerinizi de okurum buradan..

bir de dr .zaten bir kaybın olduğu için mutlaka progestan kullandırıcaktır hamile kalırsan..bir kaç arkdaşım var onlarda hep kullandılar.yani ilk kayıptan sonra dr.lar ikinci gebelikte daha temkinli davranıyorlar ve bazı önlemler alıyorlar...sen hiç kalbini bozma..inancını yitirme..

mrb. bende bu ayın 3nde bebeğimin kalbinin durması nedeniyle kürtaj oldum.sonrasında rahimde kan birikmesi nedeniyle iki defa temizleme işlemi yapıldı. gecen hafta dr gittiğimde yine aynı sorunla karşılştım ilaç kullandım şuan kanamam yok ama akıntım var bu normal mi bilginiz var mı? yarın tekrar gidicem çok korkuyorum yine aynı sorun olacak diye

mrb. bende bu ayın 3nde bebeğimin kalbinin durması nedeniyle kürtaj oldum.sonrasında rahimde kan birikmesi nedeniyle iki defa temizleme işlemi yapıldı. gecen hafta dr gittiğimde yine aynı sorunla karşılştım ilaç kullandım şuan kanamam yok ama akıntım var bu normal mi bilginiz var mı? yarın tekrar gidicem çok korkuyorum yine aynı sorun olacak diye

geçmiş olsun canım ve Allah bir daha yaşatmasın inşallah..ben de 3 gün hafif kanama olmuştu ama sonrasında lekelenme şeklinde devam etmişti.dr 10 güne kadar olması normal demişti..umarım bir sorun çıkmaz kontrolünde..

tşk ederim. peki kürtajdan sonra sennde akıntın olmuşmuydu yani bu normalmi bilmiyorum.kanamam geçti şuan akıntım var bakalım yarın inş bi sıkıntı olmaz çok tedirginim:((

Back