Amin inşallah canım. İsteyen herkese hayırlısıyla versin... anneliği hissetmeye başlayıp kaybetmek çok acı. Rabbim düşmanıma bile vermesinah cnm benm cok gecmis olsun. rabbim tez zmanda acini dindirir bi yavru verir insallahh
cok saolun. verdi cok sukur simdi 9 aylik kizim var:)
Allah razi olsun.❤Allah bağışlasın maşAllah ^^
cok dogru daha 2 aylikti kurtaj oldugumda 1 sene cikamadim o pskolojiden. 1senenin sonunda asilamayla oldu. sizde sabredin olucaktirrAmin inşallah canım. İsteyen herkese hayırlısıyla versin... anneliği hissetmeye başlayıp kaybetmek çok acı. Rabbim düşmanıma bile vermesin
İsrar testine göre hamileyim bütün kan vericem inşallahcok dogru daha 2 aylikti kurtaj oldugumda 1 sene cikamadim o pskolojiden. 1senenin sonunda asilamayla oldu. sizde sabredin olucaktirr
aa cidimisinizz cok sevindim inanin ya insallah gönlünüzce olurİsrar testine göre hamileyim bütün kan vericem inşallah
aa cidimisinizz cok sevindim inanin ya insallah gönlünüzce olur
hic korkma sen gönlünü ferah tut bnde korkuyordum ama cok sükür kucagima aldim sende alicaksin insallah kader iste bak ayni ayda olmus yine:)) kan verdinmiİnşallah herşey yolundadır. Tam 1 yıl sonra tam da aynı ayda hamile kaldım ve çok korkuyorum... Amin inşallah Rabbim kimseye aratmasın
Bugün verdim akşama sonuç çıkar bakalım cnmhic korkma sen gönlünü ferah tut bnde korkuyordum ama cok sükür kucagima aldim sende alicaksin insallah kader iste bak ayni ayda olmus yine:)) kan verdinmi
cnm sonucun ciktimiBugün verdim akşama sonuç çıkar bakalım cnm
Çıktı cnm 4+1 de 280 hcgcnm sonucun ciktimi
hadi gozun aydin cok sevindim cnm sagsalim kucagina alirsin insallah yavrunuÇıktı cnm 4+1 de 280 hcg
Randevu aldım haftaya da doktora gidiyorum inşallah
hadi gozun aydin cok sevindim cnm sagsalim kucagina alirsin insallah yavrunu
sen icini ferah tut stres ypma sakin güzel olck hersey:))İnşallah cnm
Doktora gitmeden embriyonun doğru yere yerleştiğini görmeden içim rahat etmeyecek sanırım :)
hadi gozun aydin cok sevindim cnm sagsalim kucagina alirsin insallah yavrunu
kese gozukmedi daha dimiSağol cnm, bugün 4+6 da hcg 3300 e yükselmiş
Daha gidemedim ki 2 gün sonra randevum cnmkese gozukmedi daha dimi
hadi hayirli haberlerle git gel insallahDaha gidemedim ki 2 gün sonra randevum cnm
İnşallah cnmhadi hayirli haberlerle git gel insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?