Gebeliğe Hazırlık kurtajdan sonra hamile kalamiyorum yardimm

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Zeynep kamil iy ben istanbul tip fakultesine qtmeye basladim 2 aydir asilama yapildi btun testleri yaptrdiktan sonra

Yok devlet ama iy bir hastane tavsiye ederim hormon testi smier testi orda yaptrdim rahim filmini baska yerde cektirdim sonra temiz ckti hepsi asilama dediler yaptlar 4.qun bqunn inss tutar yaa

bende oraya gidiyim smearle rahim filmi var sperm testide var hormon vermeye giderim nerde orasi hangi bolume doktora gittiniz

kultur testi istiyomu onu yapmadim.ama orasi avrupa yakasindaymis ben anadolu yakasindayim

Kürtaj değil ama erken Doğum benim ki. 5-6 aydır bende de tık yok

cok gecmis olsun cnm nedeni neydi peki
Sebep bulamadılar. Kanama ve ağrı ile gittim hastaneye saatler boyu ağrı çektim, progestan vs yaptılar işe yaramadı. Deli kan kaybettim ve sonunda Doğum başladı plasenta patolojiye gönderildi ama hiçbir şey çıkmadı. Şimdi tekrar hamile kalmaya çalışıyor dua ediyorum

ah cnm benm cok gecmis olsun. rabbim tez zmanda acini dindirir bi yavru verir insallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…