​arkasdaslar yardımlarınıza ıhtıyacım var 16 haftalık bebegımı aldırmak zorunda kaldım bundan dokuz ay once memelerımden sut gelıyordu dr dostıneks dıye bır ılac verdı gebe kalana kadar kulanacaksın dedı mayıs ayında gebe kaldım ılacı bıraktım be bır aylıken yıne dusuk yaptım ılacı tekrar almadım sımdı baktım yıne sut gelıyor bunu kurtajdan sonra yasayan varmı ılacsız mı gectı ılac kulanmak sartmı yıne bebk ıstıyorum ama ılac ıcmekte bunaltı benı
​arkasdaslar yardımlarınıza ıhtıyacım var 16 haftalık bebegımı aldırmak zorunda kaldım bundan dokuz ay once memelerımden sut gelıyordu dr dostıneks dıye bır ılac verdı gebe kalana kadar kulanacaksın dedı mayıs ayında gebe kaldım ılacı bıraktım be bır aylıken yıne dusuk yaptım ılacı tekrar almadım sımdı baktım yıne sut gelıyor bunu kurtajdan sonra yasayan varmı ılacsız mı gectı ılac kulanmak sartmı yıne bebk ıstıyorum ama ılac ıcmekte bunaltı benı
canım öncelikle çok geçmiş olsun rabbim inş en yakın zamanda sağlıklı bir evlat verir. bende kürtaj oldum bir önceki bebeğimin kalbi durmuştu aldırdım ama ben böyle bir problem yaşamadım sen hamile kalmadan öncede süt geldiğini söylemişsin bu bir hormonal problem benim anneminde göğüslerinden süt geliyo zaman zaman üstelik en küçük kardeşim 17 yaşında yani hamilelikle alakalı olmadığını düşünüyorum tabi en doğru kararı doktorun verecektir bildiklerim bu kadar:44:
merhaba, öncelikle kaybetmenin ne demek olduğunu iyi biliyorum bu yüzden o konuda konuşup seni tekrar üzmek istemem.yaşadığın sorun prolaktin(süt hormonu).ben bebeğimi kaybettiğimde yazdığın ilacı kullanmıştım süt gelmesin diye.Görünen o ki doktorun sonrasında kontrol altına almış,ilacı bırakınca tekrar artmış.bu hormon değişken bi hormon ve vücutta normalde doğum sonrası salgılanır.gebelik öncesinde olması gebe kalınmasına da engeldir,ilaçla kontrol altına alınır.şu anda süt geliyorsa doktoruna görün bence devamında kendi kendine kesilir mi bilemiyorum arkadaşım,geçmiş olsun...
kızlar tesekur ederım ama yalnıs anlatmısım hamıle kalmadan once bır problem yoktu sut gelmıyordu ne zaman bebegımı aldırdım sut gelmeye basladı dogum yapmıs kadın gıbı yanı ve Ilacı kulandım ıkıncı gebelıgıme kadar gebe kaldıgımı ogrendım ılacı bırakım ılac kulanırken sut gelmıyordu zaten tam suten kurtuldum dedım ıkıncı bebegımı dusurunce tekrar baktım sut geldı ama ne yapacagımı bılmıyorum artık cokkk bunalldım yarın dr gıtsem ıyı olacak sabahtan gıdecem bakalımm tesekurler kızlar allah kımseye bu kotu zamanları yasatmasın evladıyla sınamasın