• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürtajdan sonra gebelik

Size iki ay demiş bize altı ay korunun dedi ama biz bi senedir bekliyorduk ilk gebeligimdi hemen bidaha olmaz zaten diye düşündük korunmadik..Ama nasip oldu. Önceki değerimde 0 olan yanlış çıkmış hamileyim tekrar.
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah🤲

Size iki ay demiş bize altı ay korunun dedi ama biz bi senedir bekliyorduk ilk gebeligimdi hemen bidaha olmaz zaten diye düşündük korunmadik..Ama nasip oldu. Önceki değerimde 0 olan yanlış çıkmış hamileyim tekrar.
yaaa sağlıkla gelsin banada dua edin bende 2 sene olacak Mayıs'ta evliyim benimde ilk hamileliğimdi kaybettim çok istiyorum bu aydan da umutluyum ama hayırlısı 🤲🏻🤗belirtileriniz ne oldu acaba

19 Kasımda kürtaj oldum 24 aralıkta regl oldum şükür çok gecikmedi ama çok çok az geldi 4. gün tamamen kesildi. Siz kürtajdan sonra ne zaman hamile kalabildiniz? 3 sene sonrasında olmuştu bu gebelik şimdi kendime ortalama birdahaki Eylül ekime kadar süre verdim olmazsa yine tüp bebek deneyeceğiz.
merhaba ben kürtajdan yaklasım 2 regl dönemı donemı sonra hamıle kaldım yanı 2 ay oldu doktor kontrolunde ılerledık

Kızlar selam, 19 kasımda 8+5’te bebekte gelişim geriliği sebebiyle kürtaj oldum. Bebek ve kese 6+0 da kaldı. Her şey yolunda geçti sonrasında kanamam lekelenmem vs olmadı. Döngüm düzenlidir 28-30 gün arası bugün kürtaj sonrası 35. Günüm ama hala regl olmadım. Açıkçası histereskobi rahim filmi tedaviler vs hiçbir koşulda reglimde gecikme olmazdı. Bu gebelik mucize bir gebelikti 3 senenin sonunda doktor korunun demedi sadece 10 gün perhiz verdi. Biliyorum çok mümkün değil ama ben garip bir şekilde kendimi hamile gibi hissediyorum.
Çünkü benim gebeliğimde tek belirtim günlerce regl olacak gibi olup regl olmamam ve çarpıntım olmasıydı. Şimdi de aynısı. Erken gebelik testi yaptım negatif. Ama yumurtlama tarihi kürtajdan dolayı değişmiş olabilir. 2-4-7-12-14-17-21 Aralık tarihlerinde ilişki oldu. 7 aralığa kadar olan günleri eledim. Ama 12 aralıktan sonra döllenme olma ihtimali var mı sizce? Kürtajdan sonra bu kadar geç yumurtlama olur mu sizce? Ve siz kürtajdan ne zaman sonra regl oldunuz?
Geçmiş olsun Rabbim sağlıklısından nasip etsin inşallah bende 23 Ekim'de kürtaj oldu 9+4 kalbi durdu 1 oğlum var ve kardeşi olsun istedık nasip olmadı .
18 Kasım'da regl oldum sonrası 15 Kasım diye ilerliyor regl dönemim doktor ara verme hemen hamile kalabilirsin dedi ama ben hala kararsızım...

Geçmiş olsun Rabbim sağlıklısından nasip etsin inşallah bende 23 Ekim'de kürtaj oldu 9+4 kalbi durdu 1 oğlum var ve kardeşi olsun istedık nasip olmadı .
18 Kasım'da regl oldum sonrası 15 Kasım diye ilerliyor regl dönemim doktor ara verme hemen hamile kalabilirsin dedi ama ben hala kararsızım...
Doktorunuz uygun gördüyse bence de ara vermenize gerek yok. Bana da ara ver demedi zaten 3 senede anca hamile kalabilmiştim o yüzden ara vermedim hiç

Ağustos da 10 haftalik kalp durmasi sonucu ilacli dusuk yaotim kurtaj olmak istemedim. Sonraki kontrollerde bir sorun çıkmadı ama adetim 40 gün gecikti en son duphaston verdi dr. Bende düşük sonrasi ovulasyonla takip ettim yumurtam büyüdü ama caylamadi kist oldu adetlerim duzensizlesti. 19 21 23 günlere düştü. Zaten hiç korunmadim düşük sonrası. Yeni bitti adetim tekrar ovulasyon testine basladim. Yani sureclerimiz benzer durumlardan oluşuyor kurtaj sonrasi 6 ay galiba düzene girmesi sürüyor. Her bünyenin toparlanma süreci de farklı oluyor.
İlaçla düşük nasıl yaptınız . Ben hangi doktora gittiysem yok öyle birsey dedi yada önermiyoruz tamamen rahim temizlenmeyenilir gibi konusup durdular.. kürtaj olmamak için en 5 doktora göründüm. Bu ilacı biz kendimiz alabiliyor muyuz. Alıyorsak adı ne. İnsaallah bu durum bir daha başımıza gelmez ama yinede aklımda bulunsun.

İlaçla düşük nasıl yaptınız . Ben hangi doktora gittiysem yok öyle birsey dedi yada önermiyoruz tamamen rahim temizlenmeyenilir gibi konusup durdular.. kürtaj olmamak için en 5 doktora göründüm. Bu ilacı biz kendimiz alabiliyor muyuz. Alıyorsak adı ne. İnsaallah bu durum bir daha başımıza gelmez ama yinede aklımda bulunsun.
Canım ben yaptım yılbaşında daha yeni ağızdan dil altı bi hap veriyorlar rahim ağzına da fitil gibi bişeyler yerleştiriyorlar onlar rahim ağzını açtığı için bebek düşüyor yani.
Benimde 8+1 de kalbi durmuştu bebeğimin ilaçla düşük yaptım ardından gene kürtaja aldılar kontrol amaçlı.
Şehir hastanesinde bu şekilde oldu.
İlaçlardan rahim ağzı kendiliğinden açıldığı için zorlama olmuyormuş kürtaj gibi

Canım ben yaptım yılbaşında daha yeni ağızdan dil altı bi hap veriyorlar rahim ağzına da fitil gibi bişeyler yerleştiriyorlar onlar rahim ağzını açtığı için bebek düşüyor yani.
Benimde 8+1 de kalbi durmuştu bebeğimin ilaçla düşük yaptım ardından gene kürtaja aldılar kontrol amaçlı.
Şehir hastanesinde bu şekilde oldu.
İlaçlardan rahim ağzı kendiliğinden açıldığı için zorlama olmuyormuş kürtaj gibi
Hımm anladım bende hem devlet hemde özele görünmüştüm özelde fitil verildi sadece sonra direk kürtaja gitmiştim . Bişgilendşrmen için tesekkür ederim canım ♡

Merhaba, bende bebeğimin kalbi durdu ve düşük yaptım, çok fazla kanama olduğu için kürtaj yapıldı. bugün 4. günüm. Doktor bu gebeliğinizde bir sorun olabileceğini söyledi mi size? rahim ince oluyor vs gibi durumlar var ya. Kürtaj sonrası ilk kontrolüme bir kaç gün var, tekrar aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum, sürece nasıl başlayacağım bilmiyorum, bebeğe bir şey olur diye ilişkiye bile girmemiştik biz 3. ayı bekleyelim demiştik. şimdi birde kürtaj vs nasıl hazır olacağım bilmiyorum psikolojik olarak bitik durumdayım.

Kızlar selam, 19 kasımda 8+5’te bebekte gelişim geriliği sebebiyle kürtaj oldum. Bebek ve kese 6+0 da kaldı. Her şey yolunda geçti sonrasında kanamam lekelenmem vs olmadı. Döngüm düzenlidir 28-30 gün arası bugün kürtaj sonrası 35. Günüm ama hala regl olmadım. Açıkçası histereskobi rahim filmi tedaviler vs hiçbir koşulda reglimde gecikme olmazdı. Bu gebelik mucize bir gebelikti 3 senenin sonunda doktor korunun demedi sadece 10 gün perhiz verdi. Biliyorum çok mümkün değil ama ben garip bir şekilde kendimi hamile gibi hissediyorum.
Çünkü benim gebeliğimde tek belirtim günlerce regl olacak gibi olup regl olmamam ve çarpıntım olmasıydı. Şimdi de aynısı. Erken gebelik testi yaptım negatif. Ama yumurtlama tarihi kürtajdan dolayı değişmiş olabilir. 2-4-7-12-14-17-21 Aralık tarihlerinde ilişki oldu. 7 aralığa kadar olan günleri eledim. Ama 12 aralıktan sonra döllenme olma ihtimali var mı sizce? Kürtajdan sonra bu kadar geç yumurtlama olur mu sizce? Ve siz kürtajdan ne zaman sonra regl oldunuz?
Ben 50. Günde ilk reglimi olmuştum bence sizinde anca düzene giriyordur

Merhaba,

Bende klomen ve ovitrelle gebe kaldım 11 haftada kontrolde bebegımızın kalbının durdugunu ogrendık ve kurtaj oldum parsiyel mol gebelik denildi yapılan genetık test sonucu kalıcı bı durum degılmıs esımde bende genetık test verdık ve 2 ay boyunca regl duzenlıydı ve suan 5 haftalık gebeyım kurtajdan sonra rahım 40 gune toparlarmıs ben 35. gun regll oldum ve duzenlı devam ettı
tek regl gördükten sonra mı gebe kaldınız

regl olmadan mı hamile kaldınız

Back
X