Kurtajdan sonra gebelik

s3lin07

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2018
796
832
103
34
Kızlar 17 martta kürtaj oldum 1 hafta kanamam oldu 2 gün önce bayramda akintim vardı ovulasyon testi aldım yumurtlama çıktı:))) ama degerlendirmedim bir adet geçsin istedim galiba 14 gün sonra adet olacağım
Ama ben hamile kalırsam bir daha böyle bir şey yaşarım diye korkuyorum:(

Defalarca kayıp yaşadığım için çok iyi biliyorum o korkuyu ama gerçekten yaşama kaderinde varsa tutunuyor yaşıyor. Olmesi içinde sadece bir bahane olsa yeter. O yüzden kendimize dikkat edip relax olmamız lazım

Defalarca kayıp yaşadığım için çok iyi biliyorum o korkuyu ama gerçekten yaşama kaderinde varsa tutunuyor yaşıyor. Olmesi içinde sadece bir bahane olsa yeter. O yüzden kendimize dikkat edip relax olmamız lazım
Evet doğru söylüyorsun cnm peki sağlıklı gebelik geçirdin mi bu süreçte ins gecirmissindir

Evet doğru söylüyorsun cnm peki sağlıklı gebelik geçirdin mi bu süreçte ins gecirmissindir
Evet 13 aylık oğlum var çok şükür şimdi de 14 haftalik hamileyim riskli gebelik geçiriyorum düşük riskim var arada kanamam falan oluyor kanama alanım var kan uyuşmazlığım var. Hatta dün cinsiyetini ögrendik bir tane daha oglumuz olacak inşallah. Inşallah sanada nasip olur

Back
X