• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürtajdan sonra dondurulmuş embriyo

Crn07

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2016
1.277
1.048
133
Selam . Benim bebeğimin Kalbi 9.haftada durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım. O embriyom 4aa kalitedeydi . Şimdi 3 tane dondurulmuş embriyom var . onlarla devam etmek istiyorum ama 3aa 2aa ve 2 ab kalitesinde . Kaliteleri ilk embriyoya göre daha düşük olduğundan telaşlandırıyor beni . Benzer durum yaşayanlar var mı aranızda ?

Mrb.sizinle aynı kaderi paylaşıyorum benimde bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum 2 tane dondurulmuş embriyo benimde var ilki 5aa ydı diğerleri düşük kalite.size bir neden söylendi mi tekrar ne zaman denemeyi düşünüyorsunuz..

Neden söylenmedi . Klasik söylenen şeyler ilk 3 ayda çoğunlukla bu durumun sebebi kromozomsal anormallikler olabilirmiş . Ben de genetik incelemeye göndermedim . Şubatta kürtaj oldum üzerine ilaçla 1 adet gördüm Haziran’da başlamayı düşünüyorum . Siz ?

Ben daha dün kürtaj oldum çok acı bi tecrübeydi bugün kendimi çok kötü hissediyorum bomboş kapkaranlık dünya çok üzülüyorum hala.genetik taramaya bizde göndermedik.çok umutsuzum bu en iyi embriyoydu ne yapacağımı bilmiyorum.ama bi 3 ay toparlanmam gerek galiba

Ben daha dün kürtaj oldum çok acı bi tecrübeydi bugün kendimi çok kötü hissediyorum bomboş kapkaranlık dünya çok üzülüyorum hala.genetik taramaya bizde göndermedik.çok umutsuzum bu en iyi embriyoydu ne yapacağımı bilmiyorum.ama bi 3 ay toparlanmam gerek galiba
En zoru ilk zamanlar ben günlerce yemek yiyemedim dünya başıma yıkıldı . Ağlama krizlerinin sonu yoktu . Ama bak eğer Rabbim bu yükü taşıyamayacağımızı düşünseydi bu derdi vermezdi . Bizi bizden iyi bilir . Her şeyin en hayırlısı . İlk zamanlar ben bunların hiç birini diyemedim tabi ama geçmese de zamanla hafifleyecek. Rabbim dayanma gücü versin .ben de meraktayım Acaba daha düşük kalitede embriyonun şansı ne

İnanın şuanda aynı şeyleri yaşıyorum toparlanamıyorum işin içinden çıkamıyorum Rabbim yardım etsin bana.birde tüp bebek olunca daha zormuş atlatması.yıllarca bu günü bekledim ama kısmet olmadı.nedense diğerleride aynı olacak diye korkuyorum bu histen kurtulamıyorum.bizim sorunumuz eşimde hareket azlığı vardı başkada bi sıkıntımız yoktu

Back