kürtajdan sonra cytotec kullanlar yardım.....

Geçmiş olsun canım cytotec düşük hapı ile kendi kendine düşük yapmak oldukça zor olabilir. kürtaj doktorları yardımcı olabilir. veya kadın doğum uzmanlarından yardım alabilirsin.

Merhaba ben de 2haftalik gebe olabilirim, emin oldugum zaman istemeyerek de olsa dusuk yapma yoluna gidecegim. Bu ilaci daha once kullandiniz mi neden zor olabilir riskli bir durum mu?

arkadaşlar merhaba kürtajdan başka bir yolu var mı düşük yapmam için arkadaşım düşük hapı varmış dedi işe yarıyor mu? internettten araştırsamda bulamadım emin olamadım ne yapabilirim

Merhaba ben de 2haftalik gebe olabilirim, emin oldugum zaman istemeyerek de olsa dusuk yapma yoluna gidecegim. Siz bir cozum bulabildiniz mi? Internette satis yapan siteler hic guvenilir gozukmuyor

Cytotec elimde var , gonderebilirim .

Şu an yaptıgınız suç, bunun farkında değilsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba bana gönderebilirmisiniz ücret karşılığı, istanbuldayım elden de alabilirim

Merhaba doktor banada kürtajdan sonra 3 günlük bu ilaçtan verdi ama ben sormayı unutmusum ağız yoluyla mı içilcek yoksa diğer fitiller gibi alttan mı koyulacak bilginiz var mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…