Geçmiş olsun canım cytotec düşük hapı ile kendi kendine düşük yapmak oldukça zor olabilir. kürtaj doktorları yardımcı olabilir. veya kadın doğum uzmanlarından yardım alabilirsin.
arkadaşlar merhaba kürtajdan başka bir yolu var mı düşük yapmam için arkadaşım düşük hapı varmış dedi işe yarıyor mu? internettten araştırsamda bulamadım emin olamadım ne yapabilirim
Merhaba temin ettiyseniz bana da yardımcı olun lütfen zor durumdayım ücret karşılığı ben alabilirim lütfen yardımcı olunBana cytotec varsa gönderme şansı ücret karşılığı
Yardimci olur musunuz banaCytotec elimde var , gonderebilirim .
Lütfen bana da yardımcı olnnnnCanım telefonuma mail geldi kadınlar kulubunden mesaj diye. Bana özel msj atarmısın
Gayet iyi biliyorum. Göndereceğiniz ilacın yasal olarak satısı eczanelerde yapılmıyor. Kadın dogum doktorunun bıle radyoloji raporu olmadan dusuk yaptırmaya tek basına karar verme hakkı yok. Suc ıslıyorsunuz!Yazma o zaman bilip bilmeden
Fiyati nedirCytotec elimde var , gonderebilirim .
Merhaba doktor banada kürtajdan sonra 3 günlük bu ilaçtan verdi ama ben sormayı unutmusum ağız yoluyla mı içilcek yoksa diğer fitiller gibi alttan mı koyulacak bilginiz var mı acabaGeçmiş olsun ben geçen ay düşük yaptım bana da cytotec verdi rahmi temizlemesi için evet yoğunlaştı kanama pıhtılıydı ama doktor bana sadece 4 gün kullanacaksın dedi ondan sonra benim 15 gün falan lekelenmeler oldu ama kahverengiydi doktor sana kaç gün kullanacağını söylemedi mi
?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?